FE 90 mm f2,8 MAKRO G OSS

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

13 000,00 kr

(VAT)
10

4.7 baserat på 10 kundrecensioner

7
3
0
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

11 Kundrecensioner

0

Världsbäst!

SEL90M28G 2019-10-25 av Withossy

Finna inget bättre makro objektiv/porträtt objektiv än detta. Du kan gå så extremt nära dina motiv och med skarpt resultat. Såklart kostar detta en slant men om möjlighet finns så är det bara till att köpa!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

En mångsidig favorit

SEL90M28G 2019-08-25 av JAOL

Ett riktigt skarpt makro-objektiv. Kan ta lika eller tom skarpare bilder på frihand än 50/2,8 med stativ.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Skarpt. Relativt lätt.

SEL90M28G 2019-07-03 av Kjelle B

Mycket nöjd med objektivet. Extra plus för möjligheten att ställa fokuseringsavstånd - klart användbart för korta avstånd (snabbar på fokuseringen rejält).

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bildkvalite förkroppsligat!

SEL90M28G 2019-02-02 av Svärd

En mkt skarp lins och fina optiska egenskaper vilket är ett måste för mig vid produktfotografering av smycken där både skärpa och färg sets på prov.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Sonys objektiv står ut mot mängden!

SEL90M28G 2018-03-20 av Snosse

Mitt sjätte objektiv från Sony. Objektivet ger bilder med mycket hög skärpa, är lätt att använda, där ringen för manuell alt automatisk skärpeinställning är särskilt bra för ett macroobjektiv.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fina detaljer

SEL90M28G 2017-11-01 av Klarinettmeister

Detta objektivet inköpte jag för att ta närbilder av min modelljärnväg och den tar väldigt fina bilder.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Macro och porträtt i mästarklass

SEL90M28G 2016-10-20 av Kiss me

När den väl satt på kameran och man tagit några provbilder återstod bara att köpa! Kvalitetskänsla, funktioner och handhavande i toppklass

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fantastisk!

SEL90M28G 2016-07-02 av CekariYH

Ett av mina bästa objektiv. Superskärpt och rätt färger. Snabb AF på min a7RII.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Knivskarpa macrobilder

SEL90M28G 2016-04-28 av kaga

Efter en knapp månads användning kan jag konstatera att objektivet ger knivskarpa bilder och en mjuk och fin bakgrund om man så önskar. Handhavandet är enkelt och bra så länge man fotograferar handhållet. Jag saknar dock möjlighet att kunna koppla objektivet direkt på ett stativ i stället för att hänga på kameran. Det blir alldeles för framtungt för A7:ans hus. Man märker hur det rör sig vid stativfästet. Eftersom A7:an har en ganska liten undersida är anläggningsytan mot stativets fästplatta liten kameran blir instabil. Detta gör det också svårt att exakt fokusera på ett litet föremål som exempelvis vid dia-kopiering. Hoppas att Sony kan komma med en lösning för stativanvändning för objektivet i sig är kanonbra.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

mycket prisvärd objektiv.

SEL90M28G 2016-01-09 av goleman

bild skärpan är helt otrolight och jag uppskattar sony för att de har byggt så bra objektiv.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

8

0

0

Äkta makro med bildstabilisering

SEL90M28G 2015-09-14

Jag har nu haft detta objektiv några veckor och är just nu med på min husbilssemester till norra Sverige och Norge tillsammans med a7R. En smått fantastisk kombination som ger knivskarpa bilder. När jag framkallar RAW-filerna i Lightroom kan jag delförstora nästan hur mycket som helst och fortfarande hitta detaljer. Dessutom ger det en härligt snygg bakgrundsbokeh i de oskarpa partierna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

5

0