Bild ovanifrån av dvd-spelaren DVP-SR170
Bild framifrån av dvd-spelaren DVP-SR170
Trekvartsvy av dvd-spelaren DVP-SR170
Smarta funktioner i ett kompakt paket

Den här kompakta DVD-spelaren är 270 mm bred. Den passar bra även för mindre utrymmen och du kan spela upp skivor i olika format. Dessutom är den enkel att ansluta till stereon om du snabbt vill kunna uppgradera ljudet i filmen du tittar på

DVD med kvalitetsljud och -bild i ett litet och mångsidigt paket

Den kompakta storleken gör den här DVD-spelaren perfekt att ha i köket eller sovrummet. Du kan spela upp filmer, musik eller visa foton i många olika format.

Snabb eller långsam filmuppspelning med ljud

Nu kan du få snabb uppspelning med identifierbart ljud för en bättre tittarupplevelse. Du kan även spela upp långsamt med ljud för att se alla detaljer i idrottssändningar eller lyssna på språkutbildningsprogram.

Specifikationer och funktioner
  • Spela upp en mängd olika formatInklusive CD-r/rw, DVD+rw/+r/+r dl, DVD-rw/-r/-r dl (inklusive 8 cm DVD), jpeg, mp3, mpeg-4, WMA, AAC och linj

  • Välj snabb eller långsam uppspelning med ljudSpela upp filmer med 1,5x normal hastighet för både ljud och bild. Eller spela upp långsammare för att se detaljer i idrottssändningar.

  • Kommer ihåg var du var på upp till sex DVD-skivorBörja titta exakt på samma ställe där du slutade – den här spelaren kan memorera återupptagningspunkter på upp till sex tidigare spelade skivor.

  • Skapa ett eget bildspel och lägg till ett soundtrackSe dina bilder i ett bildspel med bakgrundsmusik som du själv väljer.

  • Styr spelaren och tv:n med en och samma fjärrkontrollDu kan göra uppspelningar eller justera inställningarna i din spelare och tv, till exempel ström, kanal och volym, med fjärrkontrollen till din DVD.

  • Kompakt modell som tar lite platsMed sina 270 mm ger den här spelaren mängder av funktioner i ett kompakt och snyggt paket.

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger