AX100E 4K-VIDEOKAMERA

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

16 500,00 kr

(VAT)
10

4.5 baserat på 10 kundrecensioner

6
3
1
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Ultraskarp optik

FDR-AX100E 2016-05-28 av BubbesFoto

Det man kan förvänta sig av riktig 4K, Skarp och livfull

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Bra stabilisering och ljusskänslighet

FDR-AX100E 2014-07-28 av Rune

Fruktansvärt svårt att redigera filmen. Saknar ett användarvänligt programm.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

7

4

10 Kundrecensioner

0

Bästa videokameran jag hittils har haft.

FDR-AX100E 2017-10-01 av hmarkstrom

Det var med denna kamera jag för såg Ultra-HD och det var imponerande. Sedan har de en optik som är med heltäckande så man kan filma i trånga utrymmen och ändå få med mycket. Den kan filma med 5.1 i full HD och det har jag använt mycket på senare tid då en Dolby Digital enkoder numera finns i Adobe Premier Pro.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Medelbra

FDR-AX100E 2017-01-13 av Radcalc

Klent zoomomfång. Menyerna på pekskärmen något krångliga och kräver för mycket pekande. Finessen "slow motion" något begränsad och dåligt dokumenterad. Bruksanvisningen har magert innehåll.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Sony FDR-AX100E

FDR-AX100E 2016-08-15 av tarp

Bra kamera med många funktioner och låg inlärningskurva. Ger bra resultat utan att behöva någon större kunskap, men ger utrymme för manuell justering. 4k är tyvärr inget jag kan rekommendera, efter 25p är för långsamt och rörelser blir synligt hackiga. 1080p50 fungerar väldigt bra, dock. Viktig notering för människor som letar efter en kamera som ska passa för digitala medier, så stödjer inte den europeiska versionen (FDR-AX100E) 30/60 fps, vilket är en klar nackdel ifall man ska synka med annat bildinnehåll. Det går inte på något sätt att få kameran att stödja dessa bildfrekvenser. Eftersom ingen av mina vänner primärt använder bildskärmar med PAL, kan jag inte rekommendera den här produkten till en av mina vänner. FDR-AX100 (Amerikanska/NTSC-versionen) skulle jag däremot kunna rekommendera.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ultraskarp optik

FDR-AX100E 2016-05-28 av BubbesFoto

Det man kan förvänta sig av riktig 4K, Skarp och livfull

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Min första 4k kamera och helnöjd

FDR-AX100E 2016-01-09 av Jameshunt

Fantastisk videokamera med 4k upplösning. Något stor jämfört med min gamla Canon legria men det har jag inget emot. Bra med sökare så man slipper titta på skärmen i starkt solljus. Jag är nöjd med alla funktioner samt den fantastiska kvaliteten vid mörkerfilmning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Sony FDR-AX100E

FDR-AX100E 2015-06-29 av Hoja

Nyligen köpt kameran men redan nu kan jag säga att bildkvalitén är fantastisk! Enkelt att hantera men agronomin kunde ha varit bättre!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastik bildkvalitet vid rätt förhållanden

FDR-AX100E 2015-04-21 av JanL

Jag slog till när firmware 3.0 kom. 100 Mbps, bättre autofokus och stabilisering ger fantastiska bilder, även i lite sämre ljus. Jag redigerar med Sony Vegas Pro, som hanterar filmfilerna från kameran utmärkt. Min bästa videokamera hittills. Om jag skulle önska något vore det global slutare, 50p även vid 4k och bättre exponeringshantering, det är lätt att få utbrända högdagrar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Köp inget annat

FDR-AX100E 2015-04-05 av _Walle_

Efter flera år av sökande har jag nu funnit den perfekta videokameran, Tack Sony

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa 4K-kameran!

FDR-AX100E 2015-01-22 av ChristerM

Systemkameror för stillbild fungerar säkert bra för professionell filmning där man har tid att hela tiden ställa fokus manuellt. Men för smidig och snabb filmning är fortfarande videokameror mycket smidigare och bättre. En föregående recensent klagar på att det är "Fruktansvärt svårt att redigera filmen. Saknar ett användarvänligt program". Detta är knappast kamerans fel! Finns många program som fungerar utmärkt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra stabilisering och ljusskänslighet

FDR-AX100E 2014-07-28 av Rune

Fruktansvärt svårt att redigera filmen. Saknar ett användarvänligt programm.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

7

4