LJUDANLÄGGNINGAR

Stereohögtalare för bokhyllan

SS-HA3

Bild på Stereohögtalare för bokhyllan

Rek. Ca-pris

3 500,00 kr

(VAT)
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Detaljer som talar för sig själva

Lyssna på favoritlåtar i High-Resolution Audio. En woofer av MICA-förstärkt fiber och två supertweeters med stor spridning samverkar med den unika baffeldesignen i SS-HA3 för att minska diffraktionen och leverera en lyssnarupplevelse med brett omfång.

Musik. Som du aldrig hört den förr.

Återupptäck din musiksamling med helt ny skärpa och klarhet. Allt i SS-HA3 har utformats för att lyfta fram fylliga detaljer i högupplösta musikfiler, och för att framhäva mp3-ljudets nyanser.

Så här fungerar High-Resolution Audio

Så här fungerar det

Tar digital musik till en kvalitet bättre än cd-kvalitet

High-Resolution Audio omvandlar analogt ljud till digitalt snabbare än cd-skivor och skapar ljud med 24 bitar/96 kHz, jämfört med cd-skivors 16 bitar/44,1 kHz.

Designad för klarhet

För att minska baffeldiffraktion har SS-HA3-högtalaren en stabil utformning i aluminium som maximerar högtalarvolymen och minskar distorsion. Enhetens tweeters har 45 graders genomskuren design för bred lyssningsräckvidd och klart ljud.

Aluminiumbaffeldesign

Precisionsljud

Fylligt ljud, som är närmare den ursprungliga inspelningen, hemma. SS-HA3 har en MRC-woofer för mullrande bas och två supertweeters med stor spridning som framhäver de musikaliska nyanser som går förlorade när ljud komprimeras.

Utöka din lyssnarupplevelse

Anslut SS-HA3-högtalarna till en musikanläggning med hårddisk eller andra högupplösta ljudkomponenter för att få klart ljud, både från musikfiler och cd-skivor.

Specifikationer och funktioner
  • Tvåvägs basreflexsystem med tre element (55 Hz–50 kHz)

  • High-Resolution Audio

  • Supertweeters med stor spridning för verklighetstroget kvalitetsljud

  • MICA-förstärkta fiberelement för dynamiskt ljud

  • Stadigt aluminiumhölje för minskade vibrationer

Frekvensåtergivning
55 Hz–50 kHz
Fronthögtalare
1
Centerhögtalare
0
Surround
0

Vad innehåller förpackningen

Instruktionshandbok, Garantikort, Högtalarsladd

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön