Bilder på Stereohögtalare, bokhylla

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Ett ljud för mästerverk i bokhylleformat

När du hör din musik på SS-NA5ES hör du den så som artisten vill att det ska låta. Tack vare det unika diskantsystemet och de handgjorda högtalarlådorna blir ljudet naturligt och verklighetstroget.

Hör varenda instrument

I-Array™-systemet kännetecknas av en unik design och fördelning av diskanthögtalare som kombinerar flera ljudkällor utan att de olika ljuden färgar av sig på varandra.

I-Array-systemet

Byggd för ett naturligt ljud

Europeisk björk är ett material som är känt för sin akustiska resonans. Med traditionella tillverkningstekniker skapas ett ljud som kännetecknas av både precision och värme.

Skandinaviskt trä

Europeisk trä

Den europeiska björkens täta struktur ger en perfekt efterklang.

Japanskt hantverk

Japanskt hantverk

Genom traditionella japanska metoder för träsnickeri skapas en stadig låda.

Tvådelad låda

Skilja höga toner från låga

I högtalaren isoleras bashögtalaren från de andra elementen genom en tvådelad låda. Det förebygger att vibrationer läcker över och ger ett klart, naturligt ljud.

Kraftfulla högtalare i bokhylleformat

Varje bokhyllehögtalare har fyra element: ett 25 mm och två 19 mm mjuka dome-tweeters för höga frekvenser och en 130 mm konwoofer i aluminium för basljud.

Bokhyllehögtalare, med fyra element

Förberedd för hemmabio

SS-NA5ES fungerar perfekt med sortimentet av ES-högtalare. Musiken återges med ett otroligt verklighetstroget ljud och filmmusik blir extra effektfull.

Specifikationer och funktioner
  • 2-vägs bokhyllehögtalare med fyra element och basreflex

  • Diskantsystemet I-Array för ett naturligt ljud

  • Handgjort, stadigt hölje av europeiskt trä

  • Tvådelad låda som isolerar bashögtalarna

  • Frekvensområde på 45 Hz till 45 kHz

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön