FE 24–70 mm f2,8 GM

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

29 000,00 kr

(VAT)
13

4.3 baserat på 13 kundrecensioner

6
5
2
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

13 Kundrecensioner

0

Skarp men tung

SEL2470GM 2020-03-15 av Hussein

Bra skärpa men tung objektiv Gillar inte att det zoomas ut

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Skarpt och tungt

SEL2470GM 2020-02-09 av Harald Laang

Gediget bygge och bra skärpa. Stort, tungt och dyrt. Balansen blir märklig med Sonys små kamerahus. Kraftig tunnformig distorsion i vida läget. Jag saknar "manual focus override", som finns hos konkurrenten jag bytt ifrån. Deras motsvarande produkt är dessutom mindre, har bättre prestanda och lägre pris, men Sonys system har som helhet andra fördelar, så man får ta det onda med det goda. Det är svårt att klara sig utan en 24-70/2.8 och jag gissar att det kommer en Mk II-variant av denna glugg från Sony inom överskådlig framtid.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra grejer

SEL2470GM 2020-01-26 av Cadvarotti

Ett objektiv som alla behöver, ett objektiv för alla åldrar

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Skarp och sjyst objektiv, dåligt gummi

SEL2470GM 2019-11-22 av Jonte91

Snart och grymt objektiv på många sätt. Bra storlek om man jobbar professionellt. På min har gummit blivit töjt och släpper från zoomningen, vilket känns ganska trist på en såpass ny glugg. Kanske är ett måndagsexemplar, vem vet,

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastika funktione

SEL2470GM 2019-08-02 av mosshoye

jag är jätte glada for den har produkter. och jag vill att köpa igen jag trode

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Magiska detaljer

SEL2470GM 2019-07-18 av Yngwes

Objektivet tar fram detaljer på ett magiskt sätt och fyller hela rutan med krispigt fokus!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Mellan

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Magisk glugg

SEL2470GM 2018-11-17 av EmilW

Grym glugg! Skarp redan på 2,8, minimalt med flares, helnöjd!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Detta självklara förstavalet till Sonys fullformat

SEL2470GM 2018-05-17 av MiLar

Har du råd så kan jag varmt rekommendera Sonys 24-70 2.8 GM. Jag har själv bytt från Nikon med Nikons 24-70 2.8 VR och detta är minst lika bra. Skippa två till tre halvbra objektiv och köp detta direkt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Super

SEL2470GM 2017-12-26 av Julle44

Marknadens skarpaste och bästa objektiv! Alla borde ha en sån!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Vacker återgivning

SEL2470GM 2017-12-16 av Marre1

Jag valde först Zeiss Loxia 35 och 50 mm för att de har en vacker återgivning med en mjuk övergång från skarpt till oskarpt. När 24-70GM kom köpte jag den för att den har dessa egenskaper och den har överträffat förväntningarna. Nu har jag bekvämligheten med zoom och autofokus och plus ännu något vackrare återgivning. 24-70 GM har något lägre kontrast i jämförelse Med Loxia men ändå mycket bra. Dyrt men värt det. Jag har köpt en till faktiskt, som present. Saknar en bländarring.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Utmärkt

SEL2470GM 2017-12-10 av Dickn

Helnöjd mitt favorit objektiv!! Går bra till all fotografering.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ett ljusstarkt objektiv, mycket utöver det vanliga

SEL2470GM 2017-11-28 av Snosse

Jag köpte det här objektivet för att ha som standard till min nya A7r3 - en mycket stark kombination.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Skarp G Master

SEL2470GM 2016-06-15 av HKFOTO1891

Jag var inne på att köpa en ny objektiv och blev rekommenderad av min försäljare att vänta tills g master lanserar sina G master objektiv och satsa på dessa som skulle var topp topp av Sonys objektiv till e-mount. Jag väntade och köpte och det var precis som försäljaren beskrev. Mycket skarp från första bländaren. stabil och pålitlig till 100%. Dock så är zoom ringen lite hård att vrida på som jag upplevde. Vissa kanske gillar det men jag blev lite irriterad när man skulle vrida. Sedan att det var 82mm filter blev inte så bra . Måste investera ny ring adapter till lee systemet samt ny pol filter som kostar mycket. Övrigt klockren kvalité

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

3

0