LJUDANLÄGGNINGAR

Dolby Atmos-kompatibla högtalare

SS-CSE

Bild på Dolby Atmos-kompatibla högtalare

Rek. Ca-pris

2 000,00 kr

(VAT)
Bilder på Dolby Atmos-kompatibla högtalare
Bilder på Dolby Atmos-kompatibla högtalare
Bilder på Dolby Atmos-kompatibla högtalare
Bilder på Dolby Atmos-kompatibla högtalare
Bilder på Dolby Atmos-kompatibla högtalare

Uppgradera till Dolby Atmos®-surroundljud

Upptäck det senaste inom bioljudinnovation i ditt eget hem. SS-CSE-högtalarna har utformats särskilt för Dolby Atmos – surroundljudsteknik med biokvalitet – och fungerar även utmärkt med andra avancerade surroundformat som DTS:X™. Resultatet är surroundljud som omsluter dig från alla vinklar – även ovanifrån.

Dolby Atmos®

Dolby Atmos®

Med Dolby Atmos får du hisnande realism med 360-gradigt surroundljud genom exakt positionering av ljudet i omgivningen. Resultatet är fylligt ljud som omsluter dig helt – och med SS-CSE-högtalarna kommer ljudet till och med ovanifrån.

Uppslukande surroundljud

Inga komplicerade högtalarinstallationer behövs. De kompakta SS-CSE-högtalarna införlivas med det befintliga systemet och utrymmet, och ger dig surroundljud som på bio. 

  • Ovanpå högtalare – miniatyrbildOvanpå högtalare
  • Väggmonterad – miniatyrbildVäggmonterad 

Utformad för att leverera överlägset ljud 

Varje komponent i SS-CSE-högtalaren har tagits fram för att minska vibration och distorsion så att du får det fylliga och klara surroundljud som Dolby Atmos är känt för. 

Design som matchats till CS-serien

CS-seriens design   

SS-CSE-högtalarna smälter in bland din inredning, dina tunna tv-apparater och dina AV-mottagare. Den kompakta lådan är tillverkad med avancerade snickeritekniker och matchar befintliga högtalare ur CS-serien i både ljud och design perfekt.

Stabil MDF-låda

Fyllig akustik i en stabil MDF-låda

En låda helt i trä som har optimerats av våra ljuddesigner ger resonansrik akustik. Oönskade vibrationer dämpas och försvinner tack vare förstärkta Medium Density Fibreboard-fogningar inuti. Resultatet är en klar, bred ljudåtergivning för tv och film. 

Mica Reinforced Cellular-kon

Klart ljud med Mica Reinforced Cellular-kon

De flesta vanliga högtalare har papperskoner som böjs och försvagas över tid, vilket ger ljuddistorsion. SS-CSE:s MRC-woofers är robusta och behåller formen även under högt tryck. 

Kompakt och mångsidigt   

SS-CSE:s kompakta profil gör den perfekt för diskret montering på befintliga högtalare och väggar. Oavsett om du vill uppgradera till Dolby Atmos-bioljud eller bara vill utöka din nuvarande surroundupplevelse ger den här mångsidiga högtalaren dig en heltäckande ljuduppgradering.

Kompakt och mångsidig design

D: 180 mm utan högtalarterminal | H: 145 mm med grill

Specifikationer och funktioner
Upplev det senaste inom innovativt bioljud i ditt eget hem. SS-CSE-högtalarna har utformats särskilt för Dolby Atmos – surroundljudsteknik med biokvalitet – och fungerar utmärkt med andra avancerade surroundformat som DTS:X™. Resultatet är surroundljud som omsluter dig från alla vinklar, även ovanifrån.
  • Suveränt surroundljud av biokvalitet med Dolby Atmos

  • Mica Reinforced Cellular-kon för klart ljud

  • Stadig, förstklassig ljudkomponentkonstruktion

  • Flexibla inställningar

  • Kompakt design som matchar CS-serien

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön