Bilder på MDR-Z7M2-hörlurar
Bilder på MDR-Z7M2-hörlurar
Bilder på MDR-Z7M2-hörlurar
Logotyp för High-Resolution Audio
Med High-Resolution Audio får du förstklassigt ljud 

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med högupplöst ljud. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd, vilket gör att du får ett ljud som ligger närmare originalinspelningen och kan lyssna på musiken så som artisten tänkt sig.

En ljudupplevelse du inte vill lämna

Förlora dig själv i musiken du älskar och lyssna på musik med hög ljudkvalitet i timmar. MDR-Z7M2 ger elegant ljudåtergivning, från höga och låga toner, med 70 mm HD-element, filmmembran (Liquid Crystal Polymer) med aluminiumbeläggning, Fibonacci-mönstrat högtalarskydd och en magnet som är dubbelt så stor som i tidigare modeller. Resultatet är en reproduktion av en tredimensionell, mäktig ljudupplevelse som ger livekänsla.

70 mm HD-element ger ett brett och stort ljud

Nya HD-element med en diameter på 70 mm täcker öronen och producerar en plan vågfront som liknar vågfronten i ett naturligt ljudfält, och reproducerar frekvenser från 4–100 kHz. Varje ton är lika klar genom hela ljudbilden och reproducerar känslan och energin från originalinspelningen, med verklighetstrogen röstskärpa och exakt basåtergivning.

Ljudet hos Signature Series har utvecklats

Våra MDR-Z1R–hörlurar är fortfarande en favorit för ljudentusiaster, och nu är tekniken ännu mer tillgänglig i nya MDR-Z7M2. Du får enastående ljud som gör att du kan förlora dig i musiken i timmar.

Diagram över olika frekvenser
Bättre återgivning av höga frekvenser

Precis som MDR-Z1R har MDR-Z7M2 ett Fibonacci-mönstrat skydd som reproducerar ljudegenskaper korrekt – något som kan vara särskilt utmanande vid höga frekvenser.

Fibonacci-mönstrat högtalarskydd
Fibonacci-mönstrat högtalarskydd 

Det Fibonacci-mönstrade skyddet är tillverkat av solid harts med tunnare ramar. Skyddet är både tunt och starkt, vilket gör att väldigt höga frekvenser inte dämpas lika mycket.

LCP-membran med aluminiumbeläggning
LCP-membran med aluminiumbeläggning 

Membranet har större kupol och optimerad profil, vilket ger klart ljud vid mellanlåga frekvenser, och utmärkt ljud vid mellanhöga frekvenser. Genom att kombinera aluminium och LCP blir det ingen materialspecifik resonans, och du får ett naturligt ljud.

Dynamisk neodymiummagnet
Ca 200 % större dynamisk neodymiummagnet

Den nya magneten i MDR-Z7M2 är dubbelt så stor som i MDR-Z7, vilket ger starkare effekt och snabb respons på högupplösta signaler. Det leder i sin tur till ett klart ljud.

Låt dig uppslukas av högkvalitativt ljud

Anslut till högkvalitativt ljud med en 4,4 mm balanserad anslutningskabel och silverklädda kablar i syrefri koppar – båda följer med i förpackningen.

Tabell över 4,4 mm balanserad anslutningskabel
4,4 mm balanserad anslutningskabel

Med en balanserad anslutningskabel på 4,4 mm får du ett klart, exakt och dynamiskt ljud som separerar vänster och höger ljudsignaler, samtidigt som signalöverföringsförluster och ljudförsämringar minskar.

Silverklädd OFC-kabel
Silverklädd kabel i syrefri koppar 

Silverklädda kablar i syrefri koppar minimerar resistans och överföringsförluster. Det ger minskad ljudförsämring, finare detaljer och jämnare diskant. 

Ergonomiska öronkuddar

Öronkuddarna består av flera hopsydda bitar av konstläder och uretanskum med låg repulsion, vilket ger en ergonomisk form som följer huvudformen. Öronkuddarna får även ett jämnt tryck över hela området så att ingen luft kommer mellan hörlurarna och huvudet, vilket minskar ljudläckage. På så sätt får man riktigt djup bas.

Hängare och skjutreglage i aluminiumlegering
Hängare och skjutreglage i aluminiumlegering

Hängaren och skjutreglagen är tillverkade i aluminiumlegering. Det gör att hörlurarna är lätta och håller länge.

En man slappnar av med MDR-M7M2-hörlurar på sig
Bekvämt material på öronkuddarna

Vi valde att använda ett mjukt uretanskum till öronkuddarnas yta. Materialet absorberar och släpper ifrån sig fukt, vilket minskar den instängda känslan och gör att hörlurarna känns bekväma under långa perioder.

Så uppslukande. Så äkta.

Låt dig uppslukas av ljud runt omkring dig. Det låter som om du befinner dig på en livekonsert eller i en studio. Med 360 Reality Audio känns musiken mer uppslukande och äkta än någonsin förut.

De här hörlurarna ger dig 360 Reality Audio.

Specifikationer och funktioner

Med hörlurarna MDR-Z7M2 får du högkvalitativt, uppslukande ljud. Hörlurarna är otroligt bekväma och har samma teknik som MDR-Z1R, med ett HD-element på 70 mm med spiralformat skydd och 4,4 mm balanserad anslutning. De ger dig garanterat en ljudupplevelse du önskar kunde vara för evigt.
  • High-Resolution Audio

  • 70 mm HD-element med aluminiumbelagt LCP-membran (Liquid Crystal Polymer)

  • Balanserade kablar på 4,4 mm och silverklädda kablar i syrefri koppar

  • Ergonomiska öronkuddar

Element
70 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
Frekvensåtergivning
4–100 000 Hz
Sladdlängd
Hörlurskabel (ca 3 m (118 1/8 tum), silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m (47 1/4 tum), silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)

Vad innehåller förpackningen

Universaladapter (guldpläterad), hörlurskabel (ca 3 m (118 1/8 tum), silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m (47 1/4 tum), silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön