Bilder på MDR-Z7M2-hörlurar
Bilder på MDR-Z7M2-hörlurar

Funktioner

Med High-Resolution Audio får du förstklassigt ljud 

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med högupplöst ljud. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd, vilket gör att du får ett ljud som ligger närmare originalinspelningen och kan lyssna på musiken så som artisten tänkt sig.

70 mm HD-element ger högkvalitativt ljud

De nya HD-elementen med en diameter på 70 mm täcker de flesta människors öron och producerar en plan vågfront som liknar vågfronten i ett naturligt ljudfält, och reproducerar frekvenser från 4–100 kHz. Varje ton är lika exakt och klar genom hela ljudbilden och reproducerar känslan och energin från originalinspelningen, med verklighetstrogen röstskärpa och exakt basåtergivning.

Spiralmönstrat skydd för mjuka ultrahöga frekvenser

Den har ett likadant spiralformat skydd som MDR-Z1R för att ljudet ska reproduceras utan störningar. Skyddet är gjort av styvt harts, som är både tunt och starkt och minimerar skyddets ljuddämpning vid högupplösta frekvenser.

Aluminiumbelagt LCP-membran för bättre precision

Ett LCP-membran med aluminiumbeläggning ger ett mer konsekvent och exakt ljud i hela frekvensomfånget än ett vanligt membran. Kombinationen av aluminium och LCP ger ett naturligt ljud som påverkas mycket lite av materialet.

Dynamisk neodymiummagnet

Den nya magnetiska kretsen MDR-Z7M2 är dubbelt så stor som MDR-Z7 och har större magnet, vilket ger starkare effekt och snabb respons på högupplösta signaler. Det leder i sin tur till ett skarpt ljud. 

4,4 mm balanserad anslutningskabel

Med en balanserad anslutningskabel på 4,4 mm får du ett klart, exakt och dynamiskt ljud som separerar vänster och höger ljudsignaler och minskar brus från utsignalen. 

Silverklädd kabel i syrefri koppar 

Silverklädda kablar i syrefri koppar som minimerar resistans och överföringsförluster. Det ger minskad ljudförsämring, finare detaljer och jämnare diskant. 

Ergonomiska öronkuddar

Öronkuddarna består av flera hopsydda bitar av konstläder och skum av uretan med låg repulsion, vilket ger en ergonomisk form som följer den ojämna huvudformen. Öronkuddarna får även ett jämnt tryck över hela området så att ingen luft kommer mellan hörlurarna och huvudet, vilket minskar ljudläckage. På så sätt får man en riktigt djup bas.

Upphängningsanordning och skjutreglage i aluminiumlegering

Hängaren och skjutreglagen är tillverkade i aluminiumlegering. Det gör att hörlurarna är lätta och håller länge.

Specifikationer
Med hörlurarna MDR-Z7M2 får du högkvalitativt, uppslukande ljud. Hörlurarna är otroligt bekväma och har samma teknik som MDR-Z1R, med ett HD-element på 70 mm med spiralformat skydd och 4,4 mm balanserad anslutning. De ger dig garanterat en ljudupplevelse du önskar kunde vara för evigt.
  • High-Resolution Audio

  • 70 mm HD-element med aluminiumbelagd LCP (Liquid Crystal Polymer)

  • Balanserade kablar på 4,4 mm och silverklädda kablar i syrefri koppar

  • Ergonomiska öronkuddar

Element
70 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
Frekvensåtergivning
4–100 000 Hz
Sladdlängd
Hörlurskabel (ca 3 m (118 1/8 tum), silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m (47 1/4 tum), silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)

Vad innehåller förpackningen

Universaladapter (guldpläterad), hörlurskabel (ca 3 m (118 1/8 tum), silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m (47 1/4 tum), silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön