HDR-CX900

Förstklassig sensor. Hög kvalitet.

Från objektiv till sensor ger Handycam® utmärkt Full HD-inspelning. Huvudfunktionerna inkluderar en massiv bakupplyst sensor av 1.0-typ, 50 Mbit/s XAVC S-format, ZEISS®-vidvinkelobjektiv och enkel delning via Wi-Fi®/NFC.

VIDEOKAMEROR

CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typ

HDR-CX900E
Bild på CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typ

Rek. Ca-pris

14 600,00 kr

(VAT)
Nyckeln till suverän video
zeiss-objektiv
ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektiv

Använd ett 29 mm ZEISS-vidvinkelobjektiv. Det är perfekt när du ska fota storslagna landskap, och det har 12x optisk zoom.

Exmor R®-bild
Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor på 1,0 tum

HDR-CX900 har en stor Exmor R® CMOS-sensor med en ljuskänslig yta som är ungefär 4,9 gånger större än sensorn på 1/2,88 tum.

Bild på Bionz X
Ny BIONZ X-bildprocessor

Den nya BIONZ X-processorn ger mer levande och verklighetstrogna bilder och högre upplösning, samt inspelning i 120 bilder/s.

Intuitiva kontroller som lyder minsta vink
hand som håller i en Handycam®
Kraften bakom fantastiska närbilder

ZEISS-objektiv + tydlig bildzoom från Sony

Zeiss® Vario-Sonnar® T*-objektivet med 12x optisk zoom tillsammans med ett bländarmembran med sju lameller levererar videoklipp och foton med utmärkt bokeh. CX900E har också ny tydlig bildzoom från Sony, som förbättrar videodetaljerna även vid 12x förstoring.

Handycam® med bild på blommabild på Handycam® med blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blommaHandycam® med bild på blomma
Dra
Enkel trådlös anslutning med smartphones med mera

Anslut trådlöst med telefonen, surfplattan eller tv:n. Med inbyggd Wi-Fi och NFC kan du trådlöst överföra filmklipp och foton från din Handycam® till din smartphone eller surfplatta med en enda rörelse. När du vill komma igång hämtar du bara den kostnadsfria appen Imaging Edge Mobile till din iOS- eller Android-enhet.

Fördubbla formaten, fördubbla flexibiliteten

Spela in mp4 + AVCHD med dubbel videoinspelning.

CX900 spelar in smart i en webbförberedd och proffsig kvalitet. Det ger dig friheten att dela vissa filer direkt via NFC/Wi-Fi® och spara filer med högre upplösning för senare redigering. Full HD-bilder går att ta i AVCHD- eller XAVC S-format.

kamerans reglage
svart och vit logotyp
AVCHD för HD-video. Icke-linjär redigering.

Beprövad, tillförlitlig kvalitet

svart och vit logotyp
Upplev fördelarna med XAVC S

XAVC S är en ny och mycket effektiv videocodec som ger fantastisk kvalitet, så att du kan få med fina detaljer även när du fotar rörliga motiv.

Snabba bilder, hög kvalitet

En seriös codec för seriös fotografering

För entusiaster som letar efter mer kreativa uttryck kan CX900 spela in Full HD-video med 50 Mbit/s med den nya XAVC S-codecen, som baseras på det professionella XAVC-formatet. På så sätt kan filmskapare framhäva motivens detaljer, även vid snabba kamerapanoreringar. Dessutom får funktionen med 120 bilder/s med varenda ögonblick vilket ger vacker slow-motion-uppspelning.

Specifikationer och funktioner
  • Exmor R® CMOS-sensor av 1.0-typ

  • BIONZ X-bildprocessor

  • ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektiv

  • Mångsidiga manuella inställningar

  • NFC- och Wi-Fi®-anslutning

Sensortyp
Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor av 1,0-typ (13,2 x 8,8 mm)
Effektiva bildpunkter (video)
Ca 14,2 megapixel (16:9)
Objektivtyp
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optisk zoom
12x
Tydlig bildzoom
24x
Skärmtyp
8,8 cm (3,5-typ) Xtra Fine LCD™-skärm (921 000) widescreen (16:9)

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-FV50), Nätadapter, Nätsladd, Användarguide, HDMI®-mikrokabel, USB-anslutningskabel, Fjärrkontroll (RMT-835 med batteri (CR2025)), Motljusskydd, Linsskydd

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger