Rek. Ca-pris

4 200,00 kr

(VAT)
30

4.5 baserat på 30 kundrecensioner

18
10
1
1
0
Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Harmoniert gut mit Alpha 7 ii

HVL-F32M 2016-01-08 av dirty_ronny (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Passt optisch und technisch gut zur alpha7 ii. Mit der geringen Leitzahl kann ich leben, das Etui ist sehr ansprechend. Im Vergleich zum Nissin 40i deutlich wärmere und natürlichere Farbtöne.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Works well on-camera

HVL-F32M 2015-10-11 av sgfj (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Expensive but good on-camera flashgun, good power. Do not choose this if you are going to use off-camera. Cannot be used with 3rd party wireless triggers and Sony do not have their own wireless triggers.

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

9

4

30 Kundrecensioner

0

Einfaches Handling

HVL-F32M 2022-08-06 av RSAL (Tyskland)

Auf Empfehlung meines Fachhändlers gekauft. Sehr einfache Bedienung. Arbeitet hervorragend mit meiner Alpha 6400 zusammen. Würde ich sofort wieder kaufen.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Piccole dimensioni, grandi prestazioni

HVL-F32M 2022-01-23 av Vassyl (Italien)

Sono molto contento e soddisfatto di questo flash, costa un po' però ..

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Toller Blitz

HVL-F32M 2021-10-13 av Frank Richter (Tyskland)

Macht alles was man erwartet viele Möglichkeiten und gutes Zubehör

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Met all expectations

HVL-F32M 2020-06-15 av Wallet669 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Just purchased a Sony camera and I wanted a good, reasonably priced, all purpose flash. After looking at all of the options, I was glad that the Sony was the one I selected - and I have not been disappointed.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Perfetto in tutto

HVL-F32M 2020-01-22 av Gevinz (Italien) Godkända kund Godkänd

Sono passato da Nikon a Sony e mi dispiace per il mio primo amore , ma Sony è un altro pianeta, ho acquistato il flash F32M ed è perfetto per le mie esigenze, Sony è qualità e leggerezza , è ovvio che tutto ciò si traduce in un costo superiore, ma sicuramente ne vale la pena , potendo.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Degelijke flitser maar met een ernstig gebrek

HVL-F32M 2020-01-10 av moroquendo (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Flitser voelt degelijk aan , is netjes afgewerkt en is compact. Een eigen voetje, voor opstelling los van de camera, wordt meegeleverd evenals een tas. Niet onbelangrijk de flitser is enigszins bestand tegen spatwater en stof. Wat zeer tegenvalt is het gebruik van oplaadbare batterijen. De flitser geeft aan dat ook net opgeladen batterijen leeg zijn !!! Overigens de flitser wil dan nog wel werken. Dit heb ik zeer zwaar laten meewegen in de beoordeling. Op dit punt voldoet de flitser gewoon niet aan de specificaties. Indien de flitser remote gebruikt wordt dan is nog een controller op je camera nodig. Handiger was geweest dat de camera dit al ingebouwd zou hebben.

Prestanda

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Passt zu meiner Sony DSC-RX RM2

HVL-F32M 2019-12-26 av koppelt (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Größe, Leistung und Verarbeitung sind gut. Der Kundendienst ist gut.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Genau für meine Zwecke geeignet.

HVL-F32M 2019-07-24 av rossifyeo (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich bin Hobbymakrofotograf und habe für den Blitz mein eigenen Diffusor gebastelt und es macht einfach nur Spaß. Dafür benutze ich hauptsächlich die manuelle Blitzfunktion aber auch die Automatik funktion gut. Das man den Display beleuchten kann ist sehr gut, weil ich auch im Dunkeln mal unterwegs bin ich da nicht jedes mal drauf leuchten muss. Die Aufladezeit ist okay. Die ersten 3 Bilder geht es sehr schnell aber dann brauch er schon ein Moment. Für meine Zwecke reicht es aus. 4 Batterien/Akkus reichen für eine 5 Stunden Tour locker mit ca 400 Bildern. Der Blitz ist auch gut verarbeitet da gibt es nichts zu bemängeln. Ich bin sehr zufrieden und kann ihn nur weiterempfehlen! PS: Wer Bilder sehen will. Insta: rossifyeo Kann hier keine hochladen, da zu groß und ich keine Lust habe sie zu komprimieren :D

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Geweldig.

HVL-F32M 2019-03-07 av paaljela (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik ben zeer tevreden over dit product. Nogmaals ben ik zeer tevreden over dit product.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Guter Blitz mit toller Leistung

HVL-F32M 2019-01-15 av Erol1985 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Bin zufrieden mit der Leistung des Blitzes! Tolles Produkt,

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Semplice e funzionale

HVL-F32M 2018-12-12 av Luciogio (Italien)

Ho comprato questo prodotto per la mia Sony Alpha 6000 e va benissimo.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Perfekt evenemangsblixt

HVL-F32M 2018-11-15 av UniformBravo (Sverige)

Blixten införskaffades till en A6000 och storleken och vikten på blixten passar perfekt, det är inte den kraftfullaste blixten men räcker gott och väl för mina behov vid fotografering på evenemang och fester. Tillräckligt med funktioner för mig som är hobbyfotograf i det övre segmentet, professionella fotografer kommer nog tycka att den är något simpel. Det enda negativa jag kan komma på är att fästet till blixten känns något klen och riskerar att gå sönder om man bär kameran i remmen och blixten skulle slå i något.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Einfache Bedienung, gute Bilder.

HVL-F32M 2018-01-09 av arjanus (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Die ersten Bilder im Innenbereich sind ausnahmslos gut belichtet worden. Etwa 10% von Portraitaufnahmen im Außenbereich waren überbelichtet. Die Ursache habe ich noch nicht gefunden. Alles in allem bin ich zufrieden.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Sehr zufrieden

HVL-F32M 2017-11-07 av Jockel1953 (Tyskland)

Erfüllt meine Vorstellungen, nehme den Blitz für draußen bei Gegenlicht.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Einwandfreies Gerät

HVL-F32M 2017-10-20  (Tyskland)

Der Blitz macht was er soll und funktioniert tadellos. Alle benötigten Funktionen sind vorhanden. Der äußerst variabel verstellbare Kopf bietet dabei sehr vielseitige Gestaltungsmöglichkeiten. Preis-Leistungs-Verhältnis top !

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

FLASH F32M

HVL-F32M 2017-09-25 av IUYLFUYRRF (Italien) Godkända kund Godkänd

OTTIMO PRODOTTO SI ABBINA TRANQUILLAMENTE ANCHE PER FOTO MIGLIORI SU VIDEOCAMERE SONY

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Passende Größe und Optik zur ILCE-Serie

HVL-F32M 2017-03-05 av DeSa0531 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Gute Handhabung, einfache Bedienung, es fehlt aber ein Fokus-Hilfslicht. geringe Größe und Gewicht paasen gut zur ILCE6500

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Compact en toch krachtig

HVL-F32M 2017-02-06 av BernArtPhoto (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Uitstekende compacte flitser met goede instel mogelijkheden

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottime funzionalita

HVL-F32M 2016-12-29  (Italien) Godkända kund Godkänd

Comprato nel 2015 x usarlo in alcuni casi necessari tipo in interni. E molto buono

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

"piccolo" grande flash

HVL-F32M 2016-11-16 av discoliver (Italien) Godkända kund Godkänd

Lo uso con rx10, in ttl spettacolare, l'ho usato x 3 giorni consecutivi in palestra fotografando volti di bambini, con + di 200 scatti tutti perfetti e le pile (ricaricabili) sono sempre sul verde. Leggero, bello da vedere, potente quanto basta un acquisto da consigliare alla grande.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

robuuste invulflitser

HVL-F32M 2016-08-24  (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

deze flitser gebruik ik bijna alleen bij daglicht. Met het reflectieplaatje uitgeschoven krijg je een mooie lichtverdeling op je onderwerp. Wil je High Speed Sync van deze flitser gebruiken dan moet, ja moet, je hem in de haakse stand, dus direct gericht op je onderwerp, gebruiken. In de gebruiksaanwijzing kom je deze "must" niet tegen. In andere standen werkt je camera niet met een sluiterrijd hoger dan 1/250. De opbouw van deze flitser is stevig te noemen. Zeker aan te raden om altijd bij je te hebben en buiten te gebruiken bij bv. tegenlicht opnamen.

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Good size, just nice for the sony A7 Series!

HVL-F32M 2016-05-05 av ayam747 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Good size, just nice for the sony A7 Series! This is a good balanced flashgun for most purposes.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Amateur photographer.

HVL-F32M 2016-02-04 av Keith T (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Excellent little flash unit for any amateur photographer, very easy to set up and use, particularly useful as a remote flash; I started getting improved results the moment I started using it. A little pricey perhaps but for the build quality and reliability you get with Sony I feel a little extra is worth paying.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Harmoniert gut mit Alpha 7 ii

HVL-F32M 2016-01-08 av dirty_ronny (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Passt optisch und technisch gut zur alpha7 ii. Mit der geringen Leitzahl kann ich leben, das Etui ist sehr ansprechend. Im Vergleich zum Nissin 40i deutlich wärmere und natürlichere Farbtöne.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

0

Dimensioni e peso adatte al sistema ILCE 7

HVL-F32M 2015-12-06 av Ruggero (Italien) Godkända kund Godkänd

Soddisfatto di questo articolo, che per dimensioni e peso è a mio avviso il modello di flash Sony più adatto alle mirrorless della serie 7.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bra blixt

HVL-F32M 2015-11-22 av venn (Sverige) Godkända kund Godkänd

Har haft blixten en månad nu, den är lätt att handskas med, både manuellt och med automatik. "stativet" som följer med är en finess man får på köpet, om man vill använda blixten som slave. Fodralet däremot är en miss, det finns ingenting som gör att det går att sätta fast den någonstans, bälte eller liknande.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Works well on-camera

HVL-F32M 2015-10-11 av sgfj (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Expensive but good on-camera flashgun, good power. Do not choose this if you are going to use off-camera. Cannot be used with 3rd party wireless triggers and Sony do not have their own wireless triggers.

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

9

4

0

Klein und Leicht

HVL-F32M 2015-05-20 av SLT Benutzer (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Kaufentscheidend war das geringe Gewicht, die geringen Abmessungen und die HSS-Funktion. So ist der Blitz immer dabei. Die Ladezeiten sind länger als beim 43er und 60er. Für meinen Anwendungsfall aber ausreichend.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

toller Kompaktblitz

HVL-F32M 2015-01-19 av Tifoso (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Hatte nicht immer Lust den großen Blitz mitzunehmen. Der HVL-F20 war mir jedoch zu unflexibel. Also kaufte ich mir den F32m und bin sehr zufrieden damit. Er erfüllt meine Erwartungen vollstens: kompakt, leicht, bietet viele Möglichkeiten und ist dennoch sehr leistungsfähig.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

1

0

Très bon Flash

HVL-F32M 2014-12-15 av Hervé (Frankrike) Godkända kund Godkänd

appareil compact et bien fini. Facile d'utilisation

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

12