Rek. Ca-pris

3 500,00 kr

(VAT)
10

4.2 baserat på 10 kundrecensioner

4
4
2
0
0
Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Bra kamera

HDR-CX405 2020-04-22 av Gisella 81

Jag tycker om den kamera. Fumnkar bra och bra pris.

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Helt okej

HDR-CX405 2017-08-01 av Kelli8a

Tycker kameran är helt okej. Känns dock väldigt plastig och det går inte att ansluta en extern mikrofon. Smart funktion med usb:en på handtaget.

Taget från elgiganten.se

0

0

10 Kundrecensioner

0

Bra och enkel kamera

HDR-CX405 2020-04-26 av CAJOsART

Nöjd med kameran och lagring i mp4 format. Minus för kort batteritid. Helt ok vid kortare inspelningar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kamera

HDR-CX405 2020-04-22 av Gisella 81

Jag tycker om den kamera. Fumnkar bra och bra pris.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bra kamera

HDR-CX405 2019-05-26 av Youtuber12

min pappa köpte denna kamera till mig för att jag ska kunna vlogga till Youtube perfekt ljud och kvalitet jag rekommenderar denna kamera

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kamra

HDR-CX405 2017-09-16 av Hej åland

Bra kamra bara lite svårt att lista ut hur man får i full HD

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt okej

HDR-CX405 2017-08-01 av Kelli8a

Tycker kameran är helt okej. Känns dock väldigt plastig och det går inte att ansluta en extern mikrofon. Smart funktion med usb:en på handtaget.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lättanvänd, ger bra resultat

HDR-CX405 2017-07-01 av Johanituna

Enkel att använda: fäll ut sidoskärmen, tryck på "rec"-knappen och filma. Ger film av helt ok kvalitet. Med Sony's mjukvara PlayMemories kan man via USB-sladd (medföljer) ladda över filmen till PC och göra enkel redigering (tex plocka ut olika filmsnuttar och sammanfoga till en film). Jag köpte till ett stativ för ett par hundralappar och filmar sonens knattefotbollsmatcher, mycket nöjd med resultatet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Ok kamera.

HDR-CX405 2017-05-20 av stellan 73

Den har inte allt, men bilderna blir helt okej. Enkel att sköta när man kommit på den. Helt klart prisvärd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lätt att använda

HDR-CX405 2015-10-18 av HansGr

Jag har bara haft produkten en vecka men så här långt är jag nöjd. Dock finns det ett bakgrundsljud till och från vid uppspelning.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

För familjen

HDR-CX405 2015-09-02 av Rågmo

Smidig och lätthanterlig, enkel att filma med. Bra bilder på TVn.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Enkel att sköta.

HDR-CX405 2015-05-07 av Roger27

Jag har använt min videokamera för att filma en konsert i HD-kvalitet. Trots svåra ljusförhållanden blev resultatet över förväntan.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

4