E 35 MM f1,8 OSS

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

4 700,00 kr

(VAT)
8

4.6 baserat på 8 kundrecensioner

5
3
0
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

8 Kundrecensioner

0

Bra objektiv till bra pris.

SEL35F18 2019-08-28 av Reza K

Mycket bra och prisvärd objektiv till APS-C kameror.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Utmärk objektiv för porträtt

SEL35F18 2019-02-26 av Mohsen_H

Jag var efter en lätt och ändå bra objektiv för portättbilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

0

0

0

Mycket trevligt objektiv

SEL35F18 2018-07-23 av sargas

Valet landade på denna efter mycket googlande, och den har hittills levt upp till förväntningarna! Enda nackdelen vore att jag hade velat ha en känsligare fokusring, så man kunde justera fokus från lägsta till högsta i en och samma rörelse utan att byta grepp.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Snabb och ger snygga bilder

SEL35F18 2018-06-25 av hedstrom

Är mycket nöjd med objektivet. Använder detta och kit-objektivet för vardagsfoto och tycker framförallt att porträtt och kvälls- och nattbilder blir riktigt fina och framförallt skarpa. Jag tycker resultatet blir fantastiskt och objektivet är en riktigt bra kompis till min A6000!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra optik - men lite för högt prissatt.

SEL35F18 2018-01-23 av Thomas47

En utmärkt "normaloptik" till alfa-serien som presterar riktigt bra skärpa även vid största bländaröppning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra Normal till a6500

SEL35F18 2017-07-09 av thomas50

Bra Normal till a6500 samt tillräckligt ljus starkt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra walk around objektiv

SEL35F18 2017-01-14 av ekoxen59

Har använt objektivet rätt sparsamt hittills. Det är en lätt och bra kombo med min A6000. Tog en del nattfoton i staden där jag bor och resultatet var alldeles utmärkt.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt för ljussvaga miljöer

SEL35F18 2015-12-30 av Daniel66

Perfekt objektiv för fotografering i ljussvaga miljöer. Snabbt, litet, lätt och bra fokus. Kan verkligen rekommenderas.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0