Börjar på

Rek. Ca-pris

7 400,00 kr

(VAT)
137

4.7 baserat på 137 kundrecensioner

97
38
2
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Bra mellanklasskamera

Endast kamerahus 2018-03-21 av Johankiruna

Jag köpte min Sony A6000 inför min resa till Mt. Everest Base Camp - och det visade sig vara en riktigt bra kamera att ha med. Såklart tar det ett tag att hitta rätt och förstå alla inställningar etc, men så är det ju med lite mer avancerade prylar! Är jättenöjd, och ser en stor potential i denna kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Bra kamera men mindre bra kitobjektiv.

Endast kamerahus 2014-09-04 av Knurre

De medföljande 16-50/3,5-5,6 och 55-210/4,5-6,3 är ljussvaga och kamerans kompensering med att höja ISO-talet ger suddiga bilder vid sämre ljusförhållanden. Man bör inte överskrida ett ISO-värde på 1600 om bildkvaliteten ska bli bra. Att köpa bättre objektiv kostar lika mycket som ett nytt kamerahus. I övrigt är själva kameran mycket bra.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

137 Kundrecensioner

4 Modeller

Modeller

0

Bra funktioner med många möjligheter.

Endast kamerahus 2019-07-10 av Stingray65

Jag använder den mest för fotografering med två olika Kit-zoom objektiv samt ett manuellt 135 objektiv. Som hobby fotograf fyller kameran alla mina behov. Samtidigt är den tillräckligt smidig att ta med sig på vandring och semesterresor.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Trevlig kamera

Endast kamerahus 2019-05-20 av andyswed75

köpte denna för att ersätta min gamla Nikon D300 och det har den gjort med råge , enkel att fota med och många bra funktioner samt anpassningsbar efter hur jag vill ha det med tex knappar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kameran är vacker och mycket bra

Endast kamerahus 2019-04-19 av Alimats63

Kameran är vacker och mycket bra. Jag önskar producenterna att tillhandahålla videoförklaringar på mer än ett språk.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Perfekt för resor och aktiviteter

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2019-02-26 av To0b

Jag köpte kameran för några veckor sedan och hade med den på en resa till Tanzania där den följde med till Kilianjaros topp, safari och lata dagar på Zanzibar. Var perfekt eftersom man var för trött för att tänka på beret och det var bara att dra upp och knäppa av för otroliga bilder. Detta i kombination med det kompakta formatet gjorden den helt perfekt. Till safarin använde jag ett 55-210 objektiv som även det gav fantastiska bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket prisvärd!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2019-02-11 av Stefan F

Den här kameran är lätt, smidig och lätt att använda. Dessutom så blir bilderna skarpa och fina. Rekommenderas varmt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grym kamera för en nybörjarfotograf!

Endast kamerahus 2019-02-08 av Wydee

Jag är väldigt nöjd med den här kameran. Använder den både till att ta foto och video. Negativt: Den saknar mikrofon ingång och skärmen går inte att vända utåt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En bra kamera.

Endast kamerahus 2019-01-27 av ingel

Min kamera är liten och smidig.Lätt är den också. Bra att man kan köpa till större objektiv.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Helt ok

Endast kamerahus 2019-01-20 av Batteman

Helt fantastisk och lätt liten systemkamera. Det ända att klaga på är att erat zoomobjektiv 18 - 200 äŕ lite väl kostsamt, c:a 6000 sek tycker jag som pensionär är lite väl mycket. Sänk priset 2500 och jag köper det .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra första systemkamera

Endast kamerahus 2019-01-08 av Enkeli08

Vi är jätte nöjda med kameran. Fotona blir verkligen fina.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

AMAZING

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2019-01-04 av Razz1e

Köpte denna som min första kamera. Är en glad amatör och känner mig redan som ett proffs. Helt klart värt pengarna!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

it is a good entry level camera

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2018-12-18 av manjav

it is a good entry level camera but too many useless functions

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Bra kvalite

Endast kamerahus 2018-10-15 av Dellarosa

Jag är mycket nöjd med köpet. Lätt att använda. Bra pris

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra budget kamera

Endast kamerahus 2018-10-05

Mycket prisvärd kamera. Tar mycket fina foton . Rekomenderas

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Autofokus som klarar det mesta

Endast kamerahus 2018-09-19 av Exak

Utmärkt bildskärpa. Autofokus klarar nästan alla situationer, oavsett knepiga förutsättnigar. Snabb. Utmärkt automatikläge. Enkelt att hantera. Skön att hålla. Väger inte mycket. Det enda jag är besviken på är batterikapaciteten.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Så liten men så fullvuxen !

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2018-09-14 av Ullmer

Köpte den mest för genomsiktssökaren (vid solsken) men det visade sig att den klarar allt ! Mycket nöjd !

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa kameran !

Endast kamerahus 2018-09-10 av Ullmer

Har flera kameror bl.a. en med samma design, köpte Sony A 6000 då den har genomsiktssökare ! Perfekt i solsken !

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra kamera, dåligt med dokumentation

Endast kamerahus 2018-09-05 av TottoNisse

Jag köpte kameran för ett par veckor sedan, har en fullformatskamera av ett annat märke sedan tidigare. Jag blev förtjust i den mycket lättare vikten , att den var lika fullproppad med funktioner som fullformataren, men blev inte lika imponerad av att dokumentationen över kameran var så knapphändig.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Tja

Endast kamerahus 2018-08-27 av Alkyone

Kameran är ok och används uteslutande för stadsfotografering och vid resor. Här har den låga vikten betydelse.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Underbar kamera i litet format

Endast kamerahus 2018-07-09

För ganska exakt ett år sedan köpte kameran om jag har nu skaffat ett telezoom objektiv och jag är verkligen jättenöjd. Jag har lyckats tagit mycket fina bilder på personer, djur och solnedgång.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

A6000

Endast kamerahus 2018-06-23

Enkel,smidig och bra auto-lägen som nästan alltid fångar bra bilder. 16-50mm objektiet är superbra men jag rekommenderar att man ser över ett till objektiv som tar på lite längre avstånd.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Första och hittills den bästa systemkameran.

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2018-06-14 av Boomer112

Sjukt nöjd med kameran. Har haft den i snart 1 år och kan säga att den är verkligen värd att köpa. Ända problemet jag har är att den liksom tar kort ibland när jag stänger av den fast den gör bara ljudet som när man tar kort liksom.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super Bra

Endast kamerahus 2018-04-09 av Anders 60 år

Jag är 60år min första kamra Helt fantastisk lätt att använda Kamran berättar hur du ska A bilder

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra mellanklasskamera

Endast kamerahus 2018-03-21 av Johankiruna

Jag köpte min Sony A6000 inför min resa till Mt. Everest Base Camp - och det visade sig vara en riktigt bra kamera att ha med. Såklart tar det ett tag att hitta rätt och förstå alla inställningar etc, men så är det ju med lite mer avancerade prylar! Är jättenöjd, och ser en stor potential i denna kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Smidig "ha-med-kamera"

Endast kamerahus 2018-02-17 av fyrtiotalisten

Har haft denna kamera endast en kort tid, men har redan hunnit fästa mig vid den som en ständig följeslagare.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt bra optik för priset

Endast kamerahus 2018-02-15 av erressx

Jag köpte denna enbart för videofilmning med A6000. Fungerar så bra som jag förväntade mig.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smidig kamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2018-01-17 av Liffalef

Har bara tagit ett par foto men de har blivit bra!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Den perfekta kameran för alla!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2018-01-09 av Annalouise

Det bästa med den här kameran är att den verkligen passar alla. Är du nybörjare och bara vill fotografera på kamerans egna inställningar fungerar den jättebra och bilderna ser verkligen professionella ut. Har du mer fotovana och vill ha samma funktioner som på en systemkamera så finns det mängder med inställningar som du kan leka med för att utveckla ditt intresse och förbättra din bilder ännu mer! Det bästa med kameran är: - Det är enkelt och smidigt att skicka över bilder till sin dator eller smartphone - Att man kan hålla bak blixten så att ljuset studsar i taket vilket gör att det blir ett mjukt och mer naturligt ljus på motivet istället för det vanliga blixtljuset som man oftast undviker - Den är liten, smidigt och väldigt stilren i modellen samtidigt som den har funktioner som en systemkamera - Den fungerar väldigt bra att filma med Det som hade gjort kameran ännu lite bättre: - En fullt vridbar skärm - En skärm med touchscreen, så att man kan peka var man vill fokusera på skärmen - Bättre batteritid Om du funderar på att köpa kameran; bara gör det! Du kommer att älska den lika mycket som mig och många andra!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enormt prisvärd

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2018-01-06 av JB80

Kanonkamera för priset, allt man behöver i smidigt format!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En fantastiskt kamera till lågt pris!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-12-31 av Johannhem

Jag har ägt denna kamera i 1 vecka nu och den har inte gjort mig besviken. Väldigt kompakt och med många inställningar. Passar både en amatör som proffs. Skarpa bilder och fina färger. Ska införskaffa ytterligare objektiv för att att vidareutveckla mina kunskaper inom fotografering.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Makalös kamera!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-12-30

