Gå vidare till Innehåll
Kameror

Kameror i DSLR-klass

Ta bättre foton varje gång med våra kameror i DSLR-klass. Upptäck hur du med vårt utbud kan få fram det bästa i varje bild, och välj sedan den modell som är perfekt för dig.

Få ut mer av varje bild

Enastående prestanda med en kamera i DSLR-klass från Sony. Våra modeller har stora Exmor®-sensorer och snabba BIONZ X-bildprocessorer som ger klara, skarpa bilder med levande färger, och de är kompatibla med en mängd ZEISS- och G-objektiv från Sony.

Design för kamera i DSLR-klass från Sony
Bild tagen med den bästa kameran i DSLR-klass från Sony

Upptäck nya detaljer

En av de bästa kamerorna i DSLR-klass från Sony. Förbättrat dynamiskt omfång, lägre brusnivåer och höga prestanda i svagt ljus ger klara och skarpa bilder. Bättre upplösning ger bättre detaljer och textur, så du kan fånga varje motiv som du ser det.

Tydliga foton, varje gång

Livfulla foton med våra bästa kameror i DSLR-klass. Våra bakgrundsbelysta Exmor® CMOS-sensorer fångar fler detaljer, så du kan zooma, beskära och förstora utan att kompromissa med kvaliteten. BIONZ X-processorn minskar brus och ger skarpa foton.

Processor i en digitalkamera i SLR-klass från Sony
Objektiv till kameror i DSLR-klass från Sony

Ta kontroll över din kamera

Våra kameror i DSLR-klass är flexibla. Du kan välja mellan objektiv med A- eller E-fattning och kan alltid hitta en konfiguration som är perfekt för just dig. Med våra objektiv kan du ta enastående bilder både under soliga dagar och vid skymning.

Fotografi på ett enkelt sätt

Våra kameror i DSLR-klass har inbyggda funktioner som autofokus, ansiktsavkänning och automatisk motivinramning. Dina filmer och stillbilder blir alltid rena och tydliga, och med den unika Tru-Finder™-sökaren från Sony kan du ta det perfekta fotot.

Bild tagen med den bästa kameran i DSLR-klass från Sony
Digitalkamera från Sony i SLR-klass med NFC- och Wi-Fi®

Anslut och dela på nolltid

Utvalda kameror i DSLR-klass från Sony har NFC- och Wi-Fi®, vilket gör det enklare än någonsin att dela foton och filmer med vänner och familj. Med ett enda tryck kan du överföra innehåll från kameran till en Android-surfplatta eller -smartphone.