WH-XB700

Livet med EXTRA BASS™

EXTRA BASS™-hörlurarna WH-XB700 har exceptionellt basljud med med klar röst, total trådlös frihet och oöverträffad bekvämlighet.

HUVUDBAND

WH-XB700 Trådlösa hörlurar

WH-XB700
Bild på WH-XB700 Trådlösa hörlurar

blueblack

Rek. Ca-pris

1 500,00 kr

(VAT)
EXTRA BASS-logotyp
Exceptionell bas för djupt och dunkande ljud

WH-XB700-hörlurarna är en del av EXTRA BASS™-sortimentet från Sony. De förstärker alla låga frekvenser för exceptionell bas, samtidigt som sångrösten förblir tydlig, och varje låt förgylls med våg efter våg av dundrande rytm.

Slipp sladdar med NFC och Bluetooth®-teknik

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning så att du kan börja streama din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Ikon för 30 timmars batteritid
Lång batteritid för oavbruten lyssning

En laddning på 4 timmar räcker till 30 timmars speltid, så det är bara att lyssna på låt efter låt, mix efter mix.

Bild på snabbladdning av WH-XB700-hörlurarna
Snabbladdning när du har ont om tid

Om hörlurarna börjar få slut på batteri kan de snabbladdas i 10 minuter för 90 minuters speltid. Perfekt för dagar när du går från ställe till ställe.

Läcker design och bekväm lyssning

Oavsett vad du har för stil är de snygga och sofistikerade WH-XB700-hörlurarna med enfärgat hölje den perfekta accessoaren. De mjuka örondynorna gör att du kan lyssna på flera album i rad utan att få ont i öronen.

Bild på man som ringer ett handsfree-samtal med WH-XB700-hörlurarna
Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal

Växla enkelt mellan låtar och samtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Tryck bara på multifunktionsknappen på hörlurarnas vänstra sida. Den inbyggda mikrofonen gör att du kan ta emot handsfreesamtal från utvalda smartphones.

Logotyp för Sony | Headphones Connect
Anpassa ditt ljud

Ställ in det perfekta ljudet för varje låt. Den innovativa Sony | Headphones Connect-appen gör att du kan justera basnivåer och använda förinställningar för att återskapa klubb-, konsertsals-, arena- eller utomhusljud.

Google Assistant- och Amazon Alexa-logotyper
Var smartare med röstassistenten – Google Assistant och Amazon Alexa och Siri

Planera dagen genom att ansluta till din smartphones röstassistent via hörlurarnas inbyggda mikrofon. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och få meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

En personlig hemmabioupplevelse

Med BRAVIA XR™ och en trådlös WLA-NS7-sändare

Njut av en nervkittlande Dolby Atmos®-upplevelse och 360 Spatial Sound som anpassar sig efter just dina öron med BRAVIA XR och de här hörlurarna med en trådlös WLA-NS7-sändare.  

Man som sitter i en soffa i ett vardagsrum och lyssnar med hörlurar på sig via en trådlös sändare
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du den optimala ljudupplevelsen för dig. Appen fångar och analyserar formen på ditt öra så att hörlurarna kan skapa ett eget och personligt rumsligt ljudfält när de paras ihop med BRAVIA XR™-tv-apparaterna.

Den trådlösa sändaren WLA-NS7 med hörlurar på ett skåp, ansluten till en väggmonterad BRAVIA-tv
Dolby Atmos-upplevelse

Med den trådlösa WLA-NS7-sändaren från Sony ansluten till en BRAVIA XR™-tv skapar dina hörlurar en perfekt uppsättning fantomhögtalare runt dig så att du får en Dolby Atmos-upplevelse. Låt dig uppslukas av scenen och hamna mitt i händelsernas centrum.

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

Upplev basen! De praktiska och bekväma WH-XB700-hörlurarna med EXTRA BASS™ kombinerar kraftfullt EXTRA BASS™-ljud med klar röst, Bluetooth®-anslutning, lång batteritid och läcker design.
  • EXTRA BASS™ för djupt och bastungt ljud

  • One touch-lyssning med Bluetooth® och NFC

  • Batteritid på upp till 30 timmar och snabbladdning

  • Läcker design och bekväm lyssning

  • Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal

ELEMENT
30 mm (dome-typ)
S-Master HX
Nej
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
PASSIV ANVÄNDNING
Ja
NFC
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger