50 MM f1,4

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

5 300,00 kr

(VAT)
16

4.7 baserat på 16 kundrecensioner

11
5
0
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

16 Kundrecensioner

0

1:1.4

SAL50F14 2019-09-22  (Tyskland)

Lichtstarke optik mit noch guter optischen Qualität

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très belle Optique lumineuse

SAL50F14 2019-08-21 av bindaré (Frankrike)

Belle optique standard, lumineuse associée à un doux bokeh.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Un bokeh...!

SAL50F14 2018-11-27 av Groove Me (Frankrike)

Très bon objectif ! Je l’utilise pour les portraits et la photo de rue. Le résultat est au delà de mes espérances.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

A good lens

SAL50F14 2018-02-12 av DigitalAlan (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Bought the 50mm f1.4 some time back, to use with an Alpha A77. Pleased with it's performance as a fast prime, in combo with the 77. I have now switched to an A7Rll (fantastic camera) and traded most of my old lenses for EF's, but kept the 50mm F1.4 to use with a LA-EA4 adaptor, an glad that I did. It has proven remarkably sharp, with the bokeh that I have always craved since changing to digital cameras. It produces a slightly soft image at F1.4, but by F2 and higher the image is great. Of course, at the larger apertures, accurate focus is critical, due to the narrow depth of field. A first rate lens, capable of producing very pleasing shots.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

1

0

perfetto è uno strumento dalla qualità eccezionale

SAL50F14 2017-09-23 av markadmiral (Italien) Godkända kund Godkänd

È il top della sua fascia di mercato. Grande in tutti gli aspetti tecnici

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Lens Number 2.....

SAL50F14 2017-09-16 av Rick2304 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

If you're wondering and looking for your second lens to accompany your Sony DSLR then it has to be this one. Razor sharp at 2.2 and above and more than acceptable right down to 1.4. You really can't go wrong.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Genau das, was ich gesucht habe.

SAL50F14 2017-05-28 av gerhard23 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ein lichtstarkes und kompaktes "immer drauf"-Objektiv mit Standardbrennweite für meine neue Sony A99II. Zudem voll kompatibel mit dem neuen AF-System und der kamerainternen Objektivkorrektur. Mit den Bildergebnissen bin ich voll zufrieden; ein Beispiel habe ich hinzugefügt. Der Preis ist akzeptabel; vor allem, wenn man sich anschaut, zu welchen Phantasiepreisen lichtstarke Standardbrennweiten teilweise angeboten werden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

0

the nifty fifty

SAL50F14 2016-08-08 av goldsnapper (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Small, light, great image quality, and 1.4 aperture. A brilliant prime that encourages discipline in framing and composition.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Bonne qualité d'image.

SAL50F14 2016-04-04 av Mr mister (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Un bon piqué, de superbes bokeh bien fondu, une mise au point rapprochée et très rapide.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Un 50mm très lumineux.

SAL50F14 2016-03-13 av Riddick (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Cet objectif Sony 50mm f/1.4 est très lumineux et reste à un prix abordable. Il ne sera certainement pas à la hauteur du ZEISS, mais là, nous ne sommes plus du tout dans la même catégorie de prix !

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Prijswaardig

SAL50F14 2016-01-27 av Boby81 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Zeer prettige lens voor een niet te hoge prijs. Ik gebruik hem op een a7m2 met tussen ring. Top zijn de, Prijs Snelheid Scherpte foto Gewicht laag en formaat. Scherpte diepte. Licht sterkte. Minder is de, Harde Focus geluid. De kleuren zijn duidelijk minder (vergeleken met g-lens en zeis) Al en al. Als je geen heb is dit een goede start lens.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très bon produit

SAL50F14 2015-10-04 av Gold15 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Objectif compact et léger, donnant une très bonne qualité d'image, et d'un bon rapport qualité/prix.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super Objektiv zum kleinen Preis

SAL50F14 2015-05-06 av Svenne (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Seit 14 Tagen in meinen Besitz und den Kauf keines fals bereut...Super Schärfegrad, Super Lichtstärke...einfach nur eine Kaufempfehlung

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

0

Lichtstark!

SAL50F14 2015-01-25 av Ede1963 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Festbrennweiten haben nach wie vor ihre Berechtigung! Ein 50mm 1,4 ist die ideale Ergänzung wenn man Portaits bei Offenblende machen will ( Hintergrund eben unscharf) oder eben Fotos bei schlechten Lichtbedingungen machen will. Und da hat dieses Objektiv seine große Stärke. Bin auch sehr zufrieden mit den optischen Eigenschaften und der Verarbeitung...was will man mehr?

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

8

0

0

Great Sony lens with a hint of Minolta

SAL50F14 2014-10-29 av Basil99 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought is lens in 2012 with my a850 and have some wonderful photographs ideal for evening and low light work and crystal clear, if I have any problems it's the fact the lens hood does not fit that well.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

0

Goed voor minder licht

SAL50F14 2014-06-02 av Leike_one (Nederländerna)

Goede lens voor mijn doel, nl vissen in aquariums fotograferen. Voor een lens zonder motor stelt hij ook snel scherp, vaak beter dan een SAM-lens. Voor het scherpste resultaat kan men beter een lagere F-stop gebruiken, 1 stop is al voldoende (F/2)

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0