Vad händer på IFA 2018?

Se hur våra senaste produkter gör din favoritunderhållning mer spännande, med autentiskt ljud och naturlig bild. #SonyIFA

Verkligheten bemästrad

Vi brinner för att utveckla tv-apparater som troget återger filmskaparens budskap. MASTER Series-tv-apparater uppfyller våra bästa ingenjörers krav och skapar vackra bilder. För första gången kan filmskapare utforska sin fantasi och se sin vision utspelas i hemmet. 

WH-1000XM3

ONLY MUSIC. NOTHING ELSE.

Med hörlurarna WH-1000XM3 kan du uppleva ännu djupare tystnad med ytterligare förbättringar av vår branschledande brusreducering, samt smarta lyssnarfunktioner som anpassar sig efter din situation.

WF-SP900

Musik som tar dig längre

På banan, i poolen eller i havets djup – hörlurarna WF-SP900 är allt du behöver för att nå ännu längre. Med äkta trådlös design och inbyggt minne på 4 GB kan du lyssna var du vill.

SRS-XB01

Kompakt design, stort ljud

Få extra tryck i din favoritmusik med den här högtalaren som trots sin ringa storlek levererar ett mäktigt ljud.

FES WATCH U

Bär klockan på ditt sätt 

FES Watch U är klockan för den modemedvetna. Det flexibla e-pappret i urtavlan och armbandet gör att du kan ändra klockans utseende genom att trycka på en knapp.

Xperia XZ3

Se mer. Hör mer. Känn mer.

Fly undan vardagen in i en värld av underhållning med Xperia XZ3. HDR OLED-display, stereohögtalare och Dynamic Vibration System finns nära till hands i en häpnadsväckande slimmad och sömlös design.

Se vårt inledningsanförande på IFA 2018

Se vilka produkter och innovationer vi presenterar för världen.

Sony på IFA 2018: pressreleasen

På pressidan hittar du nyheter, tankar och kommentarer från IFA 2018.

Upptäck My Sony

Håll dig uppdaterad om allt som händer hos Sony genom att skapa ett My Sony-konto.