Rek. Ca-pris

4 500,00 kr

(VAT)
354

4.4 baserat på 354 kundrecensioner

175
147
26
5
1
Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

354 Kundrecensioner

0

Telezoom mit fairen Preis-Leistungs-Verhältnis

SEL55210 2022-05-18 av Tobi Bayern (Tyskland)

Das SEL55210 ist ein Telezoom mit fairen Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Brennweite von 55 bis 210 mm deckt viele Anwendungsbereiche ab, für eine Safari wird man aber mehr brauchen. Die Lichtstärke ist nur Mittelmaß, aber wir reden hier von einem Objektiv in der Einsteigerklasse. Einen optischen Bildstabilisator hat es aber, eine Sonnenblende ist mitgeliefert. Es wirkt gut verarbeitet und ist einfach benutzbar. Fazit: für den Preis sehr empfehlenswert, Profis dürften aber ein Objektiv mit mehr Brennweite und Lichtstärke wollen.

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bra utomhus objektiv.

SEL55210 2022-04-15 av Heolsa (Sverige)

Är nöjd med objektivet, fungerar mycket bra utomhus och att zooma med.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Ottimo

SEL55210 2022-01-14 av Antoniojanfoto (Italien)

Ottimo prodotto è un buon obbiettivo da acquistare

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prima lens

SEL55210 2022-01-08 av Cancer39 (Nederländerna)

Snelle zoom/scherpstelling. Lichtgewicht en comfortabel op reis.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Leggero, robusto, buona nitidezza

SEL55210 2021-12-19 av Benny58 (Italien)

Per uso amatoriale è più che valido, ritratto e foto naturalistica. Un po'buio, ma ci sta.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gebruiksvriendelijke zoomlens

SEL55210 2021-10-19 av WilmarvandenBerg (Nederländerna)

Een degelijke lens en een mooie aanvulling op de SELP1650. De lens is niet groot en neemt niet veel ruimte in beslag. Perfect om mee te nemen als je op reis gaat. Daarnaast kan je ook mooie macro foto's maken ondanks dat het geen macro lens is.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Nicht nur für die Ferne

SEL55210 2021-10-17 av KlaKie (Tyskland)

Das Objektiv kann auch für Nahaufnahmen in Makro Funktion verwendet werden. Perfekte Auflösung bei Nah und fern. Jedoch als Allrounder würde ich das Objektiv nicht bezeichnen, da es doch recht groß ist.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prestazioni complessive

SEL55210 2021-10-16 av nnnnnnnnnnnnn (Italien)

È versatile. Esistono obiettivi migliori, ma più pesanti, costosi e ingombranti

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Guter Durchschnitt

SEL55210 2021-10-14 av Herbert Kues (Tyskland)

Würde das Objektiv, da Preis- und Leistungsverhältnis stimmt, weiterempfehlen!

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

A great kit lens

SEL55210 2021-10-14 av SpeedTorque (Storbritannien)

I bought this shortly after getting my a5100. Using the and the standard kit lens I was able to explore all areas off photography which interested me due to the wide range of focal length I now had access to. Since then I have only purchased prime lenses, but the the focal lengths decided upon where mostly influence by the photography I was enjoying with this lens.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support Team
2021-10-18

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Lens, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Een mooie compacte lens met mooi bereik.

SEL55210 2021-10-13 av Opslot345 (Nederländerna)

Lens geleverd als kid met de sony a6400, perfect setje.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottima qualità ottica

SEL55210 2021-10-13 av Fabridic (Italien)

Non fatevi confondere dalle apparenze dietro un obiettivo plasticoso si nascondono lenti eccellenti sono soddisfatto metto tutte le stelle per il rapporto prezzo qualità

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Preis/Leistung OK

SEL55210 2021-10-13 av Horst Pütz (Tyskland)

Ich habe dieses Objektiv für meine a6000 gekauft. Ein tolles Gerät. Preis und Leistung stimmen. Die Schärfe ist für den "Hausgebrauch" völlig Ok.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

klasse kompaktes Tele zoom

SEL55210 2021-10-13 av Frank Richter (Tyskland)

Wieder erwarten tolle Abbildungsleistung nur wegen dem 70-350 verkauft

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Solide Bildqualität

SEL55210 2021-10-13 av Lichtbildmanufaktur (Tyskland)

Bei guten bis ausreichenden Lichtverhältnissen erzielt das Objektiv gute bis sehr gute Ergebnisse. Gutes Preis-/Leistungsverhältnis. AF ist etwas träge, aber zuverlässig.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-02-09

Hi Lichtbildmanufaktur,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass AF etwas träge ist. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Stelle bitte sicher, dass du eine der kompatiblen Kameras nutzt
Unter dem folgenden Link findest du Kompatibilitätsinformationen zum Zubehör: https://cutt.ly/dONE60J
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

Zoom ottimo

SEL55210 2021-10-13 av Miko1927 (Italien)

Per il prezzo di questo articolo non so può chiedere di meglio quindi direi top acquisto anche se ai lati nella foto perde un po'di qualità.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2022-02-07

Ciao, grazie per il tuo feedback! Siamo spiacenti di sentire che hai un problema con i lati delle foto.
Assicurarti che il tuo obiettivo sia aggiornato all'ultima versione software via PC da questo link:https://bit.ly/3L6OK0p
Per ulteriore assistenza del prodotto in oggetto, contattaci qui: https://bit.ly/3zkYk9Y(copia e incolla i link in una nuova finestra del tuo browser).
Dodi @Sony Support IT

0

bon objectif

SEL55210 2021-09-22 av cyril28 (Frankrike)

très bon rapport qualité/prix qualité des image correct

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolle Sache .

SEL55210 2021-09-04 av HITMAN22 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Gekauft super glücklich. Kann ich nur jedem empfehlen .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

consistent results

SEL55210 2021-08-28 av Newbie2021 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

purchased as part of a package on a first time interchangable lens system. Not disappointed as it does exactly what it is meant to do although on reflection I should maybe have spent more time with just the kit lens before narrowing down my actual requirements. But for the price and performance, very good.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-08-31

Hi Newbie2021,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

Tolle Qualität

SEL55210 2021-08-22  (Tyskland)

es hat mir sehr gut gefallen das der zoom so gut ist

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Buon zoom da kit, buon rapporto qualità/prezzo

SEL55210 2021-07-19 av peterlad (Italien) Godkända kund Godkänd

Comprato nel kit dell'a6000 nel 2014, l'ho mantenuto anche passando all'a6400. Buone prestazioni sopratutto a diaframmi superiori alla tutta apertura, anchese un po' buio. Buona la stabilizzazione in particolare se montato sull'a6400.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gutes Tele für unterwegs

SEL55210 2021-07-14 av Ruediger64 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Vor ein paar Tagen gekauft und während der ersten Städtereise sehr gerne eingesetzt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prodotto leggero e buono

SEL55210 2021-05-13 av miguelphotoreport (Italien)

Ho acquistato questo prodotto quasi due anni fa, da allora è stato il mio compagno ideale, poiché si integra perfettamente con l'obiettivo 28/70, coprendo una vasta gamma di applicazioni. In tutto questo tempo ho potuto testarlo a fondo sul campo e mi ha dato infinite soddisfazioni su tutta la scala 55/210; Trattandosi di un prodotto con ottica Sony standard, le sue prestazioni sono ottime, lo consiglio a tutti coloro che vogliono ottenere foto senza problemi di aberrazione, con la qualità indiscutibile del suo produttore.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great lens

SEL55210 2021-05-03 av Johnpeter71 (Storbritannien)

Only had this lens for a few days but the build quality and smooth operation are superb, it ticks all my boxes.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great! Especially for the price

SEL55210 2021-03-06 av DarianDelRich (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this lens alongside an a6400 and it is quick, sharp and light.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fijne lens

SEL55210 2021-02-25 av Niels85 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Fijne lens, goede kwaliteit en niet te zwaar......

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Not bad but not brilliant

SEL55210 2021-02-24 av Jebc0 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Picture quality is OK, but when you're at full zoom you get quite soft edges around the Image. The price tells you of the quality. I ended up sending it back as I was not impressed with it.

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

Svar från Sony support
2021-02-26

Hi Jebc0,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you returned the product. In such cases, we would've suggested troubleshooting steps to resolve the issue. In the future, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Pas très efficace

SEL55210 2021-02-18 av Emroane (Frankrike) Godkända kund Godkänd

On me l'a offert pour mon anniversaire et moyennement satisfaite

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Soddisfatta!

SEL55210 2021-01-08 av Angye (Italien) Godkända kund Godkänd

Premetto che non sono una professionista, ma posso dire che mi sto divertendo parecchio a scattare belle foto da quando l'ho comprato

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Good Quality

SEL55210 2020-11-27 av Buzz71 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this a few weeks ago great quality and is a great edition to my kit bag

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

mooie natuur veel afwisseling.

SEL55210 2020-11-20 av Teun RSD (Nederländerna)

Goede lens goede prijs Lens is ligt compact en prima beeldkwaliteit

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo obbiettivo.

SEL55210 2020-09-21 av RicMaf (Italien)

Dopo mesi che lo uso sono sempre più contento dell'acquisto. Molto luminoso e versatile. Anche il prezzo è buono.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super objectief!

SEL55210 2020-09-19 av Annerieke (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik wilde heel graag foto’s van een grotere afstand kunnen maken van onze zoon, met dit objectief kan dat en maak ik prachtige foto’s!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

gutes Objektiv

SEL55210 2020-09-05 av Diddi64 (Tyskland)

brauchbares Objektiv mit guter Leistung und geringen Preis

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Bon rapporto prezzo qualità.

SEL55210 2020-09-05 av Ninonino (Italien) Godkända kund Godkänd

Pratico, leggero, prestazioni oneste. Acquistato nel kit della macchina fotografica.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Erfolgreicher Helfer

SEL55210 2020-08-18 av Dreamtiger (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Hab das Objektiv ca. 3 Wochen und bin sehr zufrieden mit Umgang und Qualität

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Leicht und gute Bildqualität

SEL55210 2020-08-13 av Thomas Loeschke (Tyskland)

Ich habe das Objektiv als Reisezoom gekauft, um an meiner Alpha 7r2 ein leichtgewichtiges Zoom einsetzen zu können. Mein SEL24240 ist besser in der Bildqualität, aber halt auch ein schweres Trumm..... Mit dem 42 Megapixel-Sensor ist es verschmerzbar, das der Sensorbereich auf APS-C beschnitten wird und "nur" 18 Mega übrig bleiben.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

OTTIMA LENTE

SEL55210 2020-06-08 av skiX005 (Italien)

Ho acquistato questa lente per l'estesa possibilità di zoom, devo dire che sono rimasto davvero sorpreso dalla qualità dell'immagine. oltre alla qualità questa lente e estremamente portatile (piccolo in confronto ad altre uguali) e leggera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Sehr gutes Produkt

SEL55210 2020-06-06  (Tyskland)

Arbeite schon seid Jahren mit Sony-Produkten und bin immer noch überzeugt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

0

Un prezzo basso per un'oggetto potente

SEL55210 2020-05-20 av Mark0 (Italien)

Sono molto soddisfatto dell'obiettivo in quanto ogni scatto realizzato offre un'immagine incredibile con l'utilizzo di una macchina fotografica ancora più incredibile

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

great value

SEL55210 2020-04-07 av rsphoto67 (Storbritannien)

suprisingly good for a cheaper lens very happy with my purchase

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

0

De prijs/prestatie verhouding is uitstekend.

SEL55210 2020-02-20 av Humbold (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik werk er pas enkele maanden mee, maar de lens presteert boven verwachting!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Financieel aantrekkelijk

SEL55210 2020-02-06 av Ben U (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Naast de standaard lens die bij mijn A6000 geleverd is, had ik na een jaar behoefte om meer te kunnen inzoomen. Deze lens is dan voor een hobbyfotograaf als mijzelf een prijs technisch hele leuke lens. Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo obbiettivo per il prezzo

SEL55210 2020-01-21 av Chango72 (Italien) Godkända kund Godkänd

Dopo un mese dall’acquisto e molte foto sono più che soddisfatto dell’obbiettivo tutto in relazione al prezzo!!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

geweldig ding

SEL55210 2020-01-15 av Pim008 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

ik ben er zeer tevreden over makkelijk te gebruiken

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooie aanvulling

SEL55210 2020-01-07 av Kaskade (Nederländerna)

Lange tijd zonder telelens gedaan doch voor de volgende vakanties eindelijk gekocht

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Einwandfreies Objektiv

SEL55210 2020-01-01 av Ralf967 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das Sony 55-210 ist leicht und sehr gut verarbeitet. Der Autofokus und OSS arbeiten genau ,wenn die Lichtverhältnisse passen. Das Objektiv ist für den Preis sehr brauchbar, wer mehr Lichtstärke braucht,muß auch deutlich mehr bezahlen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

10

0

0

Geweldige portretopnames

SEL55210 2019-12-26 av Nieuwenkamp (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Een verademing bij het maken van portretten, geen vertekening en een mooie zachte achtergrond. Alles werkt op mijn A6000 gelijk aan de standaard lens, een uitstekende aanvulling die ik tot nu toe miste. Ik heb hem nu een maand en heb nog niet veel buitenfotos gemaakt.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Tut was es soll

SEL55210 2019-12-26 av Sometimes68 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Sehr schönes Produkt. Gute Verarbeitung. Ergebnisse bisher positiv.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Get it, great value and quality.

SEL55210 2019-12-20 av Donski (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I have been on and off buying this lens for ages, encouraged by reading good reports and discouraged by reports that were not so good. Recently I purchased and have to say that I am entirely delighted with the results I get from this lens. I take daylight pictures so a slightly slower lens does not affect me, I want sharp pictures and that is what I get. I’m not a beginner, around 60 years experience and would say to potential buyers, don’t hesitate, a great value lens.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

5

0

0

SELP55210 - een mooie zoomlens

SEL55210 2019-12-01 av LikeThisReview (Nederländerna)

Als beginnend fotograaf / YouTube Creator ben ik erg tevreden over de lens.Maximaal inzoomen en uit de hand fotograferen kan zelfs! Handzaam formaat en verbazend licht! Voor het maken van YouTube video’s zet ik de lens op statief - jammer dat er geen knop op de lens zit waarmee de beeldstabilisatie (OSS) uit te zetten is.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Doet precies wat hij moet doen.

SEL55210 2019-11-28 av AnnekeB (Nederländerna)

Vandaag gekocht en al het een en ander uitgeprobeerd. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Best buy

SEL55210 2019-11-28 av giannimtb (Italien) Godkända kund Godkänd

È la seconda volta che lo acquisto, il primo mi è stato rubato... Quindi ne ho sentito di nuovo il bisogno. A quel prezzo e con tutte quelle focali coperte direi che già è allettante, se poi si aggiunge che la nitidezza e la qualità sono buone direi che è un ottimo obiettivo. Non ho dato cinque stelle perché raffrontato con altri fissi di qualità non gli è ovviamente alla pari.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Gute Qualität

SEL55210 2019-11-26 av VOLLSTRECKER (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe es vor kurzem gekauft und bin kein Profi. Ich denke aber das hier der Preis und die Leistung stimmt.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Onvoorstelbaar hoe goed

SEL55210 2019-11-22 av benmeg (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Prachtlens. Fantastische beeldstabilisatie, zelfs in het donker vrijwel iedere keer een steady shot zelfs ver ingezoomd, perfect.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fijne middenbereik zoomlens

SEL55210 2019-11-10 av Janw42 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Heb deze lens nu ruim een jaar gebruikt met mijn a6000 en ben heel tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fijne lens

SEL55210 2019-10-04 av klaaster (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

ontzettend fijne lens, reageert snel. ik ben blij met de aankoop

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Easy to overcome certain limitations...

SEL55210 2019-09-23 av Bking1804 (Storbritannien)

The lens is best at mid range and aperture and working around this is easy, don't expect pin sharp fully zoomed images and you'll be laughing all the way to the bank with the hundreds of £'s you will have saved yourself. Yahoo potato.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

2

0

Zeer fijne gebruiksvriendelijke lens.

SEL55210 2019-09-18 av RobvU (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Nu 2x mee op reis gehad. De lens heeft een erg goede zoom voor op een systeem camera. Gemakkelijk te wisselen met de "kleine" lens en geeft erg scherpe foto's.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooie tele, niet zwaar

SEL55210 2019-09-17 av marjo1961 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

inmiddels 6 weken ervaring, fijn dat de lens niet zwaar is, geeft mooi resultaat tot nu toe.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent Lens

SEL55210 2019-09-14 av Excellent quality (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I've used this lens several times since buying it for my A6400. Well built, sharp and good value for money.

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Good all round

SEL55210 2019-09-10 av Fred 2806 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I used this at the weekend & got some very good pictures

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fantastic Lens

SEL55210 2019-09-06 av mickmar1 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I recently moved from a micro four thirds outfit to the smaller and more compact Sony A 6300 and needed a linger lens . The E55-210 was my choice with its compact size and sheer quality of image . In short an ideal lens which would become a must have with a 2.8 to 4.5 aperture rather than the 4,5 -6.3

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Ist OK

SEL55210 2019-09-05 av EGU51 (Tyskland)

Preis-/Leistungsverhältnis in Ordnung weil gebraucht gekauft.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

lens

SEL55210 2019-09-03 av wilco1961 (Nederländerna)

perfecte zoomlens voor het fotograferen van verre voorwerpen

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Levert mooie foto's op

SEL55210 2019-08-09 av MarkC71 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Samen met de camera A6000 en SEL1650 aangeschaft. De SEL1650 kan al erg veel, waardoor deze lens veel minder gebruikt is. De foto's die met deze lens zijn gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Zolang niet maximaal is ingezoomd, is vervorming minimaal. Prima aanvulling op de standaard kitlens.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

E55-210 mm F4,5-6,3 OSS sehr gut.

SEL55210 2019-08-02  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Bei den ersten Gebrauch macht das Objektive eine sehr guten Eindruck. Werde es auf Safari in Tansania ausführlich weiter Testen

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

guter kompromiss

SEL55210 2019-07-31 av egalegal (Tyskland) Godkända kund Godkänd

habe gute altobjektive von canon in der brennweite für fotos die zeit haben/brauchen. war mir wichtig die ganze technik zu haben fürs "knipsen" unter normalbedingungen. dafür passt das objektiv im preis und die dünne lichtstärke ist der kompromiss.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

leicht und gut

SEL55210 2019-07-30 av Udo71 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Mit Bildstabilisierung gleicht das Objektiv alles aus, war man gegen es anführen könnte, denn damit erreicht es in der Praxis unterwegs eine sehr gute Bildqualität. Selbst dann, wenn man höhere Ansprüche stellt, darf man sich fragen, ob man mit geringem Gewicht und OSS nicht besser bedient wäre. Für den Preis nicht zuschlagen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Tolles Objektiv auch für Einsteiger

SEL55210 2019-07-30 av Laura372 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Habe das Objektiv erst wenige Wochen aber bin total begeistert. Auch weiter entfernte Objekte können scharf nah fotografiert werden. Eignet sich auch toll für Portraits!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0