HÖRLURAR

WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™

WH-XB700

Bild på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™

blueblack

Rek. Ca-pris

1 500,00 kr

(VAT)
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på WH-XB700 Trådlösa hörlurar med EXTRA BASS™

Funktioner

EXTRA BASS™ för djupt och bastungt ljud

WH-XB700-hörlurarna är en del av EXTRA BASS™-sortimentet från Sony. De förstärker alla låga frekvenser för exceptionell bas, samtidigt som sångrösten förblir tydlig, och varje låt förgylls med våg efter våg av dundrande rytm.

Anslut direkt med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning så att du kan börja strömma din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Lång batteritid för oavbruten lyssning

En laddning på 4 timmar räcker till 30 timmars speltid, så det är bara att lyssna på låt efter låt, mix efter mix.

Snabbladdning när du har ont om tid

Om hörlurarna börjar få slut på batteri kan de snabbladdas i 10 minuter för 90 minuters speltid. Perfekt för dagar när du går från ställe till ställe.

Läcker design och bekväm lyssning

Oavsett vad du har för stil är de snygga och sofistikerade WH-XB700-hörlurarna med enfärgad accent på bashöljet den perfekta accessoaren. De mjuka öronkåporna känns bekväma länge och kan vridas – perfekt för att lyssna på flera av dina favoritalbum efter varandra.

Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal

Det är enkelt att prata, även när du lyssnar på musik. Tryck bara på multifunktionsknappen, som är den mittersta av de tre knapparna på hörlurarna. Då kan du ta emot handsfreesamtal från utvalda smartphones tack vare den inbyggda mikrofonen. Du kan enkelt växla mellan samtal och musik utan att behöva ta av dig hörlurarna.

Anpassa ditt ljud

Ställ in det perfekta ljudet för varje låt. Du kan använda den innovativa appen Sony | Headphones Connect till att anpassa basnivån och använda snabbval för ljudstil (klubb, konserthall, arena eller utomhusscen).

Var smartare med röstassistenten

Planera dagen genom att ansluta till din smartphones röstassistent via hörlurarnas inbyggda mikrofon. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och få meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer.

Specifikationer
Upplev basen! De praktiska och bekväma WH-XB700-hörlurarna med EXTRA BASS™ kombinerar kraftfullt EXTRA BASS™-ljud med klar röst, Bluetooth®-anslutning, lång batteritid och läcker design.
  • EXTRA BASS™ för djupt och bastungt ljud

  • One touch-lyssning med Bluetooth® och NFC

  • Batteritid på upp till 30 timmar och snabbladdning

  • Läcker design och bekväm lyssning

  • Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal

Element
30 mm (dome-typ)
S-Master HX
Nej
Frekvensåtergivning
5–22 000 Hz (JEITA)
Frekvensåtergivning (Bluetooth®-kommunikation)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Passiv användning
Ja
NFC
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön