HUVUDBAND

ZX110 hörlurar

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Bild på ZX110 hörlurar

pinkwhiteblack

Standard

MDR-ZX110

Rek. Ca-pris

200,00 kr

(VAT)

Android

MDR-ZX110AP

Rek. Ca-pris

250,00 kr

(VAT)
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar
Bilder på ZX110 hörlurar

Funktioner

Dynamiska neodymiumelement ger exakt ljud

De lätta 30 mm dynamiska neodymiumelementen ger hörlurarna kraftfull och rytmisk respons även för de mest krävande spåren. Kombinationen med det mycket känsliga membranet gör att du kan höja volymen i hörlurarna, utan förstärkare, och ändå få klart, High-Resolution Audio-ljud.

Snurra enkelt samman och ta med i väskan

De här hörlurarna kan du ta med dig överallt. Hörlurarna har hopfällbara öronkåpor. Det gör dem lätta att förvara och att ta med sig på resan. Kåporna kan fällas ihop så att du enkelt får ned dem i en resväska eller en väska utan att de tar upp för mycket utrymme.    

Med fjärrkontroll på sladden och mikrofon för handsfreesamtal

Med fjärrkontroll och inbyggd mikrofon på hörlurssladden kan du ta handsfreesamtal med utvalda smartphonemodeller medan du lyssnar på musik. Växla enkelt mellan låtar och samtal utan att ta ur hörlurarna. * * Endast på MDR-ZX110AP-modellen

Vadderade öronkåpor för total komfort

Fullkomligt bekväm lyssning. De här hörlurarna har självjusterande huvudband och mjuka, vadderade kåpor som täcker hela örat. Njut av den långvariga komfort du behöver när du lyssnar igenom favoritalbumen från första till sista låten.

Omslutande design med sluten baksida koncentrerar ljudet

Den slutna, omslutande designen sitter tätt på öronen och håller musiken inne och störningar ute. Akustiken reflekteras tillbaka till öronen, så du kan höra också de mest subtila ljud. Dessutom maximeras bastakterna så att du verkligen känner takten. 

Brett frekvensomfång för klara höga och låga toner 

Det breda frekvensområdet på 12 Hz till 22 kHz ger djup bas, fylligt mellanregister, och kristallklar diskant. Hör alla detaljer i låtarna och bli ett med musiken. 

Specifikationer

När du är ute och rör på dig kan du lyssna på dina favoritlåtar med klart och balanserat ljud med MDR-ZX110-hörlurar med dynamiska 30 mm element. Vadderade öronkåpor är extra bekväma när du är ute och rör på dig. Hörlurarna MDR-ZX110AP förbättrar din Android-smartphones funktionalitet.
  • 30 mm domeelement för balanserat ljud

  • Kraftfulla neodymiummagneter ger kraftfullt ljud

  • Frekvensomfång på 12 Hz–22 kHz

  • Vadderade kåpor för bekväm lyssning

  • Urval av färger som passar din stil

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger