Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp

Funktioner

Enkel hantering i vertikalt läge

VG-C4EM har nästan samma knappar som kamerahuset. Knapparnas placering, storlek och form har optimerats, och består av samma material som kamerahusen för α9 II och α7R IV. Det gör att greppets knappar känns som kamerahusets knappar när kameran hålls vertikalt.

Grepp som sitter säkert

Greppets smarta design gör att du får ett fast grepp om kameran. Med det vertikala greppet blir fotograferingen enkel och njutbar oavsett om du håller kameran horisontellt eller vertikalt. Det gör det enklare att koncentrera sig på motivet och kompositionen.

Kan användas dubbelt så lång tid

VG-C4EM rymmer ett eller två NP-FZ100-batterier. Om du använder två batterier kan du använda kameran dubbelt så länge jämfört med om du använder ett batteri. På LCD-skärmen ser hur mycket batteri som finns kvar, i steg om 1 %. När ett batteri tar slut byter kameran automatiskt till det andra, så att du kan fortsätta fotografera utan avbrott.

Ladda batterierna eller tillför ström via USB

Batterierna i det vertikala greppet kan laddas via kamerans USB-port, utan att du behöver ta bort greppet från kameran. Ska du göra längre fotojobb kan du tillföra extra ström direkt till kameran via USB-porten med ett bärbart batteri eller en nätadapter.

Höljet av tålig magnesiumlegering gör greppet lätt

Höljet på VG-C4EM är gjort av samma magnesiumlegering som används i kamerahusen för α9 II- och α7R IV-modellerna och är lika tåligt som själva kamerorna utan att tumma på vikten och storleken.

Damm- och fukttåligt

Kameragreppets fäste har samma tätningsmaterial som kamerahuset för att hålla damm och fukt ute. Det gör att kamerasystemet blir mer tillförlitligt överlag.

Meddelande

Det går inte att installera den här enheten samtidigt med monteringsadaptern LA-EA2/EA4. Om båda installeras samtidigt gör det smala utrymmet mellan enheten och objektivadaptern att det blir svårt att hålla i greppet. 

Kompatibilitetsinformation

 

Gå till supportsidan

Specifikationer

  • Mått (B × H × D): Ca 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 tum)

  • Vikt: Ca 290 g

  • Batteri typ: NP-FZ100

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger