Välkommen till zonen!

Är du redo att skärpa sinnena och bli snabbare på att reagera för oslagbart spelande? Läs om hur du konfigurerar och använder ditt nya INZONE-spelheadset för att få bästa möjliga fördel när du spelar.

Upptäck allt ditt headset har att erbjuda

Komma igång

Kom igång

Oavsett om ditt INZONE-spelheadset är trådlöst eller trådbundet är det enkelt att ansluta till din spelenhet. Tack vare låg fördröjning med exakt synkronisering av bild och ljud får du dessutom en sömlös spelupplevelse.


Ansluta till en dator, PS5-konsol eller smartphone
Ansluta till Bluetooth-enheter
Funktioner och anpassning

Upptäck 360 Spatial Sound för spel

Tack vare datorprogramvaran INZONE Hub kan 360 Spatial Sound for Gaming återge rumsligt ljud baserat på flerkanalsljudsignaler – precis som spelskaparna har tänkt sig. Med smartphoneappen 360 Spatial Sound Personalizer får du rumsligt ljud som är optimerat för din öronform för en äkta anpassad spelupplevelse.

Anpassa ditt spelande

Med datorprogrammet INZONE Hub kan du sätta en personlig prägel på din INZONE-upplevelse genom att anpassa en mängd olika funktioner, till exempel många olika ljud- och maskinvaruinställningar. Finjustera ljudfrekvenserna med equalizerfunktionen för bättre skärpa och inlevelse när du spelar.


Anpassning av ljudfält

För det perfekta ljudet för din öronform kan du skapa en anpassad hörselprofil genom att ta bilder av dina öron med smartphone-appen 360 Spatial Sound Personalizer.

360 Spatial Sound Personalizer
Ljudanpassning för INZONE Buds

Upplev ljud som är anpassat för dina öron. INZONE Buds spelar upp testljud från drivenheter och använder feedbackmikrofoner för att mäta hur ljudet fyller din hörselgång. Den akustiska analysen används i datorprogrammet INZONE Hub PC till att anpassa din rumsliga ljudupplevelse.

Användning av INZONE Buds

Beröringssensorerna på våra INZONE Buds ger dig intuitiv fingertoppskontroll över flera olika funktioner.

Användning av INZONE-headset

Våra INZONE H9-, INZONE H5- och INZONE H3-headset har ergonomiskt utformade kontrollknappar och -rattar så att du enkelt kan ändra funktioner och justera inställningar under spelets gång. 

Support och vanliga frågor

Uppdateringar av inbyggd programvara

Installera den senaste headsetprogramvaran via INZONE Hub och ta del av nya funktioner eller lösningar på specifika problem.

Vanliga frågor

Har du frågor om ditt INZONE-headset? Ta en titt på vanliga frågor från andra INZONE-headsetanvändare. Du kanske hittar svaret på just dina frågor.

Illustrerad logotyp med en person som bär hörlurar
Support och nyheter

Få information om den senaste uppdateringen av inbyggd programvara, nyheter och notifikationer.