VIDEOKAMEROR

Handycam® PJ620 med inbyggd projektor

HDR-PJ620

Bild på Handycam® PJ620 med inbyggd projektor

Rek. Ca-pris

5 400,00 kr

(VAT)
Bilder på Handycam® PJ620 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ620 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ620 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ620 med inbyggd projektor

Funktioner

Balanserad optisk SteadyShot™

Vår avancerade bildstabiliseringsteknik ger skarpa bilder, även när inspelningen sker under skakiga och ojämna förhållanden.

30x optisk zoom

Kameran har ett vidvinkelobjektiv som är utmärkt för att fånga vidsträckta landskap, samt 30x optisk zoom och upp till 60x tydlig bildzoom för flexibla bildalternativ.

Upp till 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Oavsett om du filmar eller tar stillbilder gör det klassledande vidvinkelobjektivet att du får med mer av landskap och interiörer i bilden när du inte kan ställa dig längre bort. Till och med utan en vidvinkelkonverter kan du med utvalda videokameror spela in i så vid vinkel som 26,8 mm (16:9-bildförhållande) i filmläget.

Otrolig bildkvalitet

Formatet XAVC S med hög bithastighet är till för alla videoskapare som är redo att ta sitt arbete till nästa nivå. XAVC S ger otrolig kvalitet och bygger på XAVC-formatet som används av professionella filmskapare och tv-bolag. Med intelligent datakomprimering uppnås användarvänliga filstorlekar.

Mikrofon för 5.1-kanaligt surroundljud

Spela in klart ljud som fångar stämningen i scenen och njut av surroundljuduppspelning på ditt hemmabiosystem. Via mätaren på LCD-skärmen får du en visuell övervakning av varje kanal.

Kontroll av flera kameror

Fler inspelningar ger intressantare redigering. Genom att ansluta flera kameror kan du enkelt spela in material ur en mängd olika vinklar, oavsett om kamerorna fästs direkt på [produkten] eller utlöses trådlöst. Med funktionen för kontroll av flera kameror kan du enkelt synkronisera kamerainställningarna på alla enheter.

Markera Movie Maker

Highlight Movie Maker är ett mångsidigt verktyg som ger effektivare filmredigering, och innehåller flera tidsbesparande funktioner. Lägg till markörer för höjdpunkter under inspelningen och sedan synkroniseras övergångar automatiskt av programvaran med den musik du valt.

Liveströmning via Ustream®

Vissa saker gör sig bäst i realtid, från uppträdanden till sportevenemang. Dela scener i stundens hetta med högkvalitativ bild och ljud.

Rörelsevideo

Med rörelsevideo spelas en sekvens av bilder som lagts över varandra upp. Här spåras varje hundradels sekund av inspelad action så att du kan göra detaljanalyser på LCD-skärmen. Under uppspelning kan du justera intervallet eller pausa för att ta och dela stillbilder.

Inbyggd USB-kabel

Den inbyggda USB-kabeln som förvaras i handremmen är mycket praktisk för extra snabb laddning och anslutning till en dator, så att du inte behöver en skrymmande extra USB-kabel eller nätadapter. För laddning utan dator använder du en kompakt AC-USB-adapter (tillval).

Exmor R® CMOS-sensor

Den stora och banbrytande sensorn ökar bildens skärpa, minskar brus i mörka miljöer och ger mjuk bakgrundsoskärpa.

BIONZ X™-bildprocessor

Tack vare den avancerade BIONZ X™-bildprocessorn får du naturligare livfulla och verklighetstrogna bilder och högre bearbetningskapacitet.

Sony G-objektiv

Dessa förstklassiga optiska prestanda uppnås av Sony G-objektivet i kombination med Exmor R™-CMOS-sensorn och BIONZ X™-processorn. Det är grunden för de enormt detaljrika bilder som ger fantastiska minnen.

Ta stillbilder med 9,2 megapixel

Ibland behöver du inte, eller vill inte ha, video. Sätt videokameran i stillbildsläge och ta enastående stillbilder av hög kvalitet på 9,2 megapixel lika enkelt som med en stillbildskamera.

Intelligent Auto

Med den här funktionen avgörs automatiskt vilken typ av motiv som filmas. Sedan optimeras en kombination av inställningar från tre grupper (ansikte, motiv, kameraskakningar). Det ger det bästa resultatet för upp till 180 motivtyper. Till och med vid inspelning på natten och i motljus. De valda inställningarna visas som ikoner på LCD-skärmen.

Autofokus med låsfunktion

Förbättrar spårningen av rörliga motiv med optimal autofokuspunkt och justering av storleken på målramen så att den passar motivegenskaperna. Tack vare framstegen inom AF-fasdetektion är processen med att låsa vid och fånga snabbrörliga mål mer exakt än någonsin.

Progressiv inspelning

I progressivt inspelningsläge kan du spela in skarpa filmer i Full HD i 60p/ 50p med dubbelt så många bilddata som i filmer som spelats in i sammanflätat läge. Bilderna är lika jämna som de som spelas in i 60/50 bildrutor per sekund, och varje bildruta spelas in som en fullständig bild. Därför blir stillbilder som tas från filminspelningar i progressivt läge extra skarpa.

Dubbel videoinspelning

Spela in två filmer samtidigt i maximal kvalitet – en i XAVC S- eller AVCHD-format och en annan i mp4-format. På så sätt har du en liten fil som är beredd för omedelbar delning, samt en fil för vidare redigering.

Läge för dubbel inspelning

I läget för dubbel inspelning kan du spela in HD-video och ta högupplösta stillbilder samtidigt och få de bästa bilderna i båda formaten.

Manuella inställningar för bländare och slutartid

Med den här videokameran kan du välja manuella inställningar för bländare och slutartidskontroll när du fotograferar i motljus, i dåligt ljus och i andra situationer.

Smile Shutter

Leenden är flyktiga, men med den här funktionen hinner du garanterat fånga dem. Ta automatiskt bilder på leende ansikten, till och med samtidigt som du spelar in video.

Automatisk reducering av vindljud

Med hjälp av en avancerad ljudanalysalgoritm eliminerar den här funktionen vindljud. som är den största boven när det gäller dåligt ljud utomhus.

My Voice Cancelling

Minska intensiteten på ljuden bakom kameran, oavsett om det handlar om instruktioner till dem du filmar eller hejarop.

Kontroll av mikrofonvolym

Vid filminspelning kan du finjustera volymnivån för mikrofonen och optimera kvaliteten på alla typer av ljud, från lugn fågelsång till högljudda rockkonserter. Även när ljudnivån plötsligt ökar förhindrar Auto Gain att ljudet förvrängs.

One touch-fjärrstyrning och One touch-delning

Med hjälp av One touch-fjärrstyrning kan du använda din smartphone eller surfplatta som sökare och fjärrkontroll till en digitalkamera. Med One touch-delning kan du överföra foton och videor från kameran. Oavsett vilket kan du undvika komplicerade installationer och upprätta en trådlös anslutning genom att installera appen PlayMemories Mobile på din NFC-aktiverade Android-smartphone eller -surfplatta och sedan hålla enheten mot kameran. Nu kan du styra kameran från din smartphone för att ta en bild från en svår vinkel, eller varför inte vara med själv på gruppbilden? När bilden är tagen kan du direkt föra över den till en smartphone och dela den i sociala nätverk. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan para ihop enheterna manuellt.

Hitta kompatibla enheter

Bildeffekt

Släpp fantasin fri. Med bildeffekt utökas film- och fotonöjet ytterligare. Du kan lägga till upp till sju kreativa effekter (ofullständig färg, retrofoto, mjuk high-key, svartvitt med hög kontrast, leksakskamera, klara färger, färgreduktion) utan krånglig datorredigering.

Direktkopiering från Handycam®

Du kan enkelt säkerhetskopiera och lagra bilddata på en extern hårddisk. Anslut bara enheten till den Handycam® som innehåller dessa data genom att ansluta USB-kabeln till hårddiskens USB-port.

Specifikationer
Få nya perspektiv på livets minnesvärda ögonblick med nya Handycam® HDR-PJ620. Med balanserad optisk SteadyShot™ får du superstadiga bilder även utan stativ när du filmar i vidvinkel och zoomar. AVCHD- och avancerad XAVC S-inspelning och andra innovationer är exempel på hur Sony fyller en kompakt modell som är redo för allt med avancerade prestanda.
  • Balanserad optisk SteadyShot™

  • Inspelning i XAVC S (HD 50 Mbit/s) och AVCHD

  • Exmor R® CMOS-sensor

  • 26,8 mm G-vidvinkelobjektiv med 30x optisk zoom

  • Inbyggd projektor med 25 lumen

Sensortyp
1/5,8-typ (3,1 mm) bakupplyst Exmor R®-CMOS-sensor
Effektiva bildpunkter (video)
ca 2,29 megapixel (16:9)
Objektivtyp
G-objektiv
Optisk zoom
30x
Tydlig bildzoom
60x
Skärmtyp
7,5 cm (3.0-typ) Clear Photo LCD-skärm (460 800 punkter) vidvinkel (16:9)

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-FV50), Nätadapter, Användarguide, HDMI-mikrokabel, USB-anslutningskabel

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön