Bilder på MDR-Z7-hörlurar
Bilder på MDR-Z7-hörlurar
Bilder på MDR-Z7-hörlurar
Bilder på MDR-Z7-hörlurar
Bilder på MDR-Z7-hörlurar

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Autentiskt, energifullt ljud

Det bästa när det gäller ljud och komfort för audiofiler

Våra bästa hörlurar återger subtila ljud i höga frekvenser upp till 100 kHz – och är först med det för hörlurar. Med 70 mm HD-element med membran av flytande kristallpolymer och helmetalldesign får du det kristallklara ljud du behöver för att njuta av High-Resolution Audio-ljud – för musik som kommer nära liveframträdanden.

70 mm högtalarelement

Känn mer

Få enastående precision och den subtilaste dynamik du hört från ett massivt 70 mm högtalarelement.

Riktigt brett frekvensomfång

Hör bredare

Hör den djupa basen och kristallklara diskanten med ett ljudomfång upp till 100 kHz.

Hög känslighet på 102 dB/mW

Lyssna kristallklart

Du kan spela musik på hög volym med perfekt kvalitet i alla hemsystem eller bärbara enheter med en känslighet på 102 dB/mW.

Absolut rent ljud

Kompromissa inte om någonting i jakten på perfektion

Upptäck perfekt ljudåtergivning med all känsla och kraft kvar från ursprungsinspelningen. Ett enormt 70 mm HD-element trycker igenom din musik och håller varje ton, till och med på höga volymnivåer.

Autentiskt ljud med aluminiumbelagt LCP-membran

Ett aluminiumbelagt LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) ger ett mer exakt ljud genom hela frekvensomfånget än ett vanligt LCP-element.

Sfäriskt vågljud

Sfäriskt vågljud

Små 40 mm högtalarelement avger ljud i form av sfäriska vågor, vilket kan leda till reflektionsfördröjningar inuti öronkåporna.

Planvågsljud

Planvågsljud

Det mycket större 70 mm elementet ger en flackare plan ljudvåg, vilket förhindrar reflektionsfördröjningar och ljudbortfall.

Inspelning med hög frekvens

Spela in med högre frekvens än hos cd-skivor

High-Resolution Audio spelas vanligtvis in i 96 kHz/24 bitar, eller t.o.m. 192 kHz/24 bitar – betydligt högre värden än på cd-skivor.

Riktigt brett frekvensomfång

Mer verklighetstroget ljud

Cd-skivor och mp3 klarar som mest av runt 20 kHz, men med High-Resolution Audio stöds frekvenser över 80 kHz (ända upp till 100 kHz med den här modellen) och ett större dynamiskt omfång.

Håll ljudet inne

Den omslutande formen innesluter öronen, håller musiken inne och distraktioner ute. Akustiskt reflekteras även de ljud som är svårast att uppfatta tillbaka till öronen.

Omslutande konstruktion
Balanserat ljud

Balanserat ljud

En balanserad kabel med fyra silverklädda koppartrådar och separata jordningskablar för båda kanaler (i blått och gult) ger ett rent, exakt ljud.

Kabel med dubbla lager

3 meters kabel med dubbla lager

Förutom balanserad kabel har de här hörlurarna en 3 meters kabel med dubbla lager, med koppartråd som ger klara höga frekvenser, och silverlindning som ger fylliga basgångar.

Tillverkade i Japan

Utvecklat och testat med kompromisslös precision

Produkter från Sony som tillverkats i Japan är synonyma med absolut kvalitet och prestanda. Vi använder endast de främsta komponenterna och tillverkningsprocesserna när vi skapar hörlurar som tänjer gränserna för vad rent ljud kan vara.

Design helt i metall

Metallhöljet har lägre resonans än höljen av traditionella material. Hållbarheten är extrem, tack vare upphängningsanordning, huvudband och komponenter av metall.

Metallhölje

Metallhölje

Med lägre resonans kan du njuta av klarare ljud i mellan- till högfrekvensregistret och mjukare låga frekvenser.

Upphängningsanordning och delar av metall

Metallupphängningsanordning

Redo för vardagens stötar och slitage, med upphängningsanordning och komponenter av metall.

Huvudband av metall

Huvudband av metall

Starkare, lättare och mer flexibelt än standardmaterial, samtidigt som du får stadig och bekväm passform.

Hörlurar med sluten baksida och omslutande form

Ren komfort

Utformade för fullständig musiknjutning

Du hör mer av din musik tack vare den slutna baksidan och den omslutande utformningen, som gör att lurarna sitter säkert över öronen. De mjuka örondynorna i läder formar sig runt öronen för bästa komfort.

Slående stil

Stilfullt raffinerade, eleganta men moderna – de här stilbildande hörlurarna ser lika bra ut som de låter. De har slät metallfinish och mjuka svarta örondynor i läder, i en tidlöst professionell look för alla som gillar snygg stil.

Design från Sony Negativt utrymme

Visa vad som ligger bakom förstklassigt ljud. Berättelser inifrån om inspirationen till designen.

Specifikationer och funktioner
Våra ledande hörlurar återger subtila ljud med hög frekvens upp till 100 kHz – vilket är nytt för hörlurstekniken. Med 70 mm HD-element med LCP-membran och design helt i metall ger de den klarhet du behöver för att kunna njuta av musik med High-Resolution Audio. Det är en autentisk upplevelse som tar dig närmare ett liveuppträdande. 
  • High-Resolution Audio

  • Följsam LCP-film (Liquid Crystal Polymer) ger klart ljud

  • Kontroll för slagrespons

  • Dubbla lager sladdar, 2 m och 3 m långa

  • Stabil halsrem helt i metall

Element
70 mm dynamisk – dome-typ
Frekvensåtergivning
4–100 000 Hz
Sladdlängd
2 m (kabel för balanserad anslutning), 3 m (anslutningskabel)

Vad innehåller förpackningen

Garantikort, Bruksanvisning, Universell adapterkontakt, Hörlurskabel (3 m), Hörlurskabel för balanserad anslutning (2 m)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger