Bild framifrån av dvd-spelaren DVP-SR370
Trekvartsvy av dvd-spelaren DVP-SR370
Bild ovanifrån av dvd-spelaren DVP-SR370
Spela upp det på en kompakt enhet.

Små saker kan bjuda på stora överraskningar. Få flera uppspelningsformat, inklusive dvd, det här sparar filmer på datorn eller minneskortläsare.

Dvd med kvalitetsljud och -bild i ett litet och mångsidigt paket

Den kompakta storleken gör den här dvd-spelaren perfekt att ha i köket eller i sovrummet. Du kan spela upp filmer, musik eller visa foton i många olika format – inklusive innehåll från en Memory Stick™ eller bärbar dator via en USB-port.

Släpp din digitala film- och musiksamling fri

Dyk ned i dina film- och musikbibliotek och njut av gamla favoriter på stor skärm och med surroundljud med en USB-anslutning. Anslut en bärbar dator eller överför till Memory Stick™ för snabb åtkomst till ditt filmbibliotek.

Specifikationer och funktioner
  • Spela upp filmer, musik och foton som finns lagrade på USBDu kan spela upp inneh

  • Spela upp en mängd olika formatInklusive CD-r/rw, DVD+rw/+r/+r dl, DVD-rw/-r/-r dl (inklusive 8 cm DVD), jpeg, mp3, mpeg-4, WMA, AAC och linj

  • Välj snabb eller långsam uppspelning med ljudSpela upp filmer med 1,5x normal hastighet för både ljud och bild. Eller spela upp långsammare för att se detaljer i idrottssändningar.

  • Kommer ihåg var du var på upp till sex DVD-skivorBörja titta exakt på samma ställe där du slutade – den här spelaren kan memorera återupptagningspunkter på upp till sex tidigare spelade skivor.

  • Skapa ett eget bildspel och lägg till ett soundtrackSe dina bilder i ett bildspel med bakgrundsmusik som du själv väljer.

  • Styr spelaren och tv:n med en och samma fjärrkontrollDu kan göra uppspelningar eller justera inställningarna i din spelare och tv, till exempel ström, kanal och volym, med fjärrkontrollen till din DVD.

  • Kompakt modell som tar lite platsMed sina 270 mm ger den här spelaren mängder av funktioner i ett kompakt och snyggt paket.

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger