Bilder på MDR-1A Hörlurar
Bilder på MDR-1A Hörlurar
Bilder på MDR-1A Hörlurar

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Rent ljud för musikälskare

Lyssna på dina favoritlåtar med kraft och precision

Ge din favoritmusik den teknik den förtjänar. Med ett frekvensomfång på upp till 100 kHz låter hörlurarna MDR-1A med High-Resolution Audio varje låt komma till sin rätt. Med de här hörlurarna får du en kvalitet som ligger nära den ursprungliga studioversionen. Låga toner och kraftfulla sångpartier – allt återges rent och autentiskt.

40 mm element

Lyssna bekvämt

Njut av fantastiskt ljud tack vare det stora elementet och kåporna som formar sig bekvämt runt öronen.

Riktigt brett frekvensomfång

Riktigt brett frekvensomfång

Hör den djupa basen och kristallklara diskanten med ett ljudomfång upp till 100 kHz.

känslighet på 105 dB/mW

Hög känslighet

Du kan spela musik på hög volym med perfekt kvalitet i alla hemsystem eller bärbara enheter med en känslighet på 105 dB/mW.

Med en passion för ljud

Perfekt återgivning av varenda ton

Nu kan du få klart, balanserat ljud som är troget originalinspelningen även på hög volym. HD-elementet på 40 mm, med ett lätt men starkt aluminiumklätt LCP-membran (Liquid Crystal Polymer), ger ett jämnare och mer exakt ljud över hela frekvensomfånget än ett vanligt LCP-element.

Vad är High-Resolution Audio?

High-Resolution Audio syftar på ett antal digitala processer som tillåter kodning och uppspelning av musik med högre samplingsfrekvens än hos cd-skivor.

Inspelning med hög frekvens

Spela in med högre frekvens än hos cd-skivor

High-Resolution Audio spelas vanligtvis in i 96 kHz/24 bitar, eller t.o.m. 192 kHz/24 bitar – betydligt högre tal än för cd-skivor.

brett frekvensomfång

Mer verklighetstroget ljud

Cd-skivor och mp3 klarar som mest av runt 20 kHz, men med High-Resolution Audio stöds frekvenser över 24 kHz (ändå upp till 100 kHz med den här modellen) och större dynamiskt omfång.

Få en verklig musikupplevelse

Bli uppslukad av rent High-Resolution Audio-ljud från källa till högtalare. Prova kostnadsfria samplingar av High-Resolution Audio på HDtracks.

Håll ljudet inne

Tack vare den omslutande formen och de ergonomiska 3D-örondynorna hålls musiken inne och andra ljud ute. Även det ljud som är svårast att uppfatta reflekteras tillbaka till öronen.

Omslutande konstruktion
Hörlurskabel för balanserad anslutning

Balanserat ljud

Med hörlurskabeln för balanserad anslutning som medföljer MDR-1ABP, och som består av fyra silverklädda koppartrådar, får du klart och tydligt ljud från ljudprodukter med stöd för balanserad anslutning.

Lyxig design och känsla

Skilj dig från mängden

De här tuffa hörlurarna ser lika bra ut som de känns. Det snygga huvudbandet i metall kompletterar perfekt de bekväma, svarta örondynorna.

Ren komfort

Du hör mer av din musik tack vare den slutna baksidan, som gör att lurarna omsluter huvudet och sitter säkert över öronen. Komforten är så bra att du kan använda lurarna långa perioder utan att det blir obekvämt.

Hörlurar med sluten baksida som omsluter huvudet

Tryckavlastande örondynor

De mjuka örondynorna i läder formar sig bekvämt runt öronen, för en tight, bekväm passform.

Hörlurar med sluten baksida som omsluter huvudet

Utan sömmar

Bekvämare material och inga sömmar ger fantastisk komfort och varaktighet.

Packa ihop och gå

Ta med dig musiken överallt. Tack vare ett utdragbart huvudband i metall och vändbara kåpor kan du enkelt stoppa ned hörlurarna i väskan.

Fjärrkontroll och mikrofon

Håll kontakten

Tack vare fjärrkontrollen och mikrofonen på sladden kan du svara på samtal med handsfree på din smartphone från Android eller iPhone.

SmartKey-appen

Behåll kontrollen

Ändra inställningarna medan du lyssnar på musik. Anpassa dina samtal. Med appen Sony SmartKey kan du kontrollera viktiga funktioner direkt från dina hörlurar.

Specifikationer och funktioner
Ge din favoritmusik den teknik den förtjänar. Med ett frekvensomfång på upp till 100 kHz låter hörlurarna MDR-1A med High-Resolution Audio varje låt komma till sin rätt. Med de här hörlurarna får du en kvalitet som ligger nära den ursprungliga studioversionen. Låga toner och kraftfulla sångpartier – allt återges rent och autentiskt.
  • High-Resolution Audio

  • Följsam LCP-film (Liquid Crystal Polymer) ger klart ljud

  • Smartphonekompatibel med fjärrkontroll/mikrofon på sladden

  • Kontroll för slagrespons minskar distorsion i tunga bastoner

  • Hopfällbara kåpor gör hörlurarna enkla att ta med

Element
40 mm dynamisk – dome-typ
Frekvensåtergivning
3–100 000 Hz
Sladdlängd
1,2 m

Vad innehåller förpackningen

Garantikort, Bruksanvisning, Fodral, Hörlurssladd (1,2 m), Hörlurssladd med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon (1,2 m)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger