Gå vidare till Innehåll

High-Resolution Walkman®

Ta reda på vilken High-Resolution Walkman® som passar dina lyssnarvanor

Dagens konsumenter lever en stor del av sina liv i rörelse och de behöver bärbar musikutrustning, som en High-Resolution Walkman®, som kan hålla jämna steg med deras mobila livsstil. Mellan idag och år 2022 menar PR Newswire att konsumenternas inköp av trådlöst ljud kommer att uppgå till 54 miljarder USD. Musik- och ljudälskare vill låta favoritmusiken ackompanjera de viktigaste ögonblicken i deras liv och med en High-Resolution Walkman® låter deras favoritmusik bättre än någonsin. Här får du veta allt du behöver veta om High-Resolution Walkman® från Sony och tips på hur du väljer den modell som passar bäst för dig.

High-Resolution Walkman® för smidiga och modemedvetna lyssnare

NW-A20-seriens Walkman®

Det distinkta och kaxiga utseendet på NW-A20-seriens High-Resolution Walkman® är för musikälskare med stil. De distinkta färgerna på den snygga ytan har allt för att matcha en färgstark personlighet och passar fint i favoritväskan. De exklusiva brusreducerande hörlurar som medföljer NW-A20-serien är High-Resolution Audio-kompatibla. Det gör att du kan spela upp favoritlåtar när du förbereder dig inför en dag på kontoret eller en kväll på stan med kompisarna. Spara smartphonens batteri till att SMS:a middagsplaner och söka modeinspiration på sociala medier, och spela upp musiken på den här enheten som har över än 50 timmars batteritid och Bluetooth®-strömning. Du kommer garantera få igång festen vart du än beger dig. Varför inte börja firandet med en låt som är lika unik som du själv – till exempel ”Style” av Taylor Swift?

High-Resolution Walkman® för lyssnare i farten

NWZ-A17 Walkman®

Stoppa ned High-Resolution Walkman® NWZ-A17 i fickan och ta med den högupplösta musiken ut. Det här är en Walkman® som inte låter dagens hektiska aktiviteter stå i vägen för din musikuppspelning. Oavsett om du skyndar till jobbet eller barnens fritidsaktiviteter tar den här 65 gram lätta portabla musikspelaren en självklar plats i din dagliga rutin. Med upp till 30 timmars batteritid och en microSDXC-kortplats som gör att du kan utöka det 64 GB inbyggda minnet, kan du lägga till alla dina favoritlåtar och ta dem med dig dit agendan än leder. Dess kompakta storlek och specialutformade gränssnitt gör att musiken aldrig är mer än ett pekfinger bort. Inled din aktiva dag med ett album med samma energinivå som din egen med låten ”Art Angels” av Grimes. I High-Resolution Audio hör du varje pulserande beat och gnistrande ton från elektronikasångerskan och hennes kritikerrosade album från 2015. Om du har en egen spellista att komma igång till uppgraderas all befintlig musik till i stort sett högupplöst ljudkvalitet tack vare enhetens DSEE HX™-funktion. 

High-Resolution Walkman® för lyssnare som behöver varva ned

NW-ZX100-seriens Walkman® 

Med NW-ZX100-seriens High-Resolution Walkman® är det enklare än någonsin att koppla av till favoritmusiken. Låt dig svepas med av det fylliga High-Resolution Audio-ljudet och låt stressen rinna av dig efter en lång dags arbete och ärenden. Låt de rogivande tonerna i Louis Armstrongs ”What a Wonderful World” ge dig sinnesfrid. Tack vare NW-ZX100:s specialutformade aluminiumram tar sig inte ens externa växlingar och vibrationer in. Njut av högkvalitativ musikströmning tack vare LDAC-tekniken från Sony. Med tre gånger högre bithastighet än vanlig Bluetooth® får du suverän trådlös uppspelning av varje låt. Om du parkopplar spelaren med trådlösa Bluetooth®-hörlurar som MDR-1ABT-modellen får du en ännu bättre mobil uppspelning där varje ton i favoritlåten lyfts fram. När det är dags att bara tänka på dig själv och unna dig en stunds musikalisk meditation är den här spelaren din källa till lugn och avkoppling. Med över 70 timmars batteritid och 128 GB utökningsbart lagringsutrymme, behöver du inte utelämna en endaste artist från spellistan.

High-Resolution Walkman® för inbitna ljudälskare

NW-ZX2 Walkman®

NW-ZX2 High-Resolution Walkman® är skapad för seriösa ljudälskare som sätter värde på varje sekund i musikupplevelsen. Dessa lyssnare vill inte offra på ljudkvaliteten och med ZX2 spelas musiken upp på ett helt nytt sätt. Hör ljuden i klassiker som Miles Davis ”Kind of Blue” och moderna favoriter som Becks ”Sea Change” i en högkvalitativ uppspelning av PCM-konverterat (Pulse Code Modulation) innehåll (DSD 64/DSD128) med samma varma ljud som originalet i DSD (Direct Stream Digital). Det ger en ojämförlig musikupplevelse, ger värme i sången och skärpa på ljuden för effektfullt och rent ljud i varje låt. Det här är enheten ljudälskarna drömmer om. 

Med det utbyggbara minnet på upp till 128 GB får du plats för varenda artist i din musiksamling i NW-ZX2. Till och med batteriet matchar din oändliga kärlek till musiken, med 33 timmars speltid. 

Spela på

Oavsett storleken på ditt musikbibliotek finns det en High-Resolution Walkman® som kan hantera det. Billboard rapporterade att förra årets försäljning av digital musik för första gången någonsin överträffade den fysiska försäljningen. Konsumenterna är angelägna om att hela tiden kunna lyssna på musik, såväl via strömningsplattformar som med digitala musikfiler. Därför finns mängder av High-Resolution Walkman®-modeller som är utformade för att uppfylla dina behov och din personlighet – oavsett om du är en färgstark fashionista som följer de senaste trenderna eller en Hi-Fi-entusiast som satsar på att föra över din fysiska samling till den digitala tidsåldern. 

Musik och liv: Trender och nyheter för musik- och ljudälskare.