För ditt hem

Hemteknik så att hela familjen kan jobba, utbilda sig, skapa, slappna av och ha kul!

Jobbar du hemifrån? 

Ta hjälp av våra brusreducerande hörlurar när du vill fokusera. Lyssna på favoritmusik eller en poddcast utan att bli störd – anslut bara till en dator eller mobil enhet via Bluetooth®.

Var alltid ansluten

Våra senaste Xperia-smartphones har en unik skärm i formatet 21:9, vilket betyder mer plats att surfa, läsa, spela, kolla på video eller hålla kontakt med nära och kära. Det är samma bildförhållande som på bio, så Xperia är perfekt när du ska kolla på de senaste storfilmerna.   

Lyssna på favoritmusik – tillsammans

Om du är en av de lyckliga som har en trädgård eller balkong kan du ta med dig den bärbara högtalaren SRS-XB23 ut. Annars kan ni dansa loss i vardagsrummet!

Är du ute efter underhållning?  

Kolla på en film tillsammans med familjen. Med våra Blu-ray™-spelare får du fantastisk bildkvalitet och du behöver inte vara orolig för att bandbredden ska ta slut. 

Dags att uppgradera din tv?  

Just nu kanske du använder tv:n mer än vanligt, och kanske har du redan börjat tänka på en uppgradering. Oavsett om du är ute efter en större skärm eller vassare teknik hittar du nog något som passar.  

Behåll formen  

Ta hemmaträningen till nästa nivå med våra sporthörlurar. Trådlösa, svettåliga och med pålitlig passform – de här hörlurarna är utformade för att användas under träning.  

Släpp fram kreativiteten

Hitta ett urval av kameror från Sony som passar perfekt för alla typer av vlogging.