Rek. Ca-pris

500,00 kr

(VAT)
7

3.0 baserat på 7 kundrecensioner

1
2
1
2
1
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Bra hörlurar för under femhundralappen

WI-C300 2019-07-17 av Ockeh

Andra paret nu jag har och är väldigt nöjd med ljudet både när man lyssnar på musik bas och diskant samt ljudbok, ingen som klagat när jag är i samtal och sitter på bussen/vagnen eller mitt i stan där det är mycket bakgrundsljud. sitter verkligen perfekt i örat på mig. ända jobbiga är väl klumpen där bak som jag antar är batteriet.

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Botten

WI-C300 2018-11-25 av Willy Mikael

Sitter dåligt i örat, dåligt ljud och mikrofon som många jag talar med klagar på för att ljudet från mig är så dåligt. Avråder bestämt.

Taget från elgiganten.se

0

0

7 Kundrecensioner

0

Bra hörlurar för under femhundralappen

WI-C300 2019-07-17 av Ockeh

Andra paret nu jag har och är väldigt nöjd med ljudet både när man lyssnar på musik bas och diskant samt ljudbok, ingen som klagat när jag är i samtal och sitter på bussen/vagnen eller mitt i stan där det är mycket bakgrundsljud. sitter verkligen perfekt i örat på mig. ända jobbiga är väl klumpen där bak som jag antar är batteriet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanon lurar för mitt ändamål

WI-C300 2019-06-27 av Nisse69596969

Använder dem i bullrig arbetsmiljö och de dämpar tillräckligt Håller en hel dag med stödladdning på rasterna Lätt prisvärda o kanonljud gör det priset

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funkar sådär, bra batteritid, men ingen klämma att fästa den med!!

WI-C300 2019-04-02 av Seastone

Den sitter dåligt o det är svårt att justera volymen, lossnar o ramlar ur örat när jag försöker justera ljudet!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funkar bra

WI-C300 2019-03-18 av Goteneasa1

Lurarna funkar alldeles utmärkt när man är stilla och lyssnar/pratar. Vill man ha ljud med sig när man är i rörelse så ska man nog köpa en annan modell.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud kvalitet

WI-C300 2019-02-18 av Aligha

Jag köpte den i sommars och det har bra ljud kvalitet

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Botten

WI-C300 2018-11-25 av Willy Mikael

Sitter dåligt i örat, dåligt ljud och mikrofon som många jag talar med klagar på för att ljudet från mig är så dåligt. Avråder bestämt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Svårt med parkoppling

WI-C300 2018-11-07 av Bjorn_118

Jag köpte denna för ett par veckor sedan. De var på rea då det hade lämnats tillbaka. Märkt ett problem, att de hoppar av och på Bluetooth kopplingen. Och nu vill de inte alls koppla ihop. De gånger de funkat verkar de bra. Jag får besöka support eller nåt.

Taget från elgiganten.se

0

0