Gå vidare till Innehåll
HANDYCAM®

PJ810 Handycam® med inbyggd projektor

HDR-PJ810E

Bild på PJ810 Handycam® med inbyggd projektor

Rek. Ca-pris

7 800,00 kr

(VAT)
Bilder på PJ810 Handycam® med inbyggd projektor
Bilder på PJ810 Handycam® med inbyggd projektor
Bilder på PJ810 Handycam® med inbyggd projektor
Bilder på PJ810 Handycam® med inbyggd projektor

Från filmkamera till biograf

Titta på dina hemmavideor på stor skärm med PJ810E Handycam® – koppla bara in en smartphone eller surfplatta via HDMI®. Fånga varenda detalj av de stora ögonblicken tack vare Exmor R® CMOS-sensorn och dela sedan med en inbyggd projektor som är ljusstark upp till 50 lumen.

Världen är din biograf

Skicka en bild upp till 500 cm på vilken yta som helst och se varje detalj visas på ett fantastiskt sätt. Du kan även visa bilder från din smartphone eller surfplatta via HDMI®-ingången i direkt solljus – projektorn har en ljusstyrka på upp till 50 lumen för otroligt skarpa bilder.

Rörelsefrihet med bildstabilisering

Flytta, panorera och zooma utan skakningar och hopp. Balanserad optisk SteadyShot ger en oöverträffad bildstabilisering och kompenserar för 13x fler kameraskakningar än en vanlig stabilisering.

Bättre, snabbare fotografering

Den nya BIONZ X-bildprocessorn är snabb, kraftfull och minskar brusnivåer i hela bilden. Det fungerar tillsammans med en detaljerad Exmor R® CMOS-sensor som troget återger varje aspekt av motivet med exakt och naturlig detaljrikedom.

Få plats med allt i bilden

Oavsett om du panorerar ut eller att zoomar in och oavsett vilken typ av bild får du plats med mer på bilden med ett 26,8 mm G-vidvinkelobjektiv. Kom nära och fånga varje detalj med 12x optisk och 24x tydlig bildzoom.

Trådlös frihet

Inget mer kabeltrassel. Med NFC kan du dela dina bilder och filmer direkt via Wi-Fi®.

Spela in enbart ljud från motivet

Trött på att höra dig prata via varje video? Med funktionen My Voice Cancelling kan du tysta ned din egen röst bakom kameran samtidigt som du spelar in ljud.

Det bästa av två världar

Spela in i två format på samma gång med dubbel videoinspelning. Filma i AVCHD för högkvalitativa bilder och mp4 och enkel delning online.

Specifikationer
  • Inbyggd projektor med en ljusstyrka på upp till 50 lumen

  • Balanserad optisk SteadyShot

  • Exmor R™ CMOS-sensor

  • BIONZ X-bildprocessor

  • G-vidvinkelobjektiv

Objektivtyp
G-objektiv
Sensortyp
Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor av 1/3.95-typ (4,6 mm)
Utökad zoom
24x
Skärmtyp
7,5 cm (3.0-typ) Xtra Fine LCD™-skärm (921 000) widescreen (16:9)
Ingångs- och utgångsterminaler
Multi- /mikro-USB-terminal, stereominiuttag, HDMI®-utgång (mikro), projektoringång (HDMI® Mikro), kompositutgång, 4K-utgång (typ A (inbyggd) /USB 2.0 Hi-speed (masslagring/MTP))
Ljusstyrka
Upp till 50 lumen
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger