HUVUDBAND

WH-CH710N Trådlösa brusreducerande hörlurar

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

Rek. Ca-pris

1 600,00 kr

(VAT)
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Perfekt ljud utan störningar 

WH-CH710N trådlösa brusreducerande hörlurar ger dig en störningsfri lyssningsupplevelse oavsett var du befinner dig. Brusreducering via teknik med dubbla brussensorer och läget för omgivningsljud ger total kontroll över det du lyssnar på. Och med 35 timmars trådlös uppspelning kan du njuta av musiken hela dagen lång.

färg
Hörlurar som stänger ute
omvärlden 

Oavsett om du sitter på en långflygning eller bara är på väg till jobbet analyserar AINC-funktionen (Automatic Artificial Intelligence Noise Cancelling) konstant alla ljudkomponenter i omgivningen och väljer automatiskt det mest effektiva brusfiltret för det aktuella läget.

Ta kontroll över ljudet med teknik med dubbla brussensorer

Dubbel mikrofon som registrerar ljud både bakifrån och framifrån gör att WH-CH710N-hörlurarna fångar upp mer omgivningsljud än tidigare. Oavsett vilka ljud du än vill stänga ute, kommer du nu att verkligen kunna förlora dig själv i det du lyssnar på i lurarna.

nc
Anpassa ditt ljud

Aktivera läget för omgivningsljud så har du total kontroll över lyssningsupplevelsen. Nu kan du lyssna på musik samtidigt som du fortfarande hör vardagliga ljud som du inte bör stänga ute, till exempel trafikljud eller utrop i kollektivtrafiken.

Laddningssymbol
Lyssna hela dagen med snabbladdning

Det inbyggda litiumjonbatteriet ger upp till 35 timmars lyssnande på en enda laddning. Använder du snabbladdning får du 60 minuters uppspelning efter bara 10 minuters laddning.

Lyssna bekvämt
Du missar inte en ton med 30 mm element

De nya 30 mm elementen ger rent, klart ljud även med lätta och bekväma hörlurar och klarar att återge ett brett frekvensomfång, från basdunk till höga toner.

hörlurar på bord
Hjälp från assistenten – handsfree

Med en enkel knapptryckning ansluts du till din smartphones röstassistent och kan få väganvisningar, spela upp musik och kommunicera med kontakter.

Handsfreesamtal
Tydligare handsfreesamtal

Samtalen flyter på med enkel handsfreeanvändning. Låt telefonen ligga där den är – det är bara att prata. WH-CH710N ger klarare röstkvalitet till personen i andra änden. 

NFC-ikon
NFC™ One touch för musik direkt

Med NFC™ (Near Field Communication) kan du börja strömma musik med en knapptryckning. Håll bara din NFC™-aktiverade enhet mot N-märket på höljet så upprättas anslutningen snabbt och enkelt.

Bluetooth®
Strömning av hög kvalitet via Bluetooth®

Har du inte NFC™? Inga problem! Anslut enheten manuellt genom att aktivera Bluetooth® i enhetens inställningar.

Specifikationer och funktioner

Hör mer av musiken och mindre av omvärldens brus med WH-CH710N hörlurar med brusreducering samt AINC (Artificial Intelligence Noise Cancellation), via teknik med dubbla brussensorer.
  • Brusreduceringen anpassas efter miljön med de dubbla brussensorerna

  • Hör fler detaljer med 30 mm element

  • Lyssna länge med upp till 35 timmars batteritid och snabbladdning

  • Trådlös Bluetooth®-strömning med NFC™ One touch

  • Smartphone-kompatibel för handsfreesamtal och kontakt med röstassistent

INGÅNG(AR)
Stereominikontakt
FREKVENSÅTERGIVNING
7 Hz–20 000 Hz (JEITA)
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSÅTERGIVNING (AKTIV ANVÄNDNING)
20 Hz–20 000 Hz (ström på) (med kabel)
PASSIV ANVÄNDNING
Ja
NFC
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger