Priser från:

Rek. Ca-pris

1 900,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

240GB

SL-EG2

Rek. Ca-pris

1 900,00 kr

(VAT)

480GB

SL-EG5

Rek. Ca-pris

3 100,00 kr

(VAT)

960GB

SL-E1

Rek. Ca-pris

5 500,00 kr

(VAT)
Bilder på Extern hårddisk med USB Type-C™
Bilder på Extern hårddisk med USB Type-C™

Funktioner

Så liten att du inte kommer lämna hemmet utan den

Den här snygga externa hårddisken med hög kapacitet är mindre än ett kreditkort (A) och väger bara 50 g. Lägg den bara i din ficka eller väska så har du med dig 960 GB lagringskapacitet vart du än går.

Räfflad yta gör hårddisken både snygg och skön att hålla i

Ytan i borstat aluminium förhindrar fingeravtryck och den räfflade designen ger den ett unikt utseende. Det räfflade mönstret gör inte bara hårddisken enkel att bära, det gör den också lätt att hitta i väskan. Allt det här kombinerat med praktiska formelement som den tydliga åtkomstlampan ger sammantaget en hårddisk som både ser bra ut och har bra prestanda. 

USB 3.1 Gen 2-gränssnitt för snabba överföringar

Du behöver inte vänta medan filerna överförs. Den här externa hårddisken är kompatibel med USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 GB/s) för snabb dataöverföring på upp till 540 Mbit/s (läs) eller 520 Mbit/s (skriv). Du behöver inte vänta när du för över filer.

960 GB lagringskapacitet i en enhet i fickstorlek

Förvara dina dyrbara filer säkert med upp till 960 GB lagringsutrymme – det är tillräckligt med utrymme för att lagra och ordna dina foton, videor, musik och mycket mer.

Tålig och tillförlitlig för säker lagring av filer

En Solid State-hårddisk använder flashminnesteknik och har inga rörliga delar. Det ökar hårddiskens stöttålighet och minskar risken för mekaniska haverier och dataförluster. Använd den och ta med den på resor med förvissningen om att dina filer är säkra.

Det perfekta verktyget för professionell fotografering

SL-E-hårddisken har en riktigt bra lösning för de som håller på med digital fotografering. Tack vare gränssnittet USB 3.1 Gen 2 får hårddisken hög kapacitet och snabb anslutning till datorn, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för fotografering direkt till datorn med kameror som nya Sony A7RIII. Dataöverföringshastigheter på upp till 540 Mbit/s (läsning) och 520 Mbit/s (skrivning) gör att du snabbt kan lagra, kontrollera och retuschera bilder, precis som när du använder en lokal hårddisk. Dessutom gör den tåliga, kompakta utformningen också att den blir lätt att ta med.

Kan anslutas till en mängd olika enheter

SL-E-serien har kompakta och vändbara USB Type-C™-portar så att du kan ansluta till nyare enheter. Kablar för anslutning av USB-C till -C och USB-C till -A medföljer, vilket gör att hårddisken kan användas med en mängd olika enheter, däribland de senaste Mac- och Windows-datorerna, Android-smartphones och -surfplattor (USB-C) samt konventionella Mac och Windows-datorer (USB-A).

Se kompatibilitetsöversikt

Total säkerhet med ENC DataVault Lite

Få extra trygghet genom gratis tillgång till ENC DataVault Lite med hårddisken. Du kan lösenordsskydda utvalda partitioner med en AES-kryptering på 256 bitar, medan andra partitioner kan lämnas ”öppna” för flexibel användning. När krypteringen är aktiverad behöver du skriva ett lösenord varje gång du vill komma åt de krypterade filerna. Krypteringen är kompatibel med flera plattformar, vilket betyder att du kan ange ett lösenord och låsa filerna från en Mac och sedan öppna dem från en Windows-dator eller tvärtom.

Hämta ENC DataVault lite

Specifikationer
Den här snygga, kompakta externa hårddisken med hög kapacitet är det perfekta verktyget för fotografering och kreativa arbeten. Gränssnittet med USB-typ-C/USB 3.1 Gen 2 har en läshastighet på upp till 540 Mbit/s för snabb åtkomst och överföring av filer till en rad olika datorer och smartphones. Den är pålitlig och tålig och den räfflade designen gör den också lätt att hålla i, samtidigt som den förhindrar märken från fingeravtryck.
  • Upp till 960 GB lagringskapacitet

  • Ultrakompakt design – mindre än ett kreditkort och väger bara 50 g.

  • USB 3.1 Gen 2-gränssnitt med USB-C-port för snabb dataöverföring på upp till 540 Mbit/s (läs) och 520 Mbit/s (skriv).

  • Snygg och tålig metallkonstruktion med räfflad yta

  • Kablar för anslutning av USB-C till -C och USB-C till -A medföljer

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön