HEMMABIO

Stereohögtalare för bokhyllan

SS-CS5

Bild på Stereohögtalare för bokhyllan

Rek. Ca-pris

2 000,00 kr

(VAT)
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan

Funktioner

High-Resolution Audio för felfri uppspelning

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med High-Resolution Audio. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd och både antalet ljudsamplingar per sekund och bithastighetsprecisionen för varje sampling höjs. Det gör att du får en i det närmaste perfekt musikuppspelning. Hör varje andetag och subtila nyanser för en riktigt känslomässig upplevelse.

3-vägs högtalare med 3 element för bättre skärpa

Lyssna på naturligt djup och fullständigt klart ljud i alla dina ljud. Bokhyllehögtalaren med 3 element innefattar en stadig 130 mm MRC-woofer för dynamisk bas, tillsammans med en 25 mm tweeter och 19 mm supertweeter som har utformats för att återge spår med High-Resolution Audio. Högtalarna har en kompakt design och upp till 100 W ineffekt och passar verkligen perfekt in i alla rum.

Supertweeters utökar ljudbilden

Känn din favoritmusik fylla hela rummet med precision och balans. Högtalarna innefattar nya supertweetrar med bred riktning. Högfrekventa toner kan återges exakt i en omfattande ljudbild – du kan även känna av positioneringen av instrument – så att det nästan känns som om du är på plats.

Förbättrat ljudtryck med lägre vikt

Lågt ljudtryck är en vanlig brist hos små diskanthögtalare och kan leda till obalanserat ljud. Högtalarna har tweetrar med högt ljudtryck som uppnås genom olika viktminskningstekniker, inklusive integrering av en mer kraftfull magnetkrets och en lättare CCAW (kopparklädd aluminiumtråd) i talspolen.

Tweeter med hög precision för verklighetstroget ljud

Hör röster som perfekt återger sångarens energi och passion. 25 mm soft dome-huvudtweeter med polyesterfiber som ger ett mer verklighetstroget, autentiskt ljud. Exakt akustisk finjustering, med hjälp av avancerad ljuddämpande filt, eliminerar bakre ljudtryck från tweetrarna så rösterna blir naturliga.

130 mm woofer förbättrar låga frekvenser

Det här högtalarsystemet är försett med en nyutvecklad 130 mm woofer för djup, stabil bas. Ett tvåvägars skummat mica-cellmembran ger den både kraftfull bas och den större detaljrikedomen som krävs för tydlig sång och dialog i mellanklassen.

MICA-förstärkta cellmembran ger ljud utan distorsion

Den perfekta följeslagaren för dagens basdrivna musik. Många högtalare har papperskoner som böjs och försvagas över tid, vilket också ger större ljuddistorsion. Bashögtalare med MICA-förstärkta cellmembran (MRC) är styva och håller formen även när de rör sig vid högt tryck och hastighet. Det innebär att du kan driva basen hårdare utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Fyllig akustik i en robust chassidesign

De öppna trälådorna är byggda för resonansrik akustik. Oönskade vibrationer dämpas och absorberas, tack vare en stadig konstruktion som inkluderar inre gångjärn som är förstärkta med en tålig trästruktur. Våra designers har även optimerat typ och layout för inre ljudabsorberande material som ska kontrollera och exakt justera lådans resonansvibrationer.

Kilformig frontplatta håller ljudet klart

Det är oerhört viktigt att eliminera onödigt brus från baffeln och lådan för högkvalitativt ljud. Frontplattans hörn är något kilformade, vilket gör att diffraktionen undertrycks för en ren och naturlig ljudbild.

Bästa komponenterna, förstklassigt ljud

Bristfälliga anslutningar kan ha stor inverkan på ljudkvaliteten. Det är därför de här högtalarna endast har förstklassiga komponenter: induktorer med luftkärna i tweetrarna, en silikonstålplatta i woofern, tjockast möjliga lindning av material och filmkondensatorer av hög kvalitet. Hör och njut av varje nyans med High-Resolution Audio med de detaljer ljudet förtjänar.

Träfinish för stil och innehåll

Den här högtalaren har en snygg svart finish som smälter in i de flesta moderna miljöer. Träfanéret behåller formen bra och ser till att ljudet inte påverkas av temperatur- och luftfuktighetsförändringar.

Högkvalitativ struktur för tydlig musikuppspelning

De här högtalarna är byggda med ljudet som utgångspunkt. En stark, öppen låda ger fyllig, utmärkt akustik. Basreflexkanalen, som sitter på baksidan av högtalaren, motverkar oönskat brus och förbättrar lågfrekvent ljudåtergivning.

Kompakt bokhyllemodell för små utrymmen

De här små bokhyllehögtalarna är mycket kompakta och utrymmessnåla för enkel installation i trånga utrymmen. Trots den kompakta storleken erbjuder de en bred frekvensåtergivning, ända ned till 53 Hz, vilket gör dem till ett perfekt val när du inte vill offra ljudkvalitet för utrymmets skull.

Specifikationer
  • Trevägs bokhyllehögtalarsystem med 3 element

  • Supertweeter med stor spridning som tar fram nyanserna i High-Resolution Audio

  • Basreflexkabinett för distorsionsfritt ljud i låga frekvenser

  • Stadig, förstklassig ljudkomponentkonstruktion

  • Frekvensåtergivning 53–50 000 Hz

Frekvensåtergivning
53 Hz–50 kHz
Fronthögtalare
2
Centerhögtalare
0
Surround
0

Vad innehåller förpackningen

Användarhandbok

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön