FE 85mm F1.8

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

6 500,00 kr

(VAT)
11

4.8 baserat på 11 kundrecensioner

9
2
0
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

11 Kundrecensioner

0

Prisvärd och helt fantastisk

SEL85F18 2019-07-28 av Bernadinaaxe

Köpte den främst för att kunna stå lite längre ifrån det jag fotar (har sedan tidigare 28 mm). Blev verkligen inte besviken på detta objektiv! Fantastiskt fina bilder i både ljust och mörkt, autofokusen fungerar super. Är verkligen nöjd med mitt köp! Mvh hobbyfotografen

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grym för porträtt och street

SEL85F18 2019-07-27 av Jormelin

Vägde mellan denna och 1.4gm men vilten och kvalitet på 1.8:an är oslagbar för priset. Lätt det mest prisvärda FE objektivet i min samling.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Helnöjd!

SEL85F18 2019-07-22 av Pbot

Sony 85 1,8 har blivit en favorit. Fantastisk skärpa och verkligen fin bokeh!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Skarp med krämig bokeh, samt lite swirly bokeh

SEL85F18 2019-07-16 av Humbla

Jag köpte den för en vecka sedan, har dock bara provat den vid två tillfällen.. mitt första intryck är dock att den är Skarp med krämig bokeh, samt lite swirly bokeh men jagar fokus rätt ofta i lite mörkare ljusförhållanden samt missar en del skarpa bilder vid seriebildsfoto med AF-C och lock on AF så hinner den inte med hela tiden.. kan bero på min A7ii med.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Hög kvalité till ett bra pris

SEL85F18 2019-06-18

Redan efter första bilden man knäppte tänkte man: yes!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk objektiv för porträtt

SEL85F18 2019-04-19 av Ztebbo

Köpte denna för att använda för porträtt, ger skarpa bilder och har en väldigt lätt vikt då det blir lättarbetat. Med ett F tal på 1.8 så får man en vacker bokeh på sina bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket prisvärd och skarp lins

SEL85F18 2019-02-26 av Didacta

Jag har inte hunnit testa den så mycket ännu men mina första intryck är mycket positiva. Linsen är liten, snabb att fokusera, bra bokeh och så är det praktiskt med en funktionsknapp på sidan.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Helt underbar

SEL85F18 2018-12-24 av Arvax DrönarBild

Har I och för sig bara använt objektivet i lite mer än någon vecka nu men jag är verkligen så himla nöjd med köpet. Bästa inköpet på länge!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk skärpa

SEL85F18 2017-10-07 av Nexjos

Tar superskarpa bilder. Fantastiskt ljuskänslig. Rekommenderad

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Superskarp - har tagit över som porträttlins

SEL85F18 2017-07-09 av zeb78

Köpte som komplement till 55/1.8 då jag ofta beskar min bilder. AF är minst lika snabb (AF-S) och bilderna superskarpa med väldigt bra bokeh så 55:an har hamnat på hyllan. Negativt:hade känts bättre med metallskal

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Väldigt par porträttobjektiv.

SEL85F18 2017-05-28 av Equinox51

Jag har bara haft objektivet i några dagar, men de bilder jag tagit har väldigt bra kvalitet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0