Gå vidare till Innehåll
Kameror

Fullformatskameror

Se till att varje slutarklick ger en bra bild med våra fullformatskameror. Läs mer om sortimentet nedan och hitta den bästa modellen för att fånga dina minnen i perfekt fokus.

Upptäck mer i varje bild

Våra fullformatskameror ger dina foton nya dimensioner. Alla fullformatskameror i DSLR-klass har en bildsensor i samma storlek som en 35 mm bildruta. Den större ytan gör att du kan fånga mer i hög upplösning, med bättre färg och detaljrikedom.

Design för fullformatskamera i DSLR-klass från Sony

Förbättra varje bildpunkt

Blås nytt liv i dina foton med våra kompakta fullformatskameror. BIONZ X-processorn återger detaljer, minskar brus och förbättrar tonövergångar, och våra Exmor® CMOS-sensorer ger högre dynamiskt omfång med mer ljus.

Processorer i Sonys kompakta fullformatskamera
Objektiv till de bästa fullformatskamerorna i DSLR-klass från Sony

Frihet och flexibilitet

Med våra bästa fullformatskameror i DSLR-klass kan du välja ett perfekt objektivet för varje tillfälle. Välj mellan fullformatskameror med utbytbara objektiv med A- eller E-fattning och få flexibel fotografering för alla typer av fotoförhållanden.

Fullformatskameror med NFC- och Wi-Fi®-anslutning

Anslut med din kamera

Dela foton och filmer med våra bästa fullformatskameror i DSLR-klass. Med funktioner som inbyggd Wi-Fi® och NFC kan du publicera foton och videor online eller överföra innehåll till din smartphone. Hämta också appar för redigering och -förbättring.