Bilder på Trådlös radiomottagare
Bilder på Trådlös radiomottagare
Bilder på Trådlös radiomottagare
Bilder på Trådlös radiomottagare
Bilder på Trådlös radiomottagare
Bilder på Trådlös radiomottagare

Funktioner

Anslut enkelt den trådlösa radiofjärrkontrollen och blixtar

Få tryggheten och flexibiliteten med trådlös blixt- och kameraanvändning, till och med i starkt ljus eller när något är i vägen. Det blir enklare att hantera svåra fotosituationer och stora områden (30 m). Med den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 i kombination med den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M får du tillförlitlig slutarstyrning.

Läs mer om den trådlösa radiofjärrkontrollen

Enkel parkoppling med trådlös radiofjärrkontroll

Parkopplingen av flera FA-WRR1-radiomottagare och den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M går snabbt, så du kan lägga mindre tid på konfiguration och mer tid på att fotografera. Håll bara mottagarens strömknapp intryckt i några sekunder för att aktivera parkopplingsläge, och lägg sedan till varje mottagare till radiofjärrkontrollen.

Trådlösa funktioner som har det som krävs

Den trådlösa fjärrkontrollen FA-WRC1M och den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 har en räckvidd på upp till 30 m, så du kan skapa flera blixtkonfigurationer på ett större område. Du kan till och med ha blixten bakom kameran på ett sätt som inte är möjligt med ett vanligt infrarött system.

Fjärrutlösning av flera kameraslutare

Använd flera kameror om du vill fotografera ett motiv ur flera olika vinklar samtidigt. Använd multiterminalkablarna VMC-MM1 (säljs separat) för att ansluta flera mottagare till flera kameror, och använd den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M för att styra flera kameraslutare samtidigt.

Fjärrkontroll för extern styrning av blixt

Använd med den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M för flera externa blixtkonfigurationer.

Läs mer om den trådlösa radiofjärrkontrollen

Flexibla fotograferingslägen

Kombinera flera mottagare (upp till 15 stycken i grupper om 5) för säkra trådlösa överföringar. Styr enkelt flera blixtenheter för mer kreativa blixtmöjligheter och minimal mängd utrustning.

Kompatibla blixtar

Den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 är för närvarande kompatibel med blixtenheterna HVL-F60M, HVL-F43M och HVL-F32M.

Se kompatibla blixtar

För fjärrutlösarfunktion

Använd med multiterminalkablarna VMC-MM1 om du vill ha fjärrutlösarfunktionen.

Läs mer om multiterminalkabeln

Specifikationer

  • Använd mottagarna tillsammans med den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M för trådlös kontroll över upp till 15 blixtar om grupper om 5

  • Räckvidd: Ca 30 m

  • Med en separat multiterminalkabel kan du ansluta mottagare till kameror och fjärrstyra flera kameraslutare med den trådlösa fjärrkontrollen

  • Inbyggd synkroniseringsterminal

  • Den här produkten är designad för användning med blixtar för tillbehörssko för flera enheter. (förutom HVL-F20M)

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats