Bilder på Paket med hemmabiohögtalare
Bilder på Paket med hemmabiohögtalare
Bilder på Paket med hemmabiohögtalare
Bilder på Paket med hemmabiohögtalare
Bilder på Paket med hemmabiohögtalare

Funktioner

Det perfekta tillbehöret till ditt hemmabiosystem

Upptäck innebörden av uppslukande underhållning. Det här högtalarpaketet är ett fantastiskt tillbehör för ditt hemmabiosystem, med kraftfulla golvhögtalare som väcker filmer och musik till liv och separata surroundhögtalare för ljud som fyller hela rummet.

Uppgradera din visning med 5 surroundhögtalare

Lyssna på naturligt djup och fullständigt klart ljud i alla dina ljud. Detta paket med hemmabiohögtalare innehåller två golvhögtalare, två satellithögtalare och en liten centerhögtalare som fyller hela rummet med ljud. De främre högtalarna har två MRC-woofers, en supertweeter och en soft dome-tweeter, vilket gör att de passar bra till både film och musik.

Supertweeter för svindlande höga toner

Upplev kristallklara höga toner i både musik och dialog. Om du monterar WD-supertweetrar med stor spridning på högtalarnas framsida skapas ett brett ljudfält som håller en jämn kvalitet i hela rummet. Höga frekvenser återges med samma skärpa och detaljrikedom som High-Resolution Audio, så du kan njuta av enastående ljud var du än sitter.

MICA-förstärkta cellmembran ger ljud utan distorsion

Njut av större, renare låga toner. Många högtalare har papperskoner som böjs och försvagas över tid, vilket också ger större ljuddistorsion. Bashögtalare med MICA-förstärkta cellmembran (MRC) är styva och håller formen även när de rör sig vid högt tryck och hastighet. Det innebär att du kan driva basen hårdare utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Högkvalitativa terminaler ger ett rent ljud

Bristfälliga komponentanslutningar kan ha stor inverkan på ljudkvaliteten. I våra hemmabiohögtalarpaket används högkvalitativa, distorsionminskande terminaler som gör att du kan lyssna på allt ljud med den detaljrikedom du förtjänar.

Specifikationer
  • Mångsidigt 5-kanaligt surroundljudsystem

  • Fronthögtalare med supertweeters med stor spridning

  • Basreflexkabinett för distorsionsfritt ljud i låga frekvenser

  • Stadig, förstklassig ljudkomponentkonstruktion

  • 2 golvhögtalare på 145 W, 1 centerhögtalare på 145 W, 2 surroundhögtalare på 100 W

Frekvensåtergivning
45 Hz–50 kHz
Fronthögtalare
2
Centerhögtalare
1
Surround
2
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger