Bilder på Högtalare för hemmaljud med hög upplösning

Funktioner

High-Resolution Audio för felfri uppspelning

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med High-Resolution Audio. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd och både antalet ljudsamplingar per sekund och bithastighetsprecisionen för varje sampling höjs. Det gör att du får en i det närmaste perfekt musikuppspelning. Hör varje andetag och subtila nyanser för en riktigt känslomässig upplevelse.

Fungerar perfekt med MAP-S1

SS-HW1-högtalarna är finjusterade för att kunna göra MAP-S1-musikspelare för High-Resolution Audio så stor rättvisa som möjligt. Genom att ta den redan förbättrade ljudsignalen från MAP-S1 och rikta den via högtalarnas supertweeter med stor spridning kan SS-HW1 avge toner med hög frekvens med den skärpa och detaljrikedom som krävs av High-Resolution Audio.

Anslut din samling med hög upplösning

SS-HW1-högtalare är den perfekta följeslagaren till andra komponenter för High-Resolution Audio – från de musikfiler som finns på datorn till en musikspelare med hårddisk eller USB DAC-förstärkare. Allt du behöver göra är att ansluta högtalarna till förstärkaren och blåsa nytt liv i din musiksamling.

Treriktat högtalarsystem för fylligt ljud

Hör varje ton i ljuddetaljerna, från sopransång till mullrande bas. En woofer, en tweeter och två supertweetrar med stor spridning (WD) samarbetar för att återge ljud över ett brett frekvensomfång – så vad du än lyssnar på får du alltid ett klart och naturligt ljud.

Supertweetrar för svindlande höga toner

Upplev kristallklara höga toner i både musik och dialog. Om du monterar WD-supertweetrar med stor spridning på framsidan och ovansidan av varje högtalare skapas ett brett ljudfält som håller en jämn kvalitet i hela rummet. Ultrahöga frekvenser återges med samma skärpa och detaljrikedom som High-Resolution Audio, så du kan njuta av enastående ljud var du än sitter.

MICA-förstärkta cellmembran ger ljud utan distorsion

Den perfekta följeslagaren för dagens basdrivna musik. De flesta högtalare har papperskoner som med tiden böjs och försvagas, vilket ger större ljuddistorsion. Bashögtalare med MICA-förstärkta cellmembran (MRC) är styva och håller formen även när de rör sig vid högt tryck och hastighet. Det innebär att du kan driva basen hårdare utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Stark struktur för en bättre bas

De här högtalarna är byggda med ljudet som utgångspunkt. Lådans baffel är tillverkad av 15 mm tjock MDF, så att oönskade vibrationer minskas ordentligt, medan lådans insida har förstärkts ytterligare med en stärkande trästruktur. Slutresultatet är fyllig, utmärkt akustik.

Känn låga toner och njut av höga toner med separata kammare

Hör mindre vibrationer och fler detaljer i musiken du lyssnar på. Tack vare en struktur med separat kammare inuti högtalaren isoleras tweetern från de andra elementen. Det förhindrar att oönskade vibrationer läcker över och resultatet blir ett klart och naturligt ljud.

Bästa komponenterna, förstklassigt ljud

Bristfälliga anslutningar kan ha stor inverkan på ljudkvaliteten. Det är därför de här högtalarna endast har förstklassiga komponenter: en filmkondensator och högkvalitativ spole ger en jämn signalgenomströmning, medan högkvalitativa terminaler minskar distorsion. Det betyder att du kan lyssna på och njuta av varje nyans i det högupplösta ljudet.

Träfinish för stil och innehåll

Den här högtalarens blanka finish i pianosvart passar in i det mest lyxiga inredningar. Träfanéret behåller formen bra och ser till att ljudet inte påverkas av temperatur- och luftfuktighetsändringar.

Specifikationer
  • 3-vägs bokhyllehögtalare

  • High-Resolution Audio

  • Supertweetrar med stor spridning för verklighetstroget kvalitetsljud

  • MICA-förstärkta fiberelement för dynamiskt ljud

  • Autentisk träfinish

Frekvensåtergivning
50 Hz–50kHz
Fronthögtalare
2

Vad innehåller förpackningen

Högtalarkabel (2), Högtalardyna (1), Användarhandledning (1), Garantikort

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön