Bilder på Golvhögtalare, stereo

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Återskapa upplevelsen från konsertsalen

SS-NA2ES passar perfekt för alla som vill ha ljud av högsta kvalitet och ett oklanderligt hantverk. Det ger en fantastisk lyssnarupplevelse som blåser liv i film och musik.

Byggd för ett naturligt ljud

Europeisk björk är ett material som är känt för sin akustiska resonans. Med traditionella tillverkningstekniker skapas ett ljud med precision och värme.

Skandinaviskt trä

Europeisk trä

Den europeiska björkens täta struktur ger en perfekt efterklang.

Japanskt hantverk

Japanskt hantverk

Genom traditionella japanska metoder för träsnickeri skapas en stadig låda.

Hör varenda instrument

I-Array™-systemet kännetecknas av en unik design och fördelning av diskanthögtalare som kombinerar flera ljudkällor utan att de olika ljuden färgar av sig på varandra.

I-Array-systemet
Tvådelad låda

Skilja höga toner från låga

I högtalaren isoleras bashögtalaren från de andra elementen genom en tvådelad låda. Det förebygger att vibrationer läcker över och ger ett klart, naturligt ljud.

Ljud från golv till tak

Varje golvhögtalare har sex element, från en 25 mm mjuk dome-tweeter för höga frekvenser till två 165 mm bashögtalare med dubbla element för djup bas.

Förberedd för hemmabio

SS-NA2ES fungerar perfekt med sortimentet av ES-högtalare från Sony. Musiken återges med verklighetstroget ljud och filmmusik blir extra effektfull.

Bred ljudåtergivning

Missa aldrig mer en enda ton. SS-NA2ES ger dig kristallklara höga toner och djupa låga med ett frekvensomfång på 45 Hz till 45 kHz.

Specifikationer och funktioner
  • 3-vägs golvhögtalare med sex element och basreflex

  • Diskantsystemet I-Array för ett naturligt ljud

  • Handgjort, stadigt hölje av europeiskt trä

  • Tvådelad låda som isolerar bashögtalarna

  • Frekvensområde på 45 Hz till 45 kHz

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön