MJUKT FODRAL

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

400,00 kr

(VAT)
14

4.3 baserat på 14 kundrecensioner

7
6
0
0
1
Prestanda

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

14 Kundrecensioner

0

Gute Tasche für Kleinere Kameras

LCS-SL10 2021-08-10 av Benjamin_wlk (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe die Sony A7ii in der Tasche und sie passt mit dem Kit objektiv dran nur knapp rein, aber die Tasche ist sehr gute gepolstert und dadurch auch gut geschützt.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

praktische Kameratasche, handlich, gute Staufächer

LCS-SL10 2021-01-06 av Armin_53 (Tyskland)

praktischer Stauraum für Speicherkarten, diverse Staufächer mit Reisverschluss, gute, variable Staumöglichkeiten durch Trennpolster mit Klettverschluss

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gute Tasche für FDR-AX53

LCS-SL10 2020-02-24 av Sigi13 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Zusammen mit der FDR-AX53 als "Special Edition" erworben. Camcorder passt optimal in die Tasche. Tasche ist leicht und gut gepolstert. Extra Aussentauschen für die Akkus wäre noch wünschenswert.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony Alfa best camera

LCS-SL10 2016-09-21 av Mishuds (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Best camera with so many nice features, very good images and clips

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Leuk camera tasje van Sony

LCS-SL10 2015-09-11 av Sony best on the world (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik heb dit product al bijna een maand in me bezit en bevalt prima me Sony cyberschot h400 past er prima in met de oplader. Je heb ook nog genoeg vakken voor bijvoorbeeld de oplader. Prima product dus

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

camera holdall

LCS-SL10 2015-05-30 av Dukeofboots (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Great piece of equipment every thing fits perfectly

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Per le mie esigenze non va bene

LCS-SL10 2015-04-19 av jeans (Italien) Godkända kund Godkänd

Non va assolutamente bene per la mia Telecamera FDX-AXP33P 4K. Non è adatta per ricevere tutti i componenti della telecamera stessa.

Prestanda

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

PRODUIT DE BONNE QUALITE

LCS-SL10 2015-02-14 av NICOFLO (Frankrike) Godkända kund Godkänd

BON PRODUIT RAPPORT QUALITE PRIX FONCTIONNEL ET RESISTANT

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gute Tasche

LCS-SL10 2014-11-15 av Peter17 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Die Tasche ist von der Qualität her sehr gut. Ebenso auch das Material und die Verarbeitung. Diese Tasche wurde mir für die FDR AX 100E geliefert. Für diese Kamera ist die Tasche aber leider zu klein.

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Hele goede tas!

LCS-SL10 2014-09-23 av Thess (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Het is een goede tas, de camera HX400v past er goed in en je kan al je spulletjes opbergen

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très pratique !

LCS-SL10 2014-09-20  (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Petit mais ergonomique, les parois amovibles laissent de la place pour un appareil photo et deux objectifs. Excellent rapport qualité/prix.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

good features

LCS-SL10 2014-09-03 av william 25 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

It is suitable for AX100 or CX900 . Just compact and fit well

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony foto tas

LCS-SL10 2014-07-30  (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik had eerst een tas in de winkel gekocht maar van een ander merk en toch was het proppen nu de Sony tas bestel en de camera past er goed in en zo ook de extra spullen perfect goede aankoop

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Molto bene organizzato negli spazi

LCS-SL10 2014-06-02 av burgher75 (Italien)

Mi sembra un buon prodotti per come suddiviso nei suoi spazi. Io lo sto usando per la Sony DSC RX100 II e alcuni accessori.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0