Bilder på Extern Solid State-hårddisk 
Bilder på Extern Solid State-hårddisk 
Bilder på Extern Solid State-hårddisk 

Funktioner

Så liten att den ryms i fickan

Den här snygga externa Solid State-hårddisken är mindre än ett kreditkort. Den ultrakompakta, bärbara designen väger bara 35 g och är endast 9,4 mm tjock, så den passar perfekt i nästan vilken väska eller ficka som helst. Det tåliga ytan i borstad aluminium finns i svart eller silver och kommer garanterat att imponera på både vänner och kolleger. 

128 GB lagringskapacitet 

Förvara dina dyrbara filer säkert med upp till 128 GB lagringsutrymme – det är tillräckligt med utrymme för att lagra och ordna dina foton, videor, musik och mycket mer. Och med ytterligare inbyggt skydd är det verkligen ett säkrare och enklare sätt att hantera dina data.

Tillförlitlig för säker lagring av filer

Genom att använda ett flashminne – precis som ett USB-minne – som genererar mindre värme kan Solid State-hårddiskar ge snabbare och mer tillförlitliga prestanda än vanliga externa hårddiskar. Och utan rörliga delar är risken för mekaniska haverier betydligt lägre, så du kan känna dig lugnt med att alla filer är i tryggt och säkert förvar. 

USB 3.0-gränssnitt för snabb överföring

Du behöver inte sitta och vänta på att filöverföringen ska bli klar. Den här externa Solid State-hårddisken är kompatibel med USB 3.0, som ger ultrasnabb dataöverföring på upp till 450 Mbit/s i läsläge.

Password Protection Manager för fullständig säkerhet 

Känn dig lugn med Password Protection Manager. När det är aktiverat måste du ange ett lösenord varje gång du ansluter till datorn. Du kan välja ett lösenord för vissa partitioner och låta andra vara "öppna" för vem som helst. Dessutom kan 256-bitars AES-kryptering ge ännu högre säkerhet.

Hämta Password Protection Manager

Backup Manager för intelligent filhantering

Med programvaran Backup Manager kan du säkerhetskopiera data från din stationära eller bärbara dator med minsta möjliga ansträngning. Med programvaran kan du hitta filer som nyligen har ändrats eller lagts till och överföra bara dem. Det gör att du sparar värdefull tid.

Hämta Backup Manager

Specifikationer
Den här snygga externa Solid State-hårddisken är mindre än ett kreditkort och ryms enkelt i väskan eller i fickan. Och med upp till 128 GB lagringskapacitet och ultrasnabb dataöverföring har det aldrig varit enklare att skydda dina filer när du är i farten.
  • 128 GB lagringskapacitet

  • Ultrakompakt modell som är mindre än ett kreditkort

  • USB 3.0 för ultrasnabb dataöverföring på upp till 450 Mbit/s (läshastighet) 

  • Snyggt och tåligt metallkamerahus med slät yta

  • Skydda dina filer med Backup Manager och Password Protection

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger