Produkter för högupplöst ljud

Det bästa ljudet för varje tillfälle

Musikälskarnas jakt på riktigt hög ljudkvalitet tar aldrig slut. Bara för att du lyssnar på musik i hissen på jobbet, när du handlar eller pendlar till jobbet, ska du inte behöva offra ljudkvaliteten. Sony har allt du behöver i sitt stora utbud High-Resolution Audio-produkter för alla tillfällen och platser. Här följer en lista med High-Resolution Audio-utrustning som passar just dig – oavsett om du ska hålla en stor tillställning eller fest, köra ett träningspass på gymmet eller bjuda kompisarna på middag.

Om du letar efter förstklassig ljudutrustning som passar ditt sätt att leva ska du kolla in de här produkterna för High-Resolution Audio.

Suveränt ljud för hemunderhållning

HAP-S1/S-spelaren för hög upplösning + SS-HA1/B-högtalare

Toppfunktioner i HAP-S1/S-musikspelaren med hög upplösning:

Suverän ljudkvalitet: Uppspelning av DSD och alla högupplösta filformat

Lagringskapacitet: 500 GB internminne

Trådbunden och trådlös filöverföring: Möjligheten att överföra ljudfiler från datorn via Ethernet eller trådlös anslutning

Programvara för styrning: Hämta den avsedda appen HDD Audio Remote och styr musikuppspelningen

Toppfunktioner i högtalarsystemet SS-HA1/B:

Ljudinriktad design: 13 cm bashögtalare med dubbla lager och framåtriktade och toppmonterade supertweetrar

Hög ljudkvalitet: Brett frekvensområde och minimal diffraktion

Snyggt yttre: Högtalare i aluminiumlåda

Perfekt för fester: När du planerar en fest måste du leva upp till förväntningar och lägga uppmärksamhet på detaljerna. Det blir lätt att spela rätt musik (med riktigt hög ljudkvalitet) på festen med HAP-S1/S och högtalarsystemet SS-HA1/B. Du lägger enkelt till låtar på musikspelaren med en trådlös anslutning till datorn. Behöver du byta musik för att matcha stämningen på festen? Det är bara att plocka fram din smartphone med HDD Audio Remote installerad och sedan kan du byta låt från vilket rum du vill. Oavsett vilken musik du spelar så kommer den att låta suveränt när den spelas upp på högtalarsystemet SS-HA1/B.

Ljudprodukter för träning på gymmet

NWZ-A17 Walkman® + hörlurarna XBA-H3 med öronsnäckor

Toppfunktioner i den bärbara musikspelaren Walkman® NWZ-A17:

Lagra hundratals låtar i High-Resolution Audio: 64 GB internminne och ett inbyggt minneskort för upp till 128 GB extra lagring

Suverän ljudkvalitet: Hanterar High-Resolution Audio-uppspelning av bland annat WAV, AIFF, ALAC och FLAC

Exceptionell batteritid: Upp till 30 timmars uppspelning av High-Resolution Audio

Strömma musik trådlöst: Bluetooth®- och NFC-anslutningar kompatibla med XBA-H3

Toppfunktioner i hörlurarna XBA-H3 med öronsnäckor:

Premiumljud: 3-vägs HD-hybridelement för djup bas och strålande musikaliska nyanser

Kontroll för slagrespons: En speciell akustikkonstruktion som passar perfekt för dagens bastunga musikstilar genom att kontrollera luftflödet och membranets rörelser, vilket ger djup och precis basåtergivning

Vibrationsminskande hölje: Ger jämn frekvensåtergivning och tydlig ljudåtergivning av mellanhöga toner

Anpassad passform: Säker och anpassad passform med lättjusterad öronhängare och hybridöronsnäckor i silikon i tre storlekar som ger exakt passform

*Om du hellre vill ha hörlurar med öronbygel eller inte kan hitta XBA-H3-hörlurarna i butikerna nära dig, är MDR-1A-hörlurarna för High-Resolution Audio ett annat bra alternativ för träningspassen. De har en ljudåtergivning på upp till 100 kHz och ergonomiska örondynor som ger suverän respons och långvarig komfort.

Perfekt för träning: När du är på gymmet vill du koncentrera dig på att förbättra din fysik och att spela musik med riktigt hög ljudkvalitet kan ge dig motivation. På NWZ-A17 Walkman® finns gott om plats för träningsspellistor som får dig att orka den där extra rundan. Med XBA-H3-hörlurarna kan du gå helt upp i träningen tack vare ljudisolerande öronsnäckor och sladdar som inte trasslar ihop sig, vilket gör att du kan röra dig fritt.

Ljudprodukter för middagsbjudningar

Bluetooth®-högtalaren SRS® -X88 + Walkman® NWZ-ZX2

Toppfunktioner i Bluetooth®-högtalaren SRS®-X88:

Mer slående realism: Den digitala förstärkaren S-Master HX™ har utvecklats för High-Resolution Audio. Den minskar distorsionen och bruset i en rad olika frekvenser, vilket ger fylligt och rikt ljud.

Fylligare musik: DSEE HX™ skalar upp befintlig musik till nära High-Resolution Audio-kvalitet. Det ger känslan av att vara i en inspelningsstudio eller på en konsert.

Klart och tydligt ljud: ClearAudio+™ optimerar ljudet så att all musik spelas upp med klart och kontrastrikt ljud

Trådlöst lyssnande av hög kvalitet: Med den nya ljudtekniken LDAC från Sony kan du spela upp högkvalitativt trådlöst ljud via Bluetooth®

Toppfunktioner i den bärbara musikspelaren Walkman® NW-ZX2:

Lagra hundratals låtar i High-Resolution Audio: 128 GB internminne

Suverän ljudkvalitet: Har stöd för uppspelning av högupplösta filformat som DSD, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, mp3 och WMA

Suverän batteritid: Upp till 33 timmars uppspelning av högupplösta filer på en enda laddning

Trådlös kvalitetsströmning: Ger suverän trådlös musikströmning via Bluetooth® med den nya ljudtekniken LDAC™ från Sony

Perfekt för middagar: Middagar med vänner är inte kompletta utan den perfekta spellistan. Med SRS® -X88 kan du låta vännerna ta del av den suveräna ljudkvalitet du själv brukar lyssna på. Du kan ta med dig den bärbara högtalaren till olika rum. Du kan ha den i köket när du lagar mat innan gästerna anländer, och sedan ta med den till matsalen och spela musik under middagen. Vem som helst kan ansluta en digital musikspelare till högtalaren, så om du måste koppla ur din NWZ-ZX2 när du ska titta till maten kan någon annan ta över.

Musik och liv: Trender och nyheter för musik- och ljudälskare.