Jag vill bara sikta, trycka på knappen och få en perfekt bild varje gång och det lyckas denna kamera med. Stort grattis till ingenjörerna på Sony! Unna den en skyddande väska bara.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk kamera!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-12-28 av Emmacaroline

En fantastisk kamera som verkligen håller vad den lovar. Har lånat en utav min kompis och lekt runt lite med den. Extremt bra skärpa i bilderna, trots mörka förhållanden. Och nu på mellandagsrean slog jag till och köpte min egen! 10/10.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-12-28 av Nivde_2

Riktig nöjd! Har inte hittat någon nackdel med den än

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk kamera

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2017-12-13 av Rigg Olle

Köpte kameran för ett tagsedan och är mycket nöjd med mitt val

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Liten och kompakt

Endast kamerahus 2017-12-05

Kameran är liten och kompakt, och känns väl hopbyggd. Kit-objektiven är ju ljussvaga, men har stort zoom-omfång och fokuserar snabbt och bra. Men ögonmusslan ramlade genast av och försvann. Kameraremmen är också i enklaste laget och är obekväm. Jag köpte även ett extra batteri och laddare, från annan leverantör.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

BRA KÖP!!!

Endast kamerahus 2017-11-29 av purre52

Den korta tid jag haft den tillsammans med ett Zeiss-12-60, så är den fantastisk och då jämför jag med min förra Canon 5D mark lll Mycket bra köp!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kamera

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-11-28 av Acka 70

Kanon kamera med mycket bra funktionen. Ska bli ett nöje att lära sig att använda den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Simpel och bra!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-11-28 av Oscare

Min första kamera, jag köpte den inför en backpack-resa. Grymt bra bilder och lätt att lära sig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En solid kamera med hög kvalitetskänsla

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-11-28 av Gorangu

Jag har haft ögonen på den här kameran en längre tid. Jag känner flera som har Sony A5000 och som är väldigt nöjda. Sony A6000 har en del funktioner som gav ett mervärde tyckte jag. Det var framförallt viewfindern som är kalas att ha vid soliga dagar, möjlighet att koppla in en extern blixt, samt att kameran är snabb som attan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Skön kamera

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-11-24 av NiklasE

Jag köpte denna kamera som den perfekta mellantinget mellan mobilen och systemkameran. Allt för ofta flyger mobilen fram för att fota men denna kamera tar så otroligt mycket bättre bilder. Jag äger också en systemkamera men den får inte följa med till vardags på grund av storlek. A6000 är skön att hålla och smidig att fota med, tycker om att man kan fota med skärmen eller genom sökaren. Perfekta kameran för de flesta tillfällen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig och snabb!!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-11-13 av Amanda5678

Perfekt kamera att ta med när man inte vill ha med en klumpig systemkamera. Verkligen nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt nöjd!

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2017-08-11 av Sally79

Hur nöjd som helst. Tar fantastiskt fina bilder! Har inte hunnit sätta mig i allt än men hittills är jag väldigt nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony A6000

Endast kamerahus 2017-07-15 av Kungen

Köpte den på Fotomässan på rekommendation och är 100% nöjd

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Professionella funktioner i ett litet format

Endast kamerahus 2017-06-21

Kamerahuset är litet och kompakt men inte för litet utan man kan greppa det på flera sätt utan att komma åt oönskade knappar. Det har också ett hårt och slitstarkt skal (vet inte vilket material) men det ger en känsla av kvalité. Själva funktionerna är lätta och smidiga att komma åt och det går att skräddarsy inställningar och spara dem samt byta funktioner på olika knappar. Jag är extra nöjd med de olika fokusfunktionerna som hjälper till att skapa riktigt skarpa bilder.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra kamera men tveksam manual

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2017-05-21 av MattiasB

Snygg och snabb men en vettig manual vore fint för en kvalitets produkt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Tycker min Sony kamera är jättebra.

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-03-19 av Janne IG

Jag är belåten med min nya kamera, kan snart förstå alla inställningar så det blir roligare framöver att fotografera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Otroligt bra kamera

Endast kamerahus 2017-03-18 av Phsg

Bra kvalité på foto helt rätt funktioner samt otroligt smidig

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Nice

Endast kamerahus 2017-03-17 av Nyste

Lätt och rolig liten kamera måste jag säga. Har aldrig tidigare ägt en kamera och bara använt mobil för att fota. Men det var värt varje krona. Perfekt kamera för en amatör som mig nästan som att kameran lär mig fota bättre bilder för varje dag.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra kamera till priset

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2017-02-26 av Connyn

Bra kamera som har en hel del funktioner och framför allt en bra bildkvalité.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Ett riktgt kvalitetsbygge

Endast kamerahus 2017-01-16 av hedstrom

En riktigt härlig kamera! Jag kollade runt en del innan köpet för att förstå vad jag vill ha för egenskaper i min kamera. Det var tio år sedan jag köpte min senaste kamera, en DSLR från Canon som jag var riktigt nöjd med. Mot slutet tröttnade jag på att ha en stor kamera och har länge suktat efter Sonys NEX-serie. Nu blev längtan stor igen och jag blev glatt överraskad över A6000:s många funktioner och egenskaper i ett kompakt format. Det betyder också att det finns väldigt mycket att lära sig, vilket tar sin tid, så den är kanske inte rätt val för en nybörjare. Man får hursomhelst riktigt mycket kameraupplevelse för detta priset och det är riktigt kul att fota med A6000!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Min nya kamer

Endast kamerahus 2017-01-13 av Saeed

Bra kamera med många komplicerade funktioner, behöver verkligen tid för att lära sig kameran.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Grym kamera för priset

Endast kamerahus 2017-01-01 av Winnie98

Köpte kameran för någon vecka sedan och har redan förälskat mig i den, funktionerna är suveräna och autofokusen är verkligen i toppklass!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

2

0

Utmärkt mörkerseende.

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-11-17 av MrFire

En bra kompaktkamera med utbytbar optik. En mycket bra ljuskänslighet med standardobjektiv. För en medelkunnig användare som mig kan den ibland kännas lite för krånglig att ställa in. Lite väl krångliga menyer även om inställningsmöjligheterna är många. För en så pass modern kamera saknar jag touchscreen. Och vid betraktande av färdiga bilder är inte zoomen särskilt smidig.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Grymma bilder

Endast kamerahus 2016-11-16 av Snoraunge

Krävs väldigt lite för att man ska lära sig hur man får fina bilder. Med det sagt finns det väldigt mycket att lära för att få den perfekta bilden vid varje tillfälle. Grym kompakt systemkamera med väldigt bra bildkvalitet och som är lätt att ta med sig

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Riktigt bra

ILCE-6000 / ILCE-6000L / ILCE-6000Y / ILCE-6000Z 2016-10-17 av lisalu

Köpte den här kameran inför en resa. Riktigt bra, bra storlek och skönt grepp på kameran. Tar dessutom väldigt fina bilder på norrsken i automat läget!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

snabbt fokus...gillar wifi-funktionen skarpt!

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2016-10-01 av Dece

Köpte den för några veckors sedan och gillar menyerna som man kommer åt snabbt. Smidig och snabb kamera. Håller fortfarande på att lära mig finesserna :-)

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

0

0

0

Blir fantastiska bilder av en halvskaplig fotograf

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-09-02 av Börsen

Fantastiska bilder även för en halvskaplig fotograf. Uppgradering till A6000 från tidigare kompaktkamera är ett rejält lyft. Önskar dock att den skulle ha GPS men det är nog enda minus för denna kanon kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

En härlig retrokänsla

Endast kamerahus 2016-08-30 av Fenderbender

Länge gick jag och funderade på om det inte är lite föråldrat att bära runt på en klumpig spegelreflex men det tog en tid innan jag hittade den modell som tilltalar mig och som uppfyller det som jag letar efter Med min nya Sony 6000 så kan jag dokumentera mitt närområde och likaså skapa bilder som hjälper mig med bygdedokumentation och fungerar som ett stöd för det material som jag skriver.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grym kamera

Endast kamerahus 2016-08-28 av Fotogubben

Har haft den i två veckor så jag kan inte säga att jag kan den innan och utan. Men jag tycker den verkar riktigt bra. Många funktioner och lätt och liten. Har ett Sony 18-105/F4 G objektiv till som jag tycker verkar bra också. Till dessnacjdel kan väl nämnas att den känns lite lite plastig - men inget man stör sig på!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Lättanvänd snabb med kvalitetskänsla

Endast kamerahus 2016-06-16 av Robuzt

Efter att ha fotat med Sony NEX5T i två år var jag rädd att jag skulle sakna pekskärmsfunktionerna på denna. De överskådliga snabbmenyerna och funktionsknapparna gör att saknaden uteblir. möjligheter till manuell fokus och fokushjälp även då man använder manuella objektiv är ett plus. Autofokusen känns snabb och exakt. Den inbyggda sökaren gör nytta i starkt solljus. Kameran ligger bra även i mina stora händer.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Snabbhet och precision!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-06-12 av ToninoR

Har nu haft min Alfa 6000 i ca 3 veckor, och jag är imponerad av hur snabbt den jobbar. En kamera som klarar av att ta 11 bilder per sekund och dessutom fokuserar lika snabbt är en riktig bra kamera. Har provat den i "skarp läge" under en division 3 fotbollsmatch. Och jag är imponerad. Den är egentligen ingen riktig professionell kamera, med har attityd, prestanda och kvalitet som en. Jag tycker dock att de dedicerade objektiven 16-50mm och 55-210mm kunde ha gjorts lite "ljusstarkare". Men på hela taget så är jag helt nöjd med min Sony Alfa 6000!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk liten kamera

Endast kamerahus 2016-06-02 av Matte H

Jag har bara haft kameran i ca 3 veckor men är väldigt nöjd.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycket finesser.

Endast kamerahus 2016-05-05 av fiel

Har haft en äldre version som tog bra bilder, med den här kameran blir det ännu bättre.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sony a6000

Endast kamerahus 2016-04-12 av Vallarumskan

Liten och smidig kamera även för mig som är nybörjare

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt mycket kamera för pengarna

Endast kamerahus 2016-04-08 av Jensan

Fantastisk på alla sätt och vis. Bildkvaliteten är i topp, stillbilder så väl som video. Det här är förmodligen bästa kameran på marknaden med en APS-C sensor. Jag har några linser med e-mount till denna kamera då jag använt en Sony QX1 kamera tidigare och därifrån har jag nu även ett extra batteri vilket alla seriösa kamera användare behöver (oavsett kamera, eller märke) Linserna jag testat är: Sel16f28 Sel30m35 Sel55210 Sel55f18z (fullformat) Nästa lins på inköpslistan är sel1670z då denna ska vara den bästa "all round" linsen till sony kameror med APS-C sensor Då bilderna är rätt stora, i bl.a. RAW format så behövs ett ganska stort minneskort som dessutom bör ha hög skrivhastighet för att lätt kunna hantera 4K video inspelning. Minus om jag skulle måsta välja något är: Brist på manual/kom igång guide (jag är relativt ny när det kommer till mer riktiga kameror som denna. Batteriet hade kunnat få vara bättre men antar det beror på användningsområde.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sony a6000

Endast kamerahus 2016-04-06 av Stefan 338

En mycket bra kamera som tar fantastiska bilder och tar bildserier väldigt fort, Mycket bra köp.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kass uppdatering

Endast kamerahus 2016-03-31 av Digimats

Skulle uppdatera firmware och allt hängde sig mitt i uppdateringen. Kollat med återförsäljaren och de säger att jag måste skicka in kameran då den inte svara när man kopplar den mot dator

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

byter ut min nikon d7000

Endast kamerahus 2016-03-03 av erka666

En helt fantastiskt bra kamera till ett lika fantastiskt pris.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Smidig

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-02-08 av Marcus38

Är ingen större erfarenhet med kompakt systemkamera eller fotografering men uppskattar smidigheten och wifi

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycket bra bilder och lätt

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-01-30

Jag har sedan gammalt en Sony A850 en fin kamera men den väger alldeles för mycket när man vill ha med sig kameran. Men man vill ju också kunna ta kvalitativt fina bilder. Nu kan man äntligen kombinera dessa sakar,kvalitativa bilder och en kamera man kan ta med sig. SONY A6000 uppfyller mina krav med råge. Bilderna är kvalitativt fina och det finns en mängd funktioner i en trevlig storlek. Att bilden fryser i sökaren en kort stund när man har på en bilds tagning är lätt störande tycker jag och det kunde vara mer intuitivt att röra sig i de olika menyerna men i övrigt en fantastisk kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

liten och fantastisk

Endast kamerahus 2016-01-25 av lelleSweden

Köpt för en månad sen. Har en styck nex 5 innan och en alpha 77. A6000 är så mycket smidigare att bära med sig och klarar högre iso tal med mindre brus. Köpte till adapter för att kunna använda mina alpha objektiv som har högre ljusinsläpp, slippa köpa nya nex objektiv. Litet minus att det inte går att tilta ögon(mojen).

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smidig och bra kamera

Endast kamerahus 2016-01-22 av Sarah K

Lättviktig och liten kamera som är lätt att använda i helautomatiskt läge men lätt konverteras till en helmanuell systemkamera. Syor fördel att den går att ta med överallt pga sin storlek. Enkelt att överföra foton till telefon via wifi.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Super gillar funktionerna!

Endast kamerahus 2016-01-17 av Maryp

Super med bra appar och snabb överföring. Bra bilder å film Passar bra att ta snabba bilder

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0