LJUDANLÄGGNINGAR

Stereohögtalare för bokhyllan

SS-HA1

Bild på Stereohögtalare för bokhyllan

Rek. Ca-pris

5 600,00 kr

(VAT)
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan
Bilder på Stereohögtalare för bokhyllan

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Tar ljudet till nya höjder

High-Resolution Audio: för oslagbar kvalitet

Upptäck fylligt High-Resolution Audio med SS-HA1-systemet. Två supertweeters skapar ett brett lyssningsområde för klara höga toner, och stadiga wooferkoner ger djup bas. Baffelformen och aluminiumhöljet minskar diffraktion och vibration, så High-Resolution Audio är så nära ett liveuppträdande du kan komma utan att vara på plats.

Musik. Som du aldrig hört den förr.

Återupptäck din musiksamling med helt ny skärpa och klarhet. Allt i SS-HA1 har utformats för att lyfta fram fylliga detaljer i högupplösta musikfiler, och för att framhäva mp3-ljudets nyanser.

Så här fungerar High-Resolution Audio

Så här fungerar det

Tar digital musik till en kvalitet bättre än cd-kvalitet

High-Resolution Audio omvandlar analogt ljud till digitalt snabbare än cd-skivor och skapar ljud med 24 bitar/96 kHz, jämfört med cd-skivors 16 bitar/44,1 kHz.

Intelligent design, överlägset ljud

Högtalaren har en unik baffelform som minskar diffraktionen och ger ett klart och rent ljud. Den robusta aluminiumdesignen ger stabilitet och minskar vibrationer för låg distorsion.

Funktioner för High-Resolution Audio

Klara höga toner och fylliga låga toner

Element som har utformats för att förbättra High-Resolution Audio

Två supertweeters med stor spridning (WD) ger ett brett lyssnarområde som kompletterar det högupplösta ljudets höga energinivå. Med wooferkoner av lätt men tåligt MICA-förstärkt fiber får du en oöverträffat ren musikuppspelning och en mullrande bas.

Anslut din samling med hög upplösning

SS-HA1-högtalarna kan användas med andra högupplösta ljudkomponenter – från musikfiler som lagrats på datorn till en musikanläggning med HDD eller USB DAC-förstärkare. Anslut högtalarna och hör musiken med en skärpa och detaljrikedom som ligger närmare originalet.

Specifikationer och funktioner
  • Trevägs basreflexsystem med fyra element (48 Hz–50 kHz)

  • High-Resolution Audio

  • Supertweeters med stor spridning för verklighetstroget kvalitetsljud

  • MICA-förstärkta fiberelement för dynamiskt ljud

  • Stadigt aluminiumhölje för minskade vibrationer

Frekvensåtergivning
48 Hz–50 kHz
Fronthögtalare
1
Centerhögtalare
0
Surround
0

Vad innehåller förpackningen

Instruktionshandbok, Garantikort

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön