Bilder på Externt Fack storlek hårddisk
Bilder på Externt Fack storlek hårddisk
Bilder på Externt Fack storlek hårddisk
Bilder på Externt Fack storlek hårddisk

Funktioner

Förbättra överföringshastigheterna med Data Transfer Accelerator

Påskynda överföringshastigheten genom att installera den kostnadsfria programvaran Data Transfer Accelerator* på datorn. Överföringshastigheten är dubbelt så snabb när den används med USB 2.0 och tre gånger så snabb med USB 3.0. Du kan spara data till datorn med upp till 5 GB per sekund med USB 3.0 – vilket är mer än tio gånger snabbare än USB 2.0. *Data Transfer Accelerator har inte stöd för Windows 10.

Hämta Data Transfer Accelerator

Intelligent filhantering med Backup Manager 2

Programvaran Backup Manager 2 säkerhetskopierar regelbundet och automatiskt information från din dator till hårddisken. Den utnyttjar ett inkrementellt säkerhetskopieringssystem. Endast filer som har ändrats i de mappar som användaren har valt ut för övervakning säkerhetskopieras. Dessutom kan Backup Manager 2 tillfälligt säkerhetskopiera information från din dator till en molnbaserad lagringstjänst, till exempel Dropbox, även om den externa hårddisken inte är ansluten. *Obs! Programvaran är endast kompatibel med Windows-operativsystem.

Hämta Backup Manager 2

Enkel kompabilitet med FAT32 Formatter

Anslut till gamla datorer, PlayStation®3 och Handycam®-modeller. Hårddiskens FAT32 Formatter ger lagringsmöjligheter för de produkter som inte stödjer NTFS-filsystemet. Med smart programvara slipper du dessutom krånglig installation: det är bara att koppla in och börja använda din enhet direkt. *Obs! Den här processen tar bort alla befintliga data från hårddisken – inklusive programvara – så vi rekommenderar att du gör säkerhetskopior.

Hämta FAT32 Formatter

Password Protection Manager för fullständig säkerhet

Känn dig lugn med kostnadsfria Password Protection Manager. Efter aktivering behöver du skriva in ett lösenord varje gång du ansluter hårddisken till en dator. Du kan använda lösenordsfunktionen för att endast låsa vissa partitioner, medan andra lämnas "öppna" för flexibel användning. Dessutom kan 256-bitars AES-kryptering ge ännu högre säkerhet.

Hämta Password Protection Manager

Specifikationer
  • Lätt och ultraslimmad 12 mm design

  • USB 3.0-gränssnitt med snabb överföringshastighet på upp till 5 Gbit/s

  • Generöst med 1 TB lagringskapacitet

  • Backup Manager 2 och annan programvara att hämta

  • Kompatibel med Windows och Mac®

Kapacitet
1 TB
Diskutrymme
2,5 tum
Överföringshastighet
Max 5 Gbit/s (USB 3.0); Max 480 Mbit/s (USB 2.0)
Kompatibla enheter
Dator med Windows: Macintosh®
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön