HÖRLURAR

H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor

XBA-H3

Bild på H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor

Rek. Ca-pris

2 900,00 kr

(VAT)
Bilder på H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor
Bilder på H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor
Bilder på H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor
H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor i arbete
H3-hörlurar med balanselement och öronsnäckor i arbete

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Förstklassigt ljud i en öronsnäcka

Öronsnäckor för låga ljud har ett element och kan inte ge det frekvensomfång som krävs för högupplöst ljud. Sony satte in tre element i XBA-H3:s hölje. Det gör dem redo för högupplöst ljud på 3–40 000 Hz.

Expanderar ljudspektrumet

Med större frekvensomfång och mer avancerade element ger XBA-H3 högupplöst ljud som är så nära ett liveframträdande du kan komma.

Hybridelementsystem från Sony

Var och en av de tre elementen täcker en viss del av frekvensomfånget, för fylligt basljud, precist mellanregister och kristallklara höga toner.

Inuti audiofilljud

Högupplöst ljud – nu i öronsnäckor

De flesta kan bara höra frekvenser från 20-20 000 Hz, trots att det egentligen är 3–40 000 Hz som återges. Det beror på att infra- och ultraljudfrekvenserna inte hörs – de känns. Det ger en fyllig liveupplevelse med studioljudkvalitet – en upplevelse som går förlorad med komprimerade digitala filer eller andra hörlurar.

  • Ljudvetenskap
  • Dynamiskt element
  • Balanserat element (hela sortimentet)
  • Balanserat element (tweeter)
xba-produktbild

Fantastiskt ljud, fantastisk ergonomi

Förutom överlägsna ljudprestanda har XBA-H3-öronsnäckorna utformats med flera viktiga funktioner för bekvämlighet och flexibilitet.

Hängivenhet för genomtänkt design

Upptäck hörlurar med öronsnäckor som är inställda efter dina behov. Förstklassigt Hifi-ljud och mångsidig design för fantastisk bärbarhet och en extra njutbar musikupplevelse.

Alternativ för dina behov

XBA-H3 levereras med två löstagbara sladdar, varav en med en inbyggd mikrofon och en utan, som du kan byta ut som du vill för att bara fokusera på musiken, eller vara beredd på att svara på samtal.

Samtalskompatibilitet

Oavsett om du använder Android eller iOS kan du både ta emot handsfreesamtal och kontrollera volymen med den inbyggda fjärrkontrollen/mikrofonen.

XBA H3

Hitta det som passar dig

För optimal komfort och ljudkvalitet ingår silikonöronsnäckor i fyra olika storlekar. De är mjuka och ger bra isolering av omgivande ljud.

Fulländad bärbar lyssning

Eftersom inga öronpar är några andra lika har XBA-H3 utformats med silikontäckta Teknorote®-öronhängare med minneslegering. Det ger varje lyssnare en säker passform som inte vickar hit och dit.

Specifikationer och funktioner
  • High-Resolution Audio

  • Hybridelementsystem för djup bas och klar diskant

  • Smartphonekompatibel med fjärrkontroll/mikrofon på sladden

  • Kontroll för slagrespons minskar distorsion i tunga bastoner

  • Öronsnäckor med säker passform i silikon med öronhängare

Element
HD Hybrid 3-vägs – 16 mm dynamiska + 2x balanserade
Frekvensåtergivning
3–40 000 Hz
Sladdlängd
1,2 m

Vad innehåller förpackningen

Hybridöronsnäckor i silikon (storlek SS x2, S x2, M x2, L x2), Vadderade öronsnäckor i silikon (storlek SS x2, S x2, M x2, L x2), Fodral, Fästklämma, Sladdjusterare, Löstagbar öronhängarsladd med fjärrkontroll

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön