Bilder på Extern hårddisk
Bilder på Extern hårddisk
Bilder på Extern hårddisk
Bilder på Extern hårddisk
Bilder på Extern hårddisk
Bilder på Extern hårddisk

Funktioner

Hög kapacitet

Lagra upp till 2 TB data i en enhet i fickformat

Förbättra överföringshastigheterna med Data Transfer Accelerator

För över data snabbare med programvaran Data Transfer Accelerator. Den stödjer cirka dubbelt så snabb dataöverföring jämfört med den externa hårddisken. (*Data Transfer Accelerator har inte stöd för Windows® 10)

Elegant design

Kompakt och snygg med finish i svart i borstat stål eller silver

Enkel kompabilitet med FAT32 Formatter

Anslut till gamla datorer, PlayStation®3 och Handycam®-modeller. Hårddiskens FAT32 Formatter ger lagringsmöjligheter för de produkter som inte stödjer NTFS-filsystemet. Med smart programvara slipper du dessutom krånglig installation: det är bara att koppla in och börja använda din enhet direkt. *Obs! Den här processen tar bort alla befintliga data från hårddisken – inklusive programvara – så vi rekommenderar att du gör säkerhetskopior.

Backup Manager för intelligent filhantering

Med programvaran Backup Manager kan du säkerhetskopiera data från din stationära eller bärbara dator med minsta möjliga ansträngning. Med programvaran kan du hitta filer som nyligen har ändrats eller lagts till och överföra bara dem. Det gör att du sparar värdefull tid.

Specifikationer
Kapacitet
2 TB
Porttyp
USB 3.1 Gen 1 Micro-B-anslutning
Överföringshastighet
Max 480 Mbit/s (USB 2.0), Max 5 Gbit/s (USB3.1 Gen1)
Kompatibla enheter
Windows®-dator, Macintosh
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön