HD

Handycam® PJ410 med inbyggd projektor

HDR-PJ410
Bild på Handycam® PJ410 med inbyggd projektor

Rek. Ca-pris

3 900,00 kr

(VAT)
Bilder på Handycam® PJ410 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ410 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ410 med inbyggd projektor
Bilder på Handycam® PJ410 med inbyggd projektor

Funktioner

Optisk SteadyShot™ med intelligent aktivt läge

Med avancerad bildstabilisering får du skarpa filmer även när inspelningen sker under skakiga förhållanden eller om filmarens händer inte är helt stadiga.

Upp till 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Oavsett om du filmar eller tar stillbilder gör det klassledande vidvinkelobjektivet att du får med mer av landskap och interiörer i bilden när du inte kan ställa dig längre bort. Till och med utan en vidvinkelkonverter kan du med utvalda videokameror spela in i så vid vinkel som 26,8 mm (16:9-bildförhållande) i filmläget.

Otrolig bildkvalitet

Formatet XAVC S med hög bithastighet är till för alla videoskapare som är redo att ta sitt arbete till nästa nivå. XAVC S ger otrolig kvalitet och bygger på XAVC-formatet som används av professionella filmskapare och tv-bolag. Med intelligent datakomprimering uppnås användarvänliga filstorlekar.

Inbyggd projektor

Spela in och visa filmaterialet med en och samma enhet. En förstklassig inbyggd projektor gör att du kan visa film – och annat innehåll via den externa ingången – på valfri plan yta.

Kontroll av flera kameror

Fler inspelningar ger intressantare redigering. Genom att ansluta flera kameror kan du enkelt spela in material ur en mängd olika vinklar, oavsett om kamerorna fästs direkt på HDR-PJ410 eller utlöses trådlöst. Med funktionen för kontroll av flera kameror kan du enkelt synkronisera kamerainställningarna på alla enheter.

Markera Movie Maker

Highlight Movie Maker är ett mångsidigt verktyg som ger effektivare filmredigering, och innehåller flera tidsbesparande funktioner. Lägg till markörer för höjdpunkter under inspelningen och sedan synkroniseras övergångar automatiskt av programvaran med den musik du valt.

Liveströmning via Ustream (heter just nu IBM Cloud Video)

Vissa saker gör sig bäst i realtid, från uppträdanden till sportevenemang. Dela scener i stundens hetta med högkvalitativ bild och ljud.

One touch-fjärrstyrning och One touch-delning

Med hjälp av One touch-fjärrstyrning kan du använda din smartphone eller surfplatta som sökare och fjärrkontroll till en digitalkamera. Med One touch-delning kan du överföra foton och videor från kameran. Oavsett vilket kan du undvika komplicerade installationer och upprätta en trådlös anslutning genom att installera appen Imaging Edge Mobile på din NFC-aktiverade Android-smartphone eller -surfplatta och sedan hålla enheten mot kameran. Nu kan du styra kameran från din smartphone för att ta en bild från en svår vinkel, eller varför inte vara med själv på gruppbilden? När bilden är tagen kan du direkt föra över den till en smartphone och dela den i sociala nätverk. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan para ihop enheterna manuellt.

Läs mer

Rörelsevideo

Med rörelsevideo spelas en sekvens av bilder som lagts över varandra upp. Här spåras varje hundradels sekund av inspelad action så att du kan göra detaljanalyser på LCD-skärmen. Under uppspelning kan du justera intervallet eller pausa för att ta och dela stillbilder.

Inbyggd USB-kabel

Den inbyggda USB-kabeln som förvaras i handremmen är mycket praktisk för extra snabb laddning och anslutning till en dator, så att du inte behöver en skrymmande extra USB-kabel eller nätadapter. För laddning utan dator använder du en kompakt AC-USB-adapter (tillval).

Exmor R® CMOS-sensor

Den stora och banbrytande sensorn ökar bildens skärpa, minskar brus i mörka miljöer och ger mjuk bakgrundsoskärpa.

BIONZ X™-bildprocessor

Tack vare den avancerade BIONZ X™-bildprocessorn får du naturligare livfulla och verklighetstrogna bilder och högre bearbetningskapacitet.

ZEISS-objektiv

Sony och Carl Zeiss® delar ett engagemang för enastående prestanda och design och samarbetar med att utveckla objektiv som kombinerar bästa möjliga optik med förstklassig elektronik och sensorteknik för Handycam®-modellerna från Sony.

Ta stillbilder med 9,2 megapixel

Ibland behöver du inte, eller vill inte ha, video. Sätt videokameran i stillbildsläge och ta enastående stillbilder av hög kvalitet på 9,2 megapixel lika enkelt som med en stillbildskamera.

Progressiv inspelning

I progressivt inspelningsläge kan du spela in skarpa filmer i Full HD i 60p/ 50p med dubbelt så många bilddata som i filmer som spelats in i sammanflätat läge. Bilderna är lika jämna som de som spelas in i 60/50 bildrutor per sekund, och varje bildruta spelas in som en fullständig bild. Därför blir stillbilder som tas från filminspelningar i progressivt läge extra skarpa.

Dubbel videoinspelning

Spela in två filmer samtidigt i maximal kvalitet – en i XAVC S- eller AVCHD-format och en annan i mp4-format. På så sätt har du en liten fil som är beredd för omedelbar delning, samt en fil för vidare redigering.

Läge för dubbel inspelning

I läget för dubbel inspelning kan du spela in HD-video och ta högupplösta stillbilder samtidigt och få de bästa bilderna i båda formaten.

Ansiktsavkänning

Det här optimerar automatiskt skärpa, exponering, och färg för bästa resultat. Du prioriterar en person genom att trycka på personens ansikte på LCD-skärmen. Det gör att du kan välja en central person när du filmar en händelse med mycket folk. Även om personen är utanför bild blir han eller hon ihågkommen och prioriteras igen när han/hon tar plats i bild igen.

Intelligent Auto

Den här funktionen avgör automatiskt vilken typ av motiv som fotograferas och optimerar en kombination av inställningar från tre grupper (ansikte, scen, kameraskakningar). Det ger bästa resultat för upp till 90 scentyper, även på natten och vid bakgrundsbelysta motiv. Valda inställningar visas som ikoner på LCD-skärmen så att de blir lätta att hitta.

Smile Shutter

Leenden är flyktiga, men med den här funktionen hinner du garanterat fånga dem. Ta automatiskt bilder på leende ansikten, till och med samtidigt som du spelar in video.

Bildeffekt

Släpp fantasin fri. Med bildeffekt utökas film- och fotonöjet ytterligare. Du kan lägga till upp till sju kreativa effekter (ofullständig färg, retrofoto, mjuk high-key, svartvitt med hög kontrast, leksakskamera, klara färger, färgreduktion) utan krånglig datorredigering.

Manuella inställningar för bländare och slutartid

Med den här videokameran kan du välja manuella inställningar för bländare och slutartidskontroll när du fotograferar i motljus, i dåligt ljus och i andra situationer.

Event Browse

Med den här Handycam®-modellen kan du enkelt bläddra bland och spela upp stillbilder och videor från grupper i användargränssnittet som har spelats in som separata händelser. Du kan välja bland olika visningssystem, t.ex. mellan händelsevisning och indexvisning. Det gör att du bättre kan organisera, söka, visa och dela ditt material.

Hanterar dubbla minneskort

Den här Handycam®-modellen har platser för Memory Stick Micro™ och Micro SD/SDHC-kort, så att du bekvämt kan spela in på det media som är mest lättillgängligt.

Drift med batterier av X-typ

Med ett extra lätt och kompakt batteri av X-typ minimerar du storleken och vikten på Handycam®.

Specifikationer

Håll värdefulla minnen redo att visas för alla med den pålitliga och användarvänliga Handycam® PJ410. Optisk SteadyShot™ med intelligent aktivt läge förhindrar kameraskakningar och oskärpa som förstör bilderna. AVCHD- och XAVC S-format ger verklighetstrogna och levande inspelningar. Kompakt och redo för handling.
  • Optisk SteadyShot™ med intelligent aktivt läge

  • Inspelning i XAVC S (HD 50 Mbit/s) och AVCHD

  • Exmor R® CMOS-sensor

  • 26,8 mm Zeiss®-vidvinkelobjektiv med 30x optisk zoom

  • Inbyggd projektor

Sensortyp
1/5,8-typ (3,1 mm) bakupplyst Exmor R®-CMOS-sensor
Effektiva bildpunkter (video)
ca 2,29 megapixel (16:9)
Objektivtyp
ZEISS Vario-Tessar®
Optisk zoom
30x
Tydlig bildzoom
60x
Skärmtyp
6,7 cm (2,7-typ) Clear Photo LCD-skärm (230 400 punkter) widescreen (16:9)

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-BX1), Nätadapter, USB-anslutningskabel, HDMI-mikrokabel, Användarguide

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger