Gå vidare till Innehåll

HDR-CX900E

Förstklassig sensor. Hög kvalitet.

Handycam® utmärkt Full HD-inspelning. Huvudfunktionerna är en bakbelyst sensor av 1.0-typ, omfattande 50 Mbit/s XAVC S-format, ZEISS-vidvinkelobjektiv och enkel delning via Wi-Fi®/NFC.

HANDYCAM®

CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typ

HDR-CX900E

Bild på CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typ

Rek. Ca-pris

14 600,00 kr

(VAT)

Ny programvara är nu tillgänglig för HDR-CX900E.

Använd HDR-CX900 och filma utan krångel. Efter uppdateringen kan du få stillbilder från videomaterial som spelats in med XAVC S och autofokusförbättring.

HDR-CX900E

Proffsprestanda, kompakt kamerahus

Med HDR-CX900E får du proffsiga Full HD-prestanda i ett kompakt kamerahus. Kameran innehåller också den banbrytande bakbelysta Exmor R® CMOS-sensorn av 1.0-typ från Sony, för enastående bildkvalitet, utomordentlig känslighet i svagt ljus och läcker bakgrundsoskärpa.

Nyckeln till suverän video

zeiss-objektiv

ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektiv

Använd ett 29 mm ZEISS-vidvinkelobjektiv. Det är perfekt när du ska fota storslagna landskap, och det har 12x optisk zoom.

Exmor R®-bild

Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor av 1.0-typ

HDR-CX900E har en stor Exmor R® CMOS-sensor med en ljuskänslig yta som är omkring 4,9 gånger större än sensorn av 1/2.88-typ.

Bild på Bionz X

Ny BIONZ X-bildprocessor

Den nya BIONZ X™-processorn ger mer levande och verklighetstrogna bilder och högre upplösning, samt inspelning i 100 bilder/s.

Intuitiva kontroller som lyder minsta vink

hand som håller i en handycam

Kraften bakom fantastiska närbilder

ZEISS-objektiv + tydlig bildzoom från Sony

ZEISS®Vario-Sonnar® T*-objektivet med 12x optisk zoom kombineras med ett bländarmembran med sju lameller för att leverera videoklipp och foton med utmärkt bokeh. CX900E har också ny tydlig bildzoom från Sony, som förbättrar videodetaljerna även vid 12x förstoring.

bild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blommabild på handycam med blomma
Dra

Enkel trådlös anslutning med smartphones med mera

Anslut trådlöst med telefonen, surfplattan eller tv:n. Med inbyggd Wi-Fi® och NFC kan du trådlöst överföra filmklipp och foton från din Handycam® till din smartphone eller surfplatta med en enda rörelse. När du vill komma igång hämtar du bara den kostnadsfria appen PlayMemories Mobile till din enhet med iOS eller Android.

Fördubbla formaten, fördubbla flexibiliteten

Spela in mp4 + AVCHD med dubbel videoinspelning.

CX-900E spelar in smart i en webbförberedd och proffsig kvalitet. Det ger dig friheten att dela vissa filer direkt via NFC/Wi-Fi® och spara filer med högre upplösning för senare redigering. Full HD-bilder går att ta i AVCHD- eller XAVC S-format.

kamerans reglage
svart och vit logotyp

AVCHD för HD-video. Icke-linjär redigering.

Beprövad, tillförlitlig kvalitet

svart och vit logotyp

Upplev fördelarna med XAVC S

XAVC S är en ny och mycket effektiv videocodec som ger fantastisk kvalitet, så att du kan få med fina detaljer även när du fotar rörliga motiv.

Snabba bilder, hög kvalitet

En seriös codec för seriös fotografering

För entusiaster som letar efter mer kreativa uttryck kan CX900E spela in Full HD-video med 50 Mbit/s med den nya XAVC S-kodeken, som baseras på det professionella XAVC-formatet. På så sätt kan filmskapare framhäva motivens detaljer, även vid snabba kamerapanoreringar. Med funktionen för 100 bilder/s får du dessutom med varje ögonblick, vilket ger vacker slow-motion-uppspelning.

Specifikationer och funktioner
  • Exmor R® CMOS-sensor av 1.0-typ

  • BIONZ X-bildprocessor

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektiv

  • Mångsidiga manuella inställningar

  • NFC- och Wi-Fi®-anslutning

Objektivtyp
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Sensortyp
Bakupplyst Exmor R®-CMOS-sensor av 1.0-typ
Utökad zoom
24x
Skärmtyp
Xtra Fine LCD™-skärm
Ingångs- och utgångsterminaler
HDMI®-utgång, Hörlursuttag, Kompositutgång (AV-kabel säljs separat), micro-B/USB2.0 med hög hastighet (masslagring), Mikrofonuttag

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-FV50), Nätadapter, Nätsladd, Användarguide, HDMI®-mikrokabel, USB-anslutningskabel, Fjärrkontroll (RMT-835 med batteri (CR2025)), Motljusskydd, Linsskydd

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger