Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)
77

4.5 baserat på 77 kundrecensioner

53
17
1
2
4
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Enastående Ljud!!

WH-1000XM2 2019-01-02

Har prövat olika hörlurar tidigare. Kände mig inte riktigt nöjd någonstans. Provade WH-CH700N och upptäckte att ljudet var enormt bra. Fattade då beslutet att testa 1000XM2 och jag var helt fast! Har aldrig hört något liknande innan! Perfekt när man rör sig i Göteborg med buss och i folksamlingar. NC gör verkligen sitt jobb!! Är så tyst och skönt att slippa alla dessa bakgrundsljud med ett sådant fantastisk ljud som dessa hörlurar ger. Jag är mycket nöjd!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

I princip oanvändbara som heaset

WH-1000XM2 2018-10-15 av Gantz75

Som hörlur fungerar dom men klämmer och öronkuddarna är för tunna. Brusreduceringen är väldigt bra MEN går ej att använda om dom skall användas till samtal då mikrofon förstärker allt omgivande ljud. Går endast använda som headset om omgivningen är totalt tyst.

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

2

0

77 Kundrecensioner

0

Bra hörlurar!

WH-1000XM2 2019-07-10 av Marky77

Mina hörlurar Bose quietcomfort 35 gick sönder efter 2,5 år. Ljudet var jätte bra. Sony WH-1000XM2 har ännu bättre ljud.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Len och fin stämning i och på öra.

WH-1000XM2 2019-04-10 av APercy

Är man lite krässen och vill ha ett fylligt och knivskarpt ljud som inte irriterar eller skaver på och i öronen så är det här prudukten man vill ha. Se upp för billiga kopior som kanske ser men inte levererar den fina ljudbild och bekvämlighet som dessa gör.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk ljud

WH-1000XM2 2019-04-04 av jasioq

Jag köpte dom för 3 veckor sedan och ljudmässig var dom enastående, men hade lite problem med bluetooth signalen mellan tv och lurarna. Det förekom ofta avbrott i ljudöverföringen vid huvudrörelse. Lämnade tillbaka till affären.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hörlurar

WH-1000XM2 2019-04-03 av Knegare

Super nöjd med dom, bra ljud, batrriet håller rätt länge

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ger mig (nästan) allt jag vill ha, och lite till!

WH-1000XM2 2019-03-15 av OscarSwe

Jag köpte hörlurarna för 5 månader sen, och ler varje gång jag tar på mig hörlurarna när jag sitter på ett tåg, en buss, ett flyg eller en plats med mycket oljud runt omkring mig. Här är några av sakerna jag verkligen gillar: • Deras NC är helt underbar • Fantastiskt ljud! En riktigt musik-upplevelse! • Appen ger fantastiska anpassningsmöjligheter av musiken och ljudupplevelsen • De är väldigt bekväma att ha på sig väldigt länge, och sitter bra nog för att kunna ha på sig på när man springer • När man skiftar mellan NC-läge, Ambient Sound-läge, och ”Off”-läge (ingen NC eller AS effekt, som hörlurar utan NC) säger hörlurarna vilket läge man växlar till (t.ex. B&O-hörlurarna säger inget, så det kan ofta vara svårt att avgöra vilket läge man är i) • Man kan lyssna samtidigt som man laddar (med 3,5mm sladden) • Om det skulle behövas, kan kan lyssna även när batteriet tagit slut med hjälp av 3,5mm-sladden Saker jag önskar var annorlunda: • Hörlurarna släpper in mycket ljud från omgivningen (likt de gör i Ambient Sound-läget) när man använder dem som headset (pratar i telefon), vilket kan vara lite störigt • Om man växlar mellan NC, AS och Off medan man pratar i telefon, berättar hörlurarna även då vilket läge du växlar till, vilket gör att man inte kan höra vad den du pratar med säger och dem kan inte höra vad du säger under de sekunder hörlurarna ”pratar med dig” • De är ganska stora, så det är inte bekvämt att vila huvudet mot fönstret i bilen eller på flyget, för hörlurarna är i vägen

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Mellan

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt bra brusreducering

WH-1000XM2 2019-02-01 av Ucanrambo

När jag har på mig dom så försvinner allt ljud runt omkring. Skönt att bara ha på sig för att slippa brus från allt förutom musik. Härligt ljud med många trevliga funktioner i appen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud men helt värdelös som headset

WH-1000XM2 2019-01-31 av Sibirien

Köpte för en månad sedan tack vare höga betyg i tester. Ljudet och brusreduceringen är bra. Den tar inte bort omgivningsljud helt (t ex pratade människor), men det kanske inte går. Dessvärre är den helt värdelös som headset till telefonen. Den som ringer hör mest omgivningsljud och inte mig som pratar. Krävs att det är helt tyst runtomkring för att det ska gå att ha samtal. Rekommenderas INTE om du behöver prata i telefon också.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Har allt man kan behöva

WH-1000XM2 2019-01-28 av ramsthan

Har provat dom både på flyg och hemma. Fantastiskt ljud och mycket bra dämpningsfunktion och lättmanövrerad.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fungerar bara i 5 minuter

WH-1000XM2 2019-01-23 av Bertil49

Bullerdämpningen fungerar bara i 5 minuter, sedan stängs lurarna av. Det skall vara så enligt Sonys support. Jag har ett par Bose också. De fungerar i timmar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

1

0

Motsvarar mina förväntningar

WH-1000XM2 2019-01-21 av Hans0202

Mycket snygga lurar med fin och lyxig finish. Lätta att använda trots att det nästan bara var bilder i anvisningen. Bra ljuddämpning. De blev lite varma efter en timmas användning men det kan vara ovanan... Snygg förvaringsask av hög kvalitet känns som en extra bonus. Rekommenderas!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt bra hörlurar

WH-1000XM2 2019-01-12 av canonjon

Riktigt bra hörlurar med mycket bra ljud, skön passform, bra noice cancelling.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Min bästa vän

WH-1000XM2 2019-01-12

Jag har haft dem sedan november.. sedan dess har jag fått flera att prova dem. Jag älskar den brusreducerande funktionen. Det enda jag saknar är att få brusreducerande även när den inte är kopplad till mobilen eller datorn. Men har testat dem på flygresa med netflix till ipad och utan där jag lyssnat på säkerhetsgenomgång och hör dem bättre i planet än utan.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ett väldigt fint ljud och bra brusreducering!

WH-1000XM2 2019-01-11 av Mickey Suede

Jag köpte mina lurar som julklapp till mig själv efter moget övervägande med Bose QC35. Tänkte först inte lägga så mycket och visst blev det lite pricy med 3 tusen. Men det är bra lurar. Ljudet har överraskat mig positivt. Trodde inte jag skulle märka skillnad som inte är en musikalisk finsmakare. sitter skönt på ärenden men är aningen stora över huvudet. Jag har iofs ett ganska litet huvud, tror jag. Kan du tänka dig att kruta på lite för dina nya hörlurar vill jsg rekommendera dessa. Det är premiumkvalitet utan att kanske vara top of the line prestandamässigt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

MYCKET NÖJD

WH-1000XM2 2019-01-10 av CARBON ART

Jag köpte hörlurarna på rea och är väldigt nöjd med dem.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Vet ej, mycket dålig instruktionsbokIIII Parodi!!!

WH-1000XM2 2019-01-07 av Lo svedese

Jag fick den aqv barnen till julklapp och är mycke glad åt den (lyssnar äntligen på TV med min något nedsatt hörsel. Men jag måste krångla till mig till allt i saknad av en juste instruktionsbok!!!!!!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Funkar

WH-1000XM2 2019-01-07 av skeptisk

Jag köpte det för en månad sedan och det funkar rätt bra. Endast problem är när man sätta på hörlurar, man får otroligt högljud statisk för 1 eller 2 sekunder. Förstår inte varför det händer.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fungerar fantastiskt bra.

WH-1000XM2 2019-01-06 av Fercsson

Köpte den för en tid sedan och fick ett mycket bra pris. Supernöjd

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra pryl

WH-1000XM2 2019-01-04 av TS58

Mycket nöjd **************************************

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Enastående Ljud!!

WH-1000XM2 2019-01-02

Har prövat olika hörlurar tidigare. Kände mig inte riktigt nöjd någonstans. Provade WH-CH700N och upptäckte att ljudet var enormt bra. Fattade då beslutet att testa 1000XM2 och jag var helt fast! Har aldrig hört något liknande innan! Perfekt när man rör sig i Göteborg med buss och i folksamlingar. NC gör verkligen sitt jobb!! Är så tyst och skönt att slippa alla dessa bakgrundsljud med ett sådant fantastisk ljud som dessa hörlurar ger. Jag är mycket nöjd!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Trådlösa Hörlurar med fantastiskt bra ljud

WH-1000XM2 2018-12-13 av Doggen

Jag köpte dessa hörlurar för black friday pris. Jätte bra ljud till ett mycket bra pris.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Total nöjd

WH-1000XM2 2018-11-29 av Jackie boy

Har haft den i mer än 3 månader nu och är hur nöjd som helst. Väldigt bra brusreducering och batteri som håller riktigt länge. Kunde ha varit bättre vid samtal dock då man ibland skriker mer än nödvändigt för att höra sin egen röst. ljudet hackade lite i början med som löste sig med senaste mjukvaruuppdateringen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud, smidiga o lång batteritid.

WH-1000XM2 2018-10-19 av Robuzt

Har hunnit prova dessa en dryg vecka nu. Kör man fullformatsljud så låter de riktigt bra. Spotify har ju komprimerat ljud och gör inte dessa lurar nån rättvisa. Då räcker det med billigare lurar. Är imponerad över batteritiden. Har bara laddat dem fullt en gång och ändå lyssnat ganska mycket. De sitter bra på huvudet och noice cancelling fungerar grymt bra. Lätt att man byter låt av misstag när man ska höja volymen, men det är nog en vanesak med touch-kontrollen. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

I princip oanvändbara som heaset

WH-1000XM2 2018-10-15 av Gantz75

Som hörlur fungerar dom men klämmer och öronkuddarna är för tunna. Brusreduceringen är väldigt bra MEN går ej att använda om dom skall användas till samtal då mikrofon förstärker allt omgivande ljud. Går endast använda som headset om omgivningen är totalt tyst.

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

2

0

0

Grymma lurar

WH-1000XM2 2018-10-15 av Robbos

Min dotter har haft dom en månad o är super nöjd med brusreduceringen samt ljudet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud och lätt att hantera

WH-1000XM2 2018-10-02 av Magnuz

Jag köpte dessa lurar för en månad sedan och är verkligen nöjd. Bra ljud och lättanvända.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Brutala

WH-1000XM2 2018-09-24 av Hinke66

Grymma "pendlingslurar" som stänger ute det mesta av allt störande ljud. Väldigt bra ljud! Perfekta när man vill lyssna på ljudbok/musik ostört

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud och brusreducering.

WH-1000XM2 2018-09-20 av MN78

Använt tor på en lång flygresa. Fungerade utmärkt. Vilken tystnad!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Komfortabel, tyst med bra ljud och batteritid

WH-1000XM2 2018-09-17 av uffesthlm

Köpte denna produkt i våras och har nu använt den både privat och i jobbet. Använder den mycket på flygresor men också i bilen och på kontoret. Otroligt skönt att slippa allt brus omkring sig, speciellt på flygresor. Brusreducering i toppklass med rejäl batteritid. Använder lurarna enbart med bluetooth vilket fungerar kanon med iphone 8. Upplever ljudet som mycket bra när man lyssnar på musik. Kanske är priset i högsta laget men skulle definitivt göra köpet igen nu när jag vet hur bra dessa lurar presterar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt bra ljud

WH-1000XM2 2018-09-14 av Iggy1980

Väldigt bra hörlurar, med djup inställningsbar bas,även aktiv filter för oljud runt om även den inställningsbar,materialet känns stark, passformen utmärkt går att jämföra med lurar i 5000 kr klassen

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra ljud.

WH-1000XM2 2018-08-09 av Maru 63

Riktigt bra ljud, ett extra plus för att dom är riktigt sköna att ha på sig.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiskt bra lurar!

WH-1000XM2 2018-08-08 av JoBoy

Har funderat på dessa lurar ett tag nu och till slut slog jag till! Grymma lurar! Fantastiskt bra NC och otroligt bra ljud! ...och smarta funktioner!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt ljud och komfort!

WH-1000XM2 2018-07-26 av Loinen

Har använt dessa i snart ett år och är mycket nöjd! Det ända jag hade kunnat önska är en låsfunktion till touchen på högra örat, för om drt börjar regna och ens luva blir blöt så går den in i ambient sound eller byter/pausar musiken. Eller om man råkar stöta till den med armen så byter den också väldigt lätt musik

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd

WH-1000XM2 2018-07-24 av PelleP

Nöjd. Mkt bra ljudkvalitet & dämpning men lite dyra. Något varma vid lång användning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiska på alla sätt!

WH-1000XM2 2018-07-19 av Uffe S

- Trots att jag läste på ordentligt och kollade massor av videorecensioner innan köp, blev jag förvånad hur bra omgivningsisolering lurarna har. Audioljudet är också mycket bra liksom Sonys App för kalibrering och andra inställningar. - Lurarna är även hur sköna som helst att bära lång tid i sträck. Jag köpte lurarna dels för att kunna lyssna på musik m.m. vid t ex pool och hotellrum utan att störa andra, dels skapa tystnad runt omkring mig i olika situationer. Det fungerar mycket bättre än jag någonsin kunde hoppas. Rekommenderas varmt!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Blir bra i vinter

WH-1000XM2 2018-07-14 av Mathu

Köpte dessa för 14 dagar sedan med 1000kr rabatt, bra ljud och enkelt att justera bullerdämpningen, smidigt att byta låt och ändra volymen. Är bara lite varma runt öronen ( ca 25grader ute).

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud!

WH-1000XM2 2018-07-13 av Rackis

Ljudet är mycket bra och bortfiltreringen av yttre ljud fungerar suveränt. Det går att spela riktigt högt men jag skulle vilja att volymen på ljudet skulle gå att öka lite till.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud!

WH-1000XM2 2018-07-12 av Hagemm

Köpte för 2 veckor sedan. Sommarens bästa köp. Slipper höra omgivningen på tåg, tunnelbana och kontorslandskapet. Blir nog toppen på långflygningar framöver.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fungerar så bra som reklamen säger

WH-1000XM2 2018-07-10 av Örebroan

Den är bra och fungerar som den beskrivs i annonsen

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Suveräna lurar till hyfsat pris!

WH-1000XM2 2018-07-09 av Pär F

Köpte Sonys lurar för två veckor sen. Sanslöst bra ljud och brusreduceringen fungerar grymt bra. Man får vad man betalar för. Kan verkligen rekommenderas...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud!

WH-1000XM2 2018-07-07 av MrGaos

Köpte lurarna efter att ha sett en recension på YouTube och jag måste säga att de håller mycket hög kvalité. Bra ljud, effektiv brusreducering och mycket genomtänkta funktioner i form att en touchpanel på höger hörlur. Kanon!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Användbara funktioner och bästa noise canceling

WH-1000XM2 2018-07-06 av RBerg

Funktionerna är väldigt användbara och dess noise canceling är svin bra! Jag jobbar på en arbetsplats med en väldigt hög ljudnivå, på grund av maskiner, och hörlurarna tar bort 99% av allt ljud utanför!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Supernöjd!

WH-1000XM2 2018-07-04 av Karmala

Köpte dem inför en långflygning och är jättenöjd! Tar bort dånet från planet, och är sköna att ha på sig.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk brusreducering!

WH-1000XM2 2018-07-02 av Nilgot

Testade i en supporterbuss på väg till bortamatch och blev helt tagen av hur bra lurarna fungerar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Superbra ljudreducering

WH-1000XM2 2018-07-01 av Mellis70

Är supernöjd med mina lurar!!! tar bort det mesta av ljudet utanför. Perfekta att ha på flygresan osv.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

ganska bra hörlurar

WH-1000XM2 2018-06-16 av Poisk

Jag köpte det för en månad sen. Ljudkvalitet och NC funktion är bra. Svag sidan - när använder man det som hands free. Sony 1000xm2 får allt låter runt och mixar det med mans röst. Alla frågar: 'vad sa du? kan du upprepa det där, tack'. Sony support bekräftade problemet för den hörlurar modellen

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

SONY 1000XM2

WH-1000XM2 2018-06-11 av Crilleh

Haft dessa hörlurar i ca 6 månader och varit väldigt nöjd med dom. Hög kvalitet på ljud och installation. Men nu har dessa hörlurar pajat, hängt sig, kan inte stänga av dom. Haft kontakt med Sony o en ev ny uppdatering? Nu inlämnade för service.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Otroligt sköna med fantastiskt ljud

WH-1000XM2 2018-05-14 av Stebo

Verkligen nöjd med dessa lurar. Fantastiskt ljud och enastående brusreducering. Nästan magiskt hur de stänger ute allt störande ljud. Jag har ett par Sony lurar sedan tidigare som sitter väldigt bra över öronen och dessa är inget undantag, supersköna fast det kan bli lite svettigt runt öronen efter en tids lyssnande.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Noice canecaltion i världklass

WH-1000XM2 2018-05-13 av Civilized

Gör skäl till att blivit utsedda till bäst i test, helt enkelt fantastiska.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bästa hörlurarna någonsin!

WH-1000XM2 2018-05-12 av mickan08

Älskar dessa hörlurar. Superbra ljud, magisk brusreducering!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk bra och prisvärda lurar!

WH-1000XM2 2018-05-07 av PelleMalmö

Fantastiskt bra och prisvärda lurar med en riktigt bra brusreducering och ljudbild. Har använt den på flyget, kontoret och bakom motorgräsklipparen. Lättanvänd och bra tillföljande app för finlir av konfiguration. Även bra ljudbild när man pratar i telefon med den inbyggda micken.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Toppklass

WH-1000XM2 2018-04-19 av Sune B

Mycket nöjd med dessa lurar. Sköna. Tysta. Fantasiskt ljud. Återger även låga volymer mycket bra. Enda grejen jag kan anmärka på är att bygeln är lite väl lätt att justera. Den rutschar gärna ett par klick av sig själv. Än så länge inte nåt problem dock.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt ljud och den marknadens väste ANC

WH-1000XM2 2018-04-01 av Knebbe

Snygg design. Sitter skönt på huvudet. Med LDAC och ANC blir ljudet helt fenomenalt. Utan tvekan de bästa trådlösa lurarna jag köpt. Rekommenderas!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kanonhörlurar!

WH-1000XM2 2018-04-01 av Wargtazz

Mycket fina och prisvärda lurar! Slår lätt exempelvis B&W PX på fingrarna!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Hyfsad, mjuk i tonen

WH-1000XM2 2018-03-26 av unSTeady

Är ej nöjd med basen som jag upplever som något odistinkt, jämfört med 900n. I övrigt nöjd med passform och funktioner.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

1

0

Grymma lurar

WH-1000XM2 2018-03-24 av EKKE

Köpte dessa för en månad sen och är grymt nöjd! Sitter bra på huvudet. Kanonbra ljud och brusreduceringen är i toppklass.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymma lurar med ett stort fel

WH-1000XM2 2018-03-09 av Brez

Jag köpte dessa lurar för några veckor sedan och tycker dom funkar väldigt bra för att få en tyst omgivning och ljudet är bra för att vara trådlöst. Så allt med dessa lurar är bra förrutom att använda som headset, av nån anledning så stängs ljud brusreducering av helt när man pratar i telefon och man hör omgivningen väldigt högt och personen man pratar med hör inget annat än andra ljud från min omgivning. Tydligen så är detta ett problem som många har efter att ha sökt på google men har inte hittat nån lösning. Sony säger att man ska resetta lurarna men det hjälper inte, mer hjälp en så får man inte. FIXA detta Sony då dessa lurar kostar en förmögenhet och en sån enkel sak ska ju bara fungera. Jag skulle rekomendera dessa ifall det inte var detta fel eftersom allt annat funkar bättre än OK men detta är för viktigt.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Hörlurar att rekommendera

WH-1000XM2 2018-02-27 av Pignuts

Mycket bra produkt och lätt att använda. Till personer som tycker om att personalisera, finns även en app som tillval där exempelvis surroundljudläge kan ställas in. Mycket bra brusredusering och ljudkvalitén går ej att klaga på! Dock blev packningen på fram- och underdelen av högerkåpan en aning platt efter ett litet tag, dock kan det bero på att jag har glasögon. Något märkligt är dock, enligt denna teori, att vänsterkåpan ser ut som ny efter samma tids användning. Som helhet mycket nöjd!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Sköna hörlurar med bra ljud och funktion

WH-1000XM2 2018-02-26 av Micke76

Sköna och snygga hörlurar med bra design. Önskar dock att ambient sound hade släppt igenom lite mer ljud. Annars grymt bra produkt som varmt rekommenderas.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Irreterande brus när brusreduceringen är påslagen

WH-1000XM2 2018-02-16 av Oscar12345

Bra hörlurar, men det soms stör mig är när man slår på brusreduceringen försvinner visserligen omgivningens brus, men istället läggs ett lågt vitt brus på. Mellan låtarna, när man pausar elle rom man lyssnar på låg volym hörs bruset tydligt. Touchknapparna förstår inte alltid vilket kommando jag anger och dessutom har de en tendens att reagera när man ska juster hörlurarna, oftast tolkas det som ”bakåt” vilket gör att exv podcasten börjar om från början, rätt irreterande. Kontaktat sony support men har inte fått något svar än.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Superlurar

WH-1000XM2 2018-02-07 av Krobbe23

Bästa lurarna jag haft !Sitter klockrent på huvudet,sjukt bra brusreducering,lång batteritid.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiskt ljud, bra och enkla funktioner

WH-1000XM2 2018-02-07 av Steffee

Mycket nöjd med lurarna bra ljud och bra funktioner Höja sänka volumen fungerar bra utom när jag tittar på viaplay fotboll då fungerar det inte att dra med fingret upp och ner på höger lur Koppla ihop lurarna går snabbt med platta och mobil. Med min bärbara dator så fick jag hålla ned onoff knappen i sju sekunder tills en röst sa pairing

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bästa hörlurarna

WH-1000XM2 2018-02-07 av Ljudfantast

Jag valde mellan Sony och en del andra lurar. Efter att jag provat alla, var valet enkelt. Sony sitter bra, har ett fantastiskt ljud och många inställnings möjligheter. Allt sköts genom appen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket enkel användning och alltid i startläge.

WH-1000XM2 2018-02-05 av MrEurope

Mycket välbalanserat ljud med bra upplösning i diskant, mellanregister samtidigt som det är bra och balanserad punch i basen. Brusreduceringen fungerar klanderfritt när man lyssnar på musik, video etc. Mikrofonen tar dock upp en del vind när man går och pratar och det är något blåsigt. Klart bättre ljud än närmaste konkurrenten, och då speciellt när man spelar High res. ljudfiler med ex. en Astell & Kern Kann via kabel eller Blutooth 24 bit/96 khz!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Mellan

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Jättebra, men...

WH-1000XM2 2018-01-30 av matsxyzabcdefgh

Funkar hittills jättebra. Men tyvärr bara med iPhone X. Inte med MacBook Pro.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycket bra förutom en liten detalj

WH-1000XM2 2018-01-21 av Mattemattias

Jag har nu haft hörlurarna i ca en månad och kan precis som de flesta konstatera att de är utomordentligt bra. Ljudet och ljudreduceringen är helt fantastiska. Det finns bara en detalj som inte är så lyckad. Det är nämligen så att de flesta funktionerna inte fungerar när man använder hörlurarna med sladd. Touchpanelen fungerar inte och mikrofonen fungerar inte. Det innebär att man inte kan använda hörlurarna som headset med sladd. Om man exempelvis vill ringa ett facetime samtal så är sladd faktiskt annars ganska bra då man i sådana fall inte riskerar osynkad ljud och bild via bluetooth. Ett program som ”Garageband” blir också helt oanvändbart via bluetooth då knapptryck och ljud inte sammanfaller exakt. Stationära datorer har dessutom inte alltid bluetooth och då kan man ju inte använda hörlurarna alls med en sådan dator om man vill använda mikrofonen i hörlurarna. Rent tekniskt borde det inte ha varit så svårt att klämma in tvåvägskommunikation i den medföljande sladden då detta ju finns i många andra produkter.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Underbara!

WH-1000XM2 2018-01-17

Älskar dem! Sitter sjukt gött, i alla fall på mitt huvud och med equalizerna inställd efter eget tycke och smak så låter dem hur bra som helst!!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt bra hörlurar

WH-1000XM2 2018-01-13 av Jonte40

Har haft dessa i ett par veckor nu. Riktigt bra ljud i dessa men jag upplever att det är lite låg volym även när man har dem på max. Sköna att ha på sig även längre stunder. Smidiga kontroller som man lär sig snabbt att använda.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk tystnad!

WH-1000XM2 2018-01-12

En gedigen och genomarbetad produkt. NC är fantastisk! Sitter skönt och lätta att ha på sig. Använder de i arbetet och kan sitta i timmar med de på och bara få det tyst omkring sig eller lyssna på musik. Förvaringsväskan är toppen, alltid skydda sin produkt när man tar den med sig :)

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Lurar och app fukar perfekt

WH-1000XM2 2017-12-21 av Öldanne

NC funkar kanonbra, ljudet i lurarna är bra, bra dynamik i ljudet. Skulle vilja att NC funkade utan BT, det funkar ett tag, typ10 15 minuter sen skramlar det igång med oväsen utifrån.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Precis det jag ville ha.

WH-1000XM2 2017-12-11 av Lars C

Priset kanske är lite högt men när konkurrenterna med något sämre produkter har samma priser så kanske man får vara nöjd. Har använt dessa intensivt nu i ca 2 veckor och är lyrisk. Bekväma, inte för varma, jättebra brusreducering, precis lagom. Bra medföljande app där man kan ställa in ljudet mm mm men det behövs knappast för standard är väldigt bra. Självklart kan man inte jämföra ljudet med dyra lurar som ej har brusreducering, men just detta att kunna stänga av alla störningsljud gör ju att man kan lyssna så mycket "närmre" musiken. Att åka kommunalt till jobbet idag är ett rent nöje. Visst ljud kan komma in från t ex vind eller dunket av mina egna fötter men det är marginellt. Vill du ha brusreducering dvs nästan helt tyst men utan att känna dej instängd. De här är de bästa på marknaden just nu. Har testat noggrant. Funktionerna med att navigera genom att nudda höger snäcka är också helt perfekt. Behöver aldrig ta upp telefonen. Dessutom, inte ett enda moment av störning eller avbrott. Allt bara fungerar. Tack :)

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bästa, blev ännu bättre!

WH-1000XM2 2017-12-10 av DanneDanne

Äger både Mdr 1rbt och Wh-1000xm2 men wh1000 är bara helt oslagbara. Appen gör också dom lättare att hantera och du kan göra egna presets och inställningar via din mobil. Appen funkar för både Android och äpplen. Testade Bose 35 QC2 också men ljudet i Wh1000 gjorde det för mig. Tyckte också att Wh1000 dämpade bättre än Bose. Wh1000xm2's batteri tid är 40 timmar, igen bäst i branschen. Google assistant funkar också jättebra. Helt enkelt, Wh-1000xm2 är dom bästa konsument lurar på marknader. Dom är kanske lite dyra, men... Hyper är för första gången sant.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fantastiskt ljud och brusreducering!

WH-1000XM2 2017-12-08 av PeterE66

Jag köpte hörlurarna för att använda dom framförallt på mitt jobb då det är hög ljudvolym från maskiner och tryckluft. Jag blev verkligen inte besviken, vilken brusreducering och vilket fantastiskt ljud! Nu är jag inte lika trött efter jobb pga dessa lurar. Fungerar lika bra med att lyssna på musik som ljudböcker.. Tycker även batteritiden och finesserna är mycket bra. Mina öron är värda dessa lurar och priset är därför motiverat!

Taget från elgiganten.se

0

0