Börjar på

Rek. Ca-pris

5 400,00 kr

(VAT)
53

4.3 baserat på 53 kundrecensioner

27
20
4
1
1
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

53 Kundrecensioner

2 Modeller

Modeller

0

Mångsidig kamera i mycket bra portabelt format!

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2019-09-03 av Vigersten

Lätt att ta med sig och levererar bra kvalite till ett bra pris.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Sony a5000

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2018-02-19 av Linne

Ja köpte den i maj/juni 2017 och jag är riktigt nöjd. Bildkvaliteten blir bra men synd att den inte har den sensorn som på Sony a6300.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Många möjligheter

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-07-27 av Nybörjaren

Min bästa investering för fina och minnesvärda semesterbilder. Så många möjligheter!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra enkel kamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-07-17 av Mickemus64

Vi köpte denna kamera för ca ett halvår sedan, i samband med en resa till Sydafrika. Under den resan fungerade kameran bra, dock kunde vi inte zooma tillräckligt med det befintliga objektivet. Vi har nu kompletterat med ett extra objektiv (55-210). Vi är nu mycket nöjda.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra och kompakt

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-05-21 av uap66

Bra och kompakt som tar mycket bra bilder, att den har trådlös överföringen av bilder var en perfekt när man snabbt vill ha över eb bild till tex telefonen. Dock lite snålt att man måste ladda batteriet i kameran, särskilt sedan den drar batteri. Det finns extern laddare och extra batteri men ingen av dessa ingår. Inte heller något minneskort, allt just minneskort inte ingår gör ju att priset blir missvisande då man knappast kan använda den utan.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kunde inte blivit bättre! Liten, lätt och smidig.

ILCE-5000 KIT 2017-04-22 av Candy88

Jag har inte haft kameran så länge men har redan använt den vid flera tillfällen. Den uppfyller alla mina krav som tidigare haft en stor och avancerad systemkamera. Jag rekommenderar den verkligen!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Underbar

ILCE-5000 KIT 2017-04-16 av elpe3

Köpte denna kameran för att slippa släpa rundor på min stora systemkamera hela tiden och jag fullkomligt älskar den. Ännu bättre blir det när man lär sig de små extra funktionerna. Den är verkligen superbra för det hyfsat låga priset och följer numera med nästan överallt. Det enda negativa är att kvalitén på skärmen inte är den bästa och att bilderna därför kan se lite dåliga ut i själva kameran, men det är inget som stör då det inte påverkar det slutgiltiga resultatet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Så enkelt! Bluetooth till mobilen

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-03-30 av Lena

Mycket fler pixlar än i mobilen, bättre bilder och jätte-enkel att använda!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra kamera

ILCE-5000 KIT 2017-02-07 av Annie85

Jag köpte denna kamera för ca 1 månad sen, man tar fina bilder med den. Den har några roliga specialeffekter man kan använda sig av, bl.a. fota svartvitt men där allt som är grönt syns med sin gröna färg :) Den känns smidig trots sitt stora objektiv, vilket är en fördel... En negativ sak är att jag saknar en rem till objektivskyddet. Nu får man lov att hålla reda på skyddet när man fotar, så det inte försvinner...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enkel att använda

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-02-04 av Jan W

Har haft kameran ett par veckor. Är oerfaren men tycker om att fotegrafera. Ber att få återkomma.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smidig systemkamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2017-01-16 av Roffe S

Köpte kameran efter att ha letat efter en prisvärd kamera med som jag tror nästan samma egenskaper som en traditionell systemkamera . Hitills har jag nästan bara lärt mig alla funktionerna men det lilla jag tagit har varit positivt , t.ex. uppskattar jag selfiefunkitionen och att kameran knäpper snabbt och ger bra bilder även i dåligt ljus . Att den nästan inte är större än min gamla kompaktkamera är en stor fördel .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Prisvärd

ILCE-5000 KIT 2016-11-29 av Jögge79

Köpte denna kamera för ett tag sedan. Med tanke på priset så tar denna lilla kamera utmärkta bilder, filmar även i HD med gott resultat. Älskar formatet då den är väldigt smidig att bära med sig i vardagen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym

ILCE-5000 KIT 2016-08-13 av Kk73

Suveräna funktioner,fantastiska bilder. Helt enkelt en grym kamera för det priset.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt!

ILCE-5000 KIT 2016-08-09 av Jensjens

Köpte min kamera för snart ett år sedan. Den har levererat grymt bra bilder hela tiden, inte haft några problem alls med den. Jätte fina bilder, lätt att förstå sig på i menyn. Väldigt enkel att använda helt enkelt. Rekommenderar starkt denna kamera om man inte vill ha en stor och mer avancerad sak!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd hittills

Kamerahus + zoomobjektiv (16–50 mm och 55–210 mm) 2016-06-25 av Renne

Inte så mycket använd hittils men det blir mera i framtiden

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten men kompetent

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-06-15 av fotonist

Den är mycket lätt och kompakt. Bra foto och filmer. Bra programvara till pc. Men jag har inte fått igång fjärrkontroll med smartphone ännu. Jag skall ange en lösenkod som jag inte vet om jag har fått eller bestämt någonstans.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Tillfredställande funktioner och hyfsad kvalité

ILCE-5000 KIT 2016-06-08

Köpte kameran efter den varit ute på marknaden några år och med tanke på det så är den fortfarande bra i kvalité och funktion. Jag är nöjd och tillfredställd med den och att priset var 2500kr då jag köpte den var ett givet köp. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig prisvärd liten klamera

ILCE-5000 KIT 2016-05-18 av Larsfilip

Detta är en trevlig liten kamera som är mycket bra i förhållande till priset. Den fungerar på precis samma sätt som de dyrare fullformats-kamerorna och använder samma objektiv-fäste med enda skillnaden att det inte finns lite många specialknappar och snurrhjul men man kan fota helt manuellt eller helt auto om man önskar. Jag använder min främst till timelapse och sätter ibland på mina fullformatsobjektiv (FE fäste) och då blir bilderna riktigt skarpa. Originalobjektivet är inte vidare skarpt men med tanke på priset är det helt ok. Kameran använder E-fäst för objektiv men även FE fungerar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra bild

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-05-07 av Roong

Jag tycker bra kamera och lättsam att ta med sig !!!!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket, mycket bra

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-04-23 av Dennis2489966

Jag köpte den här kameran för ungefär 2 veckor sedan och jag är helnöjd! Den tar fantastiska bilder i autolägena och den är mycket enkel att ställa in och förstå sig på i de manuella lägena också. Den har väldigt smidig storlek och snygg design. Den är toppen att använda till bl.a. Play Memories appen till mobilen och datorn.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kamera Sony A 5000

ILCE-5000 KIT 2016-03-23 av sarasarasara222

Min första kompakta systemkamera, jäkligt bra instegsmodell + att Sony har många objektiv man kan komplettera med

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt nöjd med bilderna!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-02-20 av Sara11

Enkel att använda och det blir väldigt fina bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

fantastisk kamera

ILCE-5000 KIT 2016-01-21 av Hudiksvall

kanon kamera ! absolut värd pengarna. min dotter har också köpt en och hon är mer än supernöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra valuta för pengarna

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-01-20 av puhpojken

Lätt att använda, tar bra foton både inom och utomhus, filmfunktionen fungerar över förväntan

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra kamera!

ILCE-5000 KIT 2016-01-19 av AnnaGerle

Mötte förväntningarna! Har inte hunnit utforska alla funktioner men allt ser bra ut så långt!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt prisvärd

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-01-19 av mtroback

Jag köpte den här för ca 3 månader sen och det har blivit över 3000 bilder hittills. Den är väldigt bra på att ta bilder med kort slutartid inomhus. Jag är väldigt nöjd.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Jag är så nöjd!

ILCE-5000 KIT 2016-01-18 av Tomas1986

En toppenbra förstakamera för en amatör som jag. Smidig, lätt att navigera i menyer och framför allt, den tar superbra bilder.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony a 5000

ILCE-5000 KIT 2016-01-17 av Andreas75Bromma

Jag är positivt överraskad över kvalitén på bilderna. Ex på bilder jag tagit: Porträtt, helkropp, landskap. Har ännu inte behövt använda blixten. Inte ens på innomhusbilderna där min Mobil kamera alltid använder blixt. Superbra bilder tycker jag som ammatör. Har ännu inte filmat med kameran. Detta är min totalt 3:e kamera på 20 år och min andra digitalkamera, den första som går att synka med mobilen. Hade kameran haft medföljande skydd för skärmen (på baksidan av kameran) och touch funktion hade kameran fått 5 i betyg av mig. Både jag och min sambo är vana vid det från våra telefoner men man lär sig. Att dessa funktioner saknades visste jag om när jag köpte kameran. Jag var ute efter en kamera som var liten men hade bra zoom och det har den. Får köpa ett separat skydd i form av en kamera väska senare.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt nöjd!

ILCE-5000 KIT 2016-01-16

Har haft min kamera i ett par veckor. Beställde den i samband med mellandagsrean. (Lördag). Den fanns att hämta ut tidigt på måndagen, vilket gjorde mig riktigt imponerad! Kameran var tänkt att ersätta min klumpiga systemkamera. Att fota dagliga bilder på min livfulla 2,5 åring samt att fånga fina ögonblick i vardagen. Jag är inget proffs, men hittills är jag riktigt imponerad! Ett stort + är att det går super smidigt och snabbt att föra över bilderna till datorn, mobilen eller surfplattan. Ett till + är skärmen, som kan vinklas till att underlätta för selfies. Någonting negativt är att jag inte tycker att filmfunktionen är optimal, kanske är det för att jag inte lärt mig än, men jag upplever att kameran inte riktigt hänger med när min son rör sig. Det blir liksom lite fördröjt. Men i övrigt är jag väldigt nöjd!! Hade dock önskat att kunna köpa kameraväskan här också, men den hittade jag på en annan sida. Den behövs verkligen!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Missnöjd

ILCE-5000 KIT 2016-01-11 av Sandris

Usch. Lägg inte pengar på denna kamera om du är ute efter bra kvalite och bra autofokus. Bilden blir SÄMST om man inte har bra ljus. Ska man köpa studiolampor för att få bra bilder/videos? Nej. Då ska du verkligen köpa en Canon EOS 700D istället om du är ute efter utfällbar display. Hade jag kunnat lämna tillbaka kameran hade jag gjort det å lagt mer pengar..... Jag tror säkert på bra videos och bilder till sommarn. Men under vintern och i dåligt ljus blir det jätte brusigt och oklart. Tror till å med jag får bättre bilder med min gamla canon som har 10 MP än denna som har 20 MP. Missnöjd!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

För dig som har stort fotointresse

ILCE-5000 KIT 2016-01-11

Denna kamera är superbra. Jag rekommenderar den till dig som tycker om lite mer avancerade tekniska prylar, detta är ingen nybörjarkamera, för du måste vara väldigt intresserad/kunnig för att kunna använda alla funktioner i kameran, istället för att bara köra på autoinställningar, om du vill ha det enkelt så köp en kamera för 900kr istället. En superbra blogg/vlogkamera!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kvalitet i smidigt format

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-01-11 av Trumjazza

Har enbart använt den för familjefotografering vid jul och nyår, bra bilder även i sämre ljusförhållanden. Kommer troligen kosta på mig ett nytt objektiv, för det känns ändå som kameran kan klara ännu mer med ett vettigt objektiv.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Supernöjd!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2016-01-08 av Madde

Jättenöjd med min nya fina kamera! Tar väldigt fina bilder, många funktioner och finesser! Favoriten är wifi-överföringen av bilder!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Lätt att använda

ILCE-5000 KIT 2015-12-23 av cn78

Jag är nöjd med kameran. Den är enkel att använda och blir bra kvalité både på kort och videoinspelningar. Passar perfekt för mig som tycker om att ta kort men vill göra det enkelt med automatiska inställningar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk skärpa!

ILCE-5000 KIT 2015-10-25 av GST1

En otroligt prisvärd kamera! Fantastisk bildkvalitet och skärpa. Mycket prisvärd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En lätt och mycket bra kamera!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-09-11 av Niclas

Valde den här kameran för att den var liten och lätt samt hade utbytbart objektiv. Jag är mycket nöjd med den och på den prisnivån så har jag inte hittat något bättre. Det enda negativa som jag märkt är att jag i emellanåt kommer åt snabbinställningen för motivinställningarna av misstag och ändrar dem vilket är lite irriterande.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Liten och enkel.

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-07-08 av SixEight

Tar väldigt bra bilder i skymning. Lätt och snabbt att välja olika kamerainställningar i menun. Det enda negativa är att linsskyddet helt löst. Och inte har ett snöre som förbinder den med kameran. Kan vara lätt att tappa bort.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

skit dålig kvalitet

ILCE-5000 KIT 2015-06-20 av jenniiiiee

Ja, alla säger att kameran är bra hit o dit men för mig så får jag jätte dålig kvalité på mina bilder. Bilder blir skugga.. Inte värt pengar!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En bra kamera!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-06-14 av Leo01

Jag är nöjd. Kameran tar bra bilder, har wifi. Ganska svårt att hålla i händerna.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Superfina bilder!

ILCE-5000 KIT 2015-06-07 av Emmaz

Passar verkligen bra för någon som inte är proffsfotograf men vill enkelt ta jättesnygga bilder!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En bra kamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-04-23 av steffeb69

En bra billig kamera som går att ta superbra bilder med. Å så är den enkel att komma igång med.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Lätt och smidig kamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-04-15 av mareflos

En lätt och smidig kamera som tar mycket bra bilder. Plus för funktioner och inställningsmöjligheter och att det inte är touch-screen. Minus för lite långsam autoskärpa och krånglig meny.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Fantastisk!

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-03-25 av Nenna

Jag hade önskat mig en kamera i 50-årspresent, ville ha en systemkamera men inte en tung och stor utan än smidig som inte vägde så mycket. Fick en vit ILCE-5000L och är hur nöjd som helst! Kameran är precis lagom stor, den är snygg och stilren, väger nästan ingenting och kan egentligen manövreras med bara högerhanden. Den är även okomplicerad, det blir inte svårare än man vill ha det. Det är fräckt att LCD-skärmen kan vändas för att ta selfies (om man nu är intresserad av det), det enda jag egentligen saknar är att kunna titta i ett "öga", i motljus kan det vara svårt att se på skärmen vad det är man vill fotografera. Men allt som allt en mycket bra kamera!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Prisvärd och lätthanterlig!

ILCE-5000 KIT 2015-02-17 av Kieślowski

Är riktigt nöjd med mitt köp, för någon som aldrig har haft en systemkamera tidigare är den lätt att lära sig att hantera och bilderna blir jättebra. Jag ser fram emot att använda den mer framöver.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidigt format och bra funktioner

ILCE-5000 KIT 2015-02-07 av Birka

Prisvärd kamera i kompakt format och bra prestanda. Ger ett gediget intryck. Uppskattar Wi-Fi funktionen och att displayen är vridbar. Bra ljuskänslighet. Har använt kameran under en långresa i Sydamerika och är mycket nöjd med mina bilder och det smidiga formatet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Värd varenda krona

ILCE-5000 KIT 2015-02-02 av Jojo17

Detta köp är set bästa jag gjort, tar jätte fina bilder, filmar jätte bra! Roliga inställningar, väldigt bra att man på 1sek kan skicka över bilderna till mobilen

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony camera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-01-29 av Mickenils

Bra o prisvärd camera, lätt att använda med mycket inställningsmöjligheter

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smidig kamera

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2015-01-18 av Felicia

Jag köpte kameran för ungefär en månad sen och har tagit så mycket foton sedan dess. Den har allting som jag söker i en kamera. Smidig att ta med sig, tar grymma bilder, perfekt att kunna skicka över bilderna via wi-fi direkt till mobil och dator så man slipper allt med sladdar. Kameran har en smart funktion att vänta på displayen så man kan ta Selfies och se direkt hur de blir. Om man ska ta kort på ett stort gäng ser man direkt om alla får plats eller inte i den lilla displayen när den är vänd. Det är perfekt och enkelt att klicka av fotot från mobilen och slippa hålla på och springa fram och tillbaka för att använda självutlösaren. Också bra att kunna se bilden i mobilen och kunna ändra ljusinställningen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Avancerad teknik i fickformat.

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2014-12-16 av ada09aho

Tung känsla av kvalitet. Det medföljande objektivet (SELP1650) funkar mycket bra för såväl stillbilder som vid filmning. Zoomen kan kontrolleras från 3 olika reglage, vilket kan förvirra emellanåt. Objektivet fälls ut vid vid start av kameran. Kameran är en ren fröjda att arbeta med, efter att man lärt sig hur man ska hålla den. Hyfsat snabb autofokus. LDC-skärmen har bra upplösning. Med skärmen vänd framåt, visas bilden rätt och en automatisk 3 s-timer aktiveras för t ex självporträtt. Med t ex objektivet SEL16F28 blir kameran ännu mindre och lättare. Tyvärr saknas Optimal Steady Shot på det objektivet, vilket kan ge oskärpa och grynighet. Det går att ladda ner appar via kamerans Wi-Fi-anslutning. Trots att modellen är ny, så fungerar inte anslutning till mobiler med iOS 8.1 datorer med Mac OS X 10.10 Yosemite.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Önskade mera av denna kamera

ILCE-5000 KIT 2014-11-05 av Spanaren

Önskade närbilder och det gick inte att uppfylla med denna kamera trots att jag ändrade i inställningarna. Tycker inte heller om ljuset och färgen i kameran. Vet att det går att ändra men ... Känns som att detta är en kamera för en nybörjare. Då har kameran nog allt vad den lovar! Jag lämnar igen denna kamera och byter till en annan kamera.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

helt perfekt!

ILCE-5000 KIT 2014-10-30 av evelina90

Jag gillar kameran skarpt. Perfekt nu när man fått en liten bebis och vill minnas alla ögonblick. Enkel att lära sig och älskar funktionen där bilderna överförs till datorn/mobilen/plattan snabbt och smidigt. Rekommendera den till alla som vill uppnå en bra kvalité. Fin design också! :)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Skarp, snabb suverän.

ILCE-5000 KIT 2014-08-11 av Corne92

Jag älskar att fotografera men ville ha något mindre och enklare att ha med mig överallt. Denna kameran är klockren. Den tar snygga och skarpa bilder, filmar riktigt fint och man skickar snabbt och lätt över bilderna till mobilen eller datorn utan sladd. Den tar ingen plats att ha med sig och så är den snygg utvändigt med. Den har smarta program för den som inte orkar tänka på iso och bländar-tal och funkar väldigt bra i lågbelyst eller i skymning. Jag är supernöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En mycket bra system kamera i mini format

Kamerahus + 16–50 mm kraftfullt zoomobjektiv 2014-07-29 av Tomas47

En system kamera som går att ha i fickan och som tar otroliga bilder, rekommenderas starkt..

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0