SRS-RA5000

Musiken är överallt

Med omgivningsljud som fyller hela rummet kommer den förstklassiga trådlösa högtalaren SRS-RA5000 ändra hur du lyssnar på musik hemma.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Den förstklassiga trådlösa högtalaren SRS-RA5000 med ett ljud som fyller hela rummet

SRS-RA5000
SRS-RA5000

Rek. Ca-pris

6 500,00 kr

(VAT)
Prisbelönt
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Vad menas med omgivningsljud som fyller hela rummet?

Omgivningsljud som fyller hela rummet passar perfekt när som helst, oavsett om du läser, lagar mat, arbetar eller pratar med en kompis. Precis som bakgrundsmusiken på ditt favoritkafé är det lugnt och stör inte. Ljudet sprids ut både horisontellt och vertikalt för att skapa exakt rätt stämning i alla rum.

Konventionellt ljud som fyller hela rummet
KONVENTIONELLT LJUD SOM FYLLER HELA RUMMET
Omgivningsljud som fyller hela rummet
OMGIVNINGSLJUD SOM FYLLER HELA RUMMET
360 Reality Audio eller Immersive Audio Enhancement

Eftersom 360 Reality Audio spårar tillgängliga tredimensionella ljudplatsdata kan ett ultimat ljud som fyller hela rummet levereras. Men om det inte finns tillgängligt, inga problem: Immersive Audio Enhancement, en unik algoritm från Sony, levererar effektivt dina favoritlåtar med ett stereoljud som fyller hela rummet.

360 Reality Audio
Bild av insidan av SRS-RA5000 som visar sju element
Med hela sju element kommer du att höra skillnaden

Tre uppåtlutande högtalare sprider musiken vertikalt medan tre sidohögtalare sprider ljuder horisontellt. De kompletteras av en bashögtalare som översköljer rummet med fylligt och djupt basljud.

Se hur SRS-RA5000 ser ut på insidan
Smart och lätt att använda

RA3000 är lätt att installera med krångelfri användning och passar lika sömlöst in i ditt liv som i ditt hem.

Bluetooth®-logotyp
Trådlöst med Bluetooth®-teknik

Om du parkopplar högtalaren med din smartphone via Bluetooth® kan du enkelt streama din musiksamling.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-anslutning

Använd Wi-Fi för att få tillgång till dina favoritströmningstjänster via högtalaren, och styr spellistan från din telefon.

Logotyp för Spotify Connect™
Kompatibel med Spotify Connect™

Spela upp Spotify direkt via högtalaren med Spotify Connect™-appen på din enhet för fullständig fjärrstyrning.

Chromecast inbyggt – logotyp
Chromecast built-in

Streama musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Musik i flera rum

Det är lätt att lägga till RA5000 i en högtalargrupp i appen Google Home eller Amazon Alexa. Via appen eller din Assistent-högtalare kan du sedan spela olika låtar i olika rum eller samma musik i hela hemmet.

Bild av musik i flera rum, synkad musik
SAMMA MUSIK
Bild av musik i flera rum, olika musik
OLIKA MUSIK
Illustration av röststyrning
Röststyrning

Har du en enhet med Google Assistant built-in eller Alexa built-in? I så fall kan du använda den för att styra RA5000 med rösten. Lägg till RA5000 i högtalargruppen med hjälp av appen Google Home eller Amazon Alexa så behöver du bara yttra orden – oavsett om du vill börja spela musik, ändra volymen eller hitta andra funktioner.

Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Hämta appen Sony | Music Center till din smartphone och få trådlös kontroll över musiken. Förutom att välja spellista eller köa nästa låt kan du även justera inställningar som equalizer.

Logotyp för Sony | Music Center
Illustration av volymreglage
Justerar volymen automatiskt

Vissa låtar spelas för högt och andra för lågt, vilket kan medföra att du måste ändra volymen hela tiden. RA5000 löser det här problemet genom att analysera varje låt och automatiskt spela dem med en jämn volym – så du behöver inte lyfta ett finger.

Ansluter trådlöst till din tv

Vill du få bättre ljud från din tv? Kompatibla BRAVIA®-tv-apparater skickar ljudet trådlöst via Bluetooth®-anslutning till RA5000 så att du får en bättre tittarupplevelse. Låg latens innebär att det du hör synkroniseras exakt med det du ser på skärmen.

SRS-RA5000 trådlöst anslutet till Sony BRAVIA TV
Automatisk ljudkalibrering
Ljudkalibrering

Var du än installerar din RA5000 kan du kalibrera den för optimalt ljud med hjälp av en intern mikrofon och unik Sony-algoritm. Du behöver bara hålla in knappen Immersive Audio Enhancement på höljet så startar RA5000 kalibreringen.

High-Resolution Audio

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Logotyp för Hi-Res Audio

Specifikationer och funktioner

Lyssna på musik i hemmet på ett helt nytt sätt med SRS-RA5000 – en förstklassig trådlös högtalare med ett ljud som fyller hela rummet.
  • Omgivningsljud som fyller hela rummet

  • Immersive Audio Enhancement

  • Enkel musikströmning via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Auto Volume ser till att volymnivån är jämn, från låt till låt

  • Ljudkalibrering ger enkel installation

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger