Bilder på Insticksmodul för bilnavigering
Bilder på Insticksmodul för bilnavigering
Bilder på Insticksmodul för bilnavigering
Bilder på Insticksmodul för bilnavigering
Bilder på Insticksmodul för bilnavigering

Funktioner

Enkel att installera

Omvandla dina AV-mottagare från Sony till en navigeringslösning med pekskärm från TomTom. Använd vårt insticksmodulpaket och få den senaste offlinenavigeringen för smartare resor, och få intuitiv användning med ett lättanvänt pekskärmsgränssnitt.

Allt du behöver ingår

Allt du behöver för att ansluta finns i lådan när du handlar. Det inkluderar navigeringsenhet, SD-kort (kartdata), strömkabel, kardborrefästen, GPS-antenn, kontrollsladd och antennmonteringsark. 

Interaktiv design

Med TomToms NavApp kan du interagera på ett sprillans nytt sätt. Nu är det slut på komplicerade menyer. Hitta din destination genom att trycka på kartan och sedan på gasen. Du kan även trycka på en rutt för att ta bort den eller välja en plats och lägga till den bland favoriterna.

Få starkare GPS-signal

Koppla in GPS-antennen på instrumentpanelen med ett optimerat monteringsark och få bättre GPS-signalmottagning. 

Sex typer av rutter

Den snabbaste rutten används som standard, men du kan välja bland sex alternativ, till exempel den mest bränsleeffektiva eller den kortaste rutten, eller en rutt där du undviker motorvägar. Den ruttyp du använde senaste används sedan varje gång du planerar en rutt. 

Hitta din destination enkelt

Med en lång tryckning på kartan hittar du snabbt din destination. Du kan också använda Free Text Search (fritextsökning). Då börjar systemet söka när du har skrivit tre tecken. Medan du skriver visas matchande adresser och platser.

Hastighetspanel

Få information om din aktuella plats och högsta hastighetsgräns där du befinner dig. Information om din aktuella rutt, inklusive beräknad ankomsttid, visas på en sidopanel.

Förhandsgranska sväng för sväng-anvisningar

Om du väljer ”Show instructions” (visa anvisningar) på menyn ”Current Route (aktuell rutt) kan du förhandsgranska en lista med sväng för sväng-anvisningar. Avståndet som visas på listan är avståndet mellan anvisningarna.

My Places (mina platser)

Anpassa kartan med My Places (mina platser). Se dina favoritplatser på kartan och navigera enkelt till dem gång på gång. Du kan också gå till dina senaste platser med menyn My Places (mina platser). 

I flera färger

Temafärgen för NavApp är blå som standard, men du kan ändra färg som du vill. Endast elementen som visas på kartan ändras, till exempel rutt, GPS-pekare och favoriter. Kartans färger ändras inte.

Röstanvisningar 

Med röstanvisningar kan du hålla ögonen på vägen medan du lyssnar på köranvisningar. Du kan till och med ställa in vilka instruktioner som ska läsas upp, till exempel tidiga anvisningar, gatunummer, vägskyltar, gatunamn och så vidare.

Rörelsekommando på skärmen

Gränssnittet är användarvänligt tack vare rörelsekommando. Dubbeltryck, dra, svep, tryck och håll in, tryck eller välj för att interagera.

Specifikationer

Nå din destination på det smarta sättet med den här lättanslutna lösningen för bilnavigering med pekskärm från TomTom. När du har anslutit till en kompatibel AV-mottagare från Sony får du det senaste inom offlinenavigering, interaktiva kartor, fritextsökning för adresser, röstanvisningar med mera nära till hands.
  • Enkel att konfigurera, fullt utrustad TomTom-navigeringsenhet

  • Interaktiv design som är kompatibel med bilstereor från Sony

  • Sex typer av rutter så att du hittar en som passar din resa

  • Ta med favoritplatser i My Places (mina platser)

  • Röstanvisningar och rörelsekommando på skärmen

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